Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tebrik ederim canim hic korkma icini ferah tut kirmizi kan tehlikeli diyorlar ama benim sakir sakir kirmizi kanamam oldu ve ertesi gun keseyi gorduk ve bebekte bi siknti yoktu kendinide bebegide strese sokma normal bunlar bebisin seninle Allahin izniyle
Aaaaaaaaaaaa sen hangi ara tedaviye başladın? bi de sonuç pozitif yaa MaşaAllah canımmm. Tebrik ederim çooook sevindim. Sağlıkla devam etsin. Sea41 sen ne yaptın canım? Son gelişmeler ne? Başladın mı tedaviye?? İnşaAllah sendende güzel haberler gelir.
Aaaaaaaaaaaa sen hangi ara tedaviye başladın? bi de sonuç pozitif yaa MaşaAllah canımmm. Tebrik ederim çooook sevindim. Sağlıkla devam etsin. Sea41 sen ne yaptın canım? Son gelişmeler ne? Başladın mı tedaviye?? İnşaAllah sendende güzel haberler gelir. ❤❤