- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.781
Taze transfer mi oldunuzBenim de karnımda şişlik var nefes almakta zorlanıyorum bazen.davul gibi sisti karnım. Günde 2 iğne karnimi sisiriyor. Çatlayacak gibiyim. İlaçlar cok etkiledi beni.
Siz siz olun idrar testi yapmayın kan en garantisiEn güzeli canım benim de 18 temmuzdu transferim.hala bekliyorum test günüm çarşamba.Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi.en güzeli test yapmamak insan burada okudukça test yapası geliyor ama beklemek lazım.
gününü bekle ve kan testi yap en neti o çünkü
Bilmiyorum canım ya 7.günde artık çıkması lazımdı , umudum kalmadı kanda çıkarsa sürpriz olacak banaEn güzeli canım benim de 18 temmuzdu transferim.hala bekliyorum test günüm çarşamba.Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi.en güzeli test yapmamak insan burada okudukça test yapası geliyor ama beklemek lazım.
Umutsuzluk yok kuzum inşalalh güzel olucak ben inanıyorumBilmiyorum canım ya 7.günde artık çıkması lazımdı , umudum kalmadı kanda çıkarsa sürpriz olacak bana
İnşallah kuzum.Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinUmutsuzluk yok kuzum inşalalh güzel olucak ben inanıyorum
Amin canım benim bu yol çok zorlu bir yol.hicbirimiz kesin sonucu bilmeden madden manen yoruluyoruz çok emek veriyoruz.ama kesin olucak diye bişey de yok iste bizim olayımızda. Rabbim yardımcımız olsunİnşallah kuzum.Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Sizin transferin kaçıncı günü. Benimde karnım öyle kocaman şişti İnşallah sonucumuz iyi olurBenim de karnımda şişlik var nefes almakta zorlanıyorum bazen.davul gibi sisti karnım. Günde 2 iğne karnimi sisiriyor. Çatlayacak gibiyim. İlaçlar cok etkiledi beni.
Canım benim de 24 unde oldu transferim bende de bi belirti yok. Yine de olumlu düşünelim. Senin test günün ne zamanArkadaşlar birşey sorucam 24 ünde transfer oldum fakat hiç bir belirti tarzı birşey yok böyle olup tutan var mı? Bir tek transfer akşamı hafif batarcasına birşey olup geçtikendime dert oldum hiçbirşey yok gibi aşılamada bile daha batma ağrı flan oluşuyordu
Tebrik ederim canim hic korkma icini ferah tut kirmizi kan tehlikeli diyorlar ama benim sakir sakir kirmizi kanamam oldu ve ertesi gun keseyi gorduk ve bebekte bi siknti yoktu kendinide bebegide strese sokma normal bunlar bebisin seninle Allahin izniyleKızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm. 5. Gün embriyosuydu dayanamadım hem erken gebelik hem de kaset test yaptım. Erken gebelik böyle çıktı. Kaset de çok çok silik 2. Çizgi. Ama bugün işe dönmüştüm artık. Şiddetli karın ağrım oldu. Az önce de çok hafif kahverengi peçeteye bulaştı. Çok korkuyorum. Dua edin
5 Ağustos test günüm ama çok şaşkınım 3 aşılama geçirmiş biri olarak bir belirti dahi yok. Hatta doktor birkaç gün kasık ağrısı olabilir dedi ama oda yokCanım benim de 24 unde oldu transferim bende de bi belirti yok. Yine de olumlu düşünelim. Senin test günün ne zaman
Merhaba transfer oldunuz mu ben 23 temmuzda oldum heycanla bekliyorumHoşgeldin benimde rahîm dinlendirme vermişti hayırlı olsun sıkıntın neydi
5 Ağustos test günüm ama çok şaşkınım 3 aşılama geçirmiş biri olarak bir belirti dahi yok. Hatta doktor birkaç gün kasık ağrısı olabilir dedi ama oda yok
Bu benim 4 tup bebeğim 2 kere aşılama yaptırdım test gunune doğru bel ağrım olmuştu ötekilerde. Moral bozma canım benim test günüm 4 u erken idrar testi yapmak istiyorum5 Ağustos test günüm ama çok şaşkınım 3 aşılama geçirmiş biri olarak bir belirti dahi yok. Hatta doktor birkaç gün kasık ağrısı olabilir dedi ama oda yok
Benim de 18 temmuz bugün 3. Kan testini verdimEn güzeli canım benim de 18 temmuzdu transferim.hala bekliyorum test günüm çarşamba.Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi.en güzeli test yapmamak insan burada okudukça test yapası geliyor ama beklemek lazım.
Bende 23 oldum çok korkuyom bi belirti oluyor mu doktorlar bir şey derler mi acabaArkadaşlar birşey sorucam 24 ünde transfer oldum fakat hiç bir belirti tarzı birşey yok böyle olup tutan var mı? Bir tek transfer akşamı hafif batarcasına birşey olup geçtikendime dert oldum hiçbirşey yok gibi aşılamada bile daha batma ağrı flan oluşuyordu
Benimde 4 ağustos kalbim duracak belirti ne oluyor cevap verin lütfen5 Ağustos test günüm ama çok şaşkınım 3 aşılama geçirmiş biri olarak bir belirti dahi yok. Hatta doktor birkaç gün kasık ağrısı olabilir dedi ama oda yok
Sana normal zaten canım :))ben günümü bekliyorum arada aklımı çelmiyor değilsin hani:)))Benim de 18 temmuz bugün 3. Kan testini verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?