Belirgin Bi belirti olmadı . Kızımda da olmamıştı ancak bu seferkinde sabahları bel ağrısı ve kasıklarımdaağrı oldu ancak opu olduğu ve ilaçlara devam ettiğim için olduğunu düşündüm. Bence hala öyle. Bir belirti her zaman olmuyor. Bu arada 7.denememiz. 6. Da bir kızım var.

Canım çok sağol ne güzel yazmışsın .Tabiki Yaradandan Ümit kesilmez ama , nedense hiç Yükseleceğini zannetmiyorum . Tek tesellim Benim test günüm 11. Gündü yani bugün yaptırıp bugün ki değer böyle bir değer çıksa yine sevinip hamilesin diyecekti doktorum artış bekleyecekti . Ama bakalım nasipte var ise olur yoksa da zaten yarın adet günüm hem de test vereceğim herşey belli olur . Zaten dikkat etmeyi falan da bıraktım beslenmeyi De . Herşey olacağına varır .

Orada ki innele degil İNNEKE olacak yanlış olmasın İnşallah canımm dualardasın

canım neden strese sokuyorsun kendini?belki senin daha geç belli olacak idrarda
boşuna kendini de bebişi de üzüyorsun belki de.evet burada idrarda çıkan oluyor fazlaca ama herkesin farklı unutma
Bilmiyorum kuzum bu kadar strese bebekte gelmek istemez bence Yarın kanda göreceğiz bakalım herşeyin hayırlısı .Ama tutmadıysa birdahaki transferde asla erkenden test yapmam , akıllandım direk günümde kan vereceğim

Kızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm. 5. Gün embriyosuydu dayanamadım hem erken gebelik hem de kaset test yaptım. Erken gebelik böyle çıktı. Kaset de çok çok silik 2. Çizgi. Ama bugün işe dönmüştüm artık. Şiddetli karın ağrım oldu. Az önce de çok hafif kahverengi peçeteye bulaştı. Çok korkuyorum. Dua edin

Eklentiler

• 20200727_124435.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 63
En güzeli canım benim de 18 temmuzdu transferim.hala bekliyorum test günüm çarşamba.Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi.en güzeli test yapmamak insan burada okudukça test yapası geliyor ama beklemek lazım.
gününü bekle ve kan testi yap en neti o çünkü

Benim de karnımda şişlik var nefes almakta zorlanıyorum bazen.davul gibi sisti karnım. Günde 2 iğne karnimi sisiriyor. Çatlayacak gibiyim. İlaçlar cok etkiledi beni.

Canım yerleşmedir kendini yorma dikkat et hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…