Siz siz olun idrar testi yapmayın kan en garantisi

Bilmiyorum canım ya 7.günde artık çıkması lazımdı , umudum kalmadı kanda çıkarsa sürpriz olacak bana

Arkadaşlar birşey sorucam 24 ünde transfer oldum fakat hiç bir belirti tarzı birşey yok böyle olup tutan var mı? Bir tek transfer akşamı hafif batarcasına birşey olup geçti kendime dert oldum hiçbirşey yok gibi aşılamada bile daha batma ağrı flan oluşuyordu

Canım benim de 24 unde oldu transferim bende de bi belirti yok. Yine de olumlu düşünelim. Senin test günün ne zaman

Tebrik ederim canim hic korkma icini ferah tut kirmizi kan tehlikeli diyorlar ama benim sakir sakir kirmizi kanamam oldu ve ertesi gun keseyi gorduk ve bebekte bi siknti yoktu kendinide bebegide strese sokma normal bunlar bebisin seninle Allahin izniyle

Merhaba arkadaşlar, burayı okuyan ve henüz bu konu ile ilgili çok yol al(a)mamış birisi olarak size destek olmak isterim.

Zor ve çok sinir bozucu bir süreç, ben doktora gittiğimde hamile insanları görmek bile moralimi bozmaya başladı ancak hormon ve moral birbiri ile çok bağlantılı. Lütfen başka insanların belirtilerini kendinizde aramayın ve moralinizi düşürmeyin.

Biliyorum sürece başladığımda aynı şeyleri ben de hissedecek ve bildiğim şeyleri göremeyecek olacağım ama bir hatırlatma olarak sadece, naçizane; sevdiğiniz şarkıyı açın, dans edin, yakın arkadaşınızla alışveriş muhabbeti yapın ama kafanızı bir şekilde dağıtın

Canım benim de 24 unde oldu transferim bende de bi belirti yok. Yine de olumlu düşünelim. Senin test günün ne zaman
5 Ağustos test günüm ama çok şaşkınım 3 aşılama geçirmiş biri olarak bir belirti dahi yok. Hatta doktor birkaç gün kasık ağrısı olabilir dedi ama oda yok

5 Ağustos test günüm ama çok şaşkınım 3 aşılama geçirmiş biri olarak bir belirti dahi yok. Hatta doktor birkaç gün kasık ağrısı olabilir dedi ama oda yok
Bu benim 4 tup bebeğim 2 kere aşılama yaptırdım test gunune doğru bel ağrım olmuştu ötekilerde. Moral bozma canım benim test günüm 4 u erken idrar testi yapmak istiyorum bulunduğum yerde kan testi yapmıyorlar. Doktor bile yok. Il merkeze gitmem gerek. Daha önceden başka bi ildeydim daha rahattı doktor hastane acısından. Hayırlısı diyelim herşey güzel olur inşllah. Rahat ol stres yapma nacizane tavsiyem

Benim de 18 temmuz bugün 3. Kan testini verdim

Bende 23 oldum çok korkuyom bi belirti oluyor mu doktorlar bir şey derler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…