- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.761
Bu kadar ağrı normal değil canım doktora git benceKızlar bugün transferin 9. Günü 5. Gün embriyosu. 2 gündür karnım çok şiddetli ağrıyor bugün ağrıyla uyandım şuan ağlıyorum yarın test günüm. İlaçlar mı yapıyor bu kadar ağrıyı
inşallah katlanarak artar kötüyü aklına bile getirme canım bol bol dua etBenımde tranferin 7.gunu 3.6 çıktı bugün 10.gunu 18.7 çıktı bende korkuyorum çok kimyasal yaşamaktanbirde transferin 8.gunu lekelenme yaşadım
Ama artış süper kuzuBenımde tranferin 7.gunu 3.6 çıktı bugün 10.gunu 18.7 çıktı bende korkuyorum çok kimyasal yaşamaktanbirde transferin 8.gunu lekelenme yaşadım
Güzel bir artış var aslında sonraki yaptıracagın test önemli sonu güzel olsunBenımde tranferin 7.gunu 3.6 çıktı bugün 10.gunu 18.7 çıktı bende korkuyorum çok kimyasal yaşamaktanbirde transferin 8.gunu lekelenme yaşadım
Güzel bir artış var aslında sonraki yaptıracagın test önemli sonu güzel olsun
Saolun kızlar doktoruma attım cvp bekliyorum tek duam sağlıklı gebelik olucaksa ilerlesin olmuckaa fazla ilerlemeden son bulsun sonradan kaybetmek daha zor hakkımızda hayırlısı artıkAma artış süper kuzu
Canım moralini bozma kan vermeden net belli olmaz daha çok erken benim de kaldigin yer sıkıntılı kan verme konusunda en yakın zaman da kan vermeye çalışHiç zannetmiyorum canım artık idrarda çıkması lazımdı.
İnşAllah sağlıklıdır canımSaolun kızlar doktoruma attım cvp bekliyorum tek duam sağlıklı gebelik olucaksa ilerlesin olmuckaa fazla ilerlemeden son bulsun sonradan kaybetmek daha zor hakkımızda hayırlısı artık
Umudumuz Rabbimden canım sakın kendini bırakma pes etme ne olacagı belli olöaz bir bakmışsın süpriz yapmış melegin deger yükselmiş sakın pes etme Rabbime bırak ol deyince olacak hep ettigim dua RABBİ LE TEZERNİ FERDEN VE ENTE HAYRÜL VARİSİN
RABBİ HEP Lİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNELE SEMİUD DUAİ bol bol oku canım benim dualar seninle hepimizle
Yarın test günüm yarına kesin gidicem canım karın ağrısı oluyormuş da uykudan uyandıracak kadar da ne bileyimBu kadar ağrı normal değil canım doktora git bence
Yarına öyle yapcam canımcanım bi doktoruna danış istersen bu kadar çok ağrı normal mi bilemiyorum
İlk defa duydum canım bu kadar şiddetli ağlatacak kadarYarın test günüm yarına kesin gidicem canım karın ağrısı oluyormuş da uykudan uyandıracak kadar da ne bileyim
Bendeki ağrı da herhalde kimsede yok canım yarına test günüm olduğundan yarın doktora gidicemBelki tutunma ağrısıdır çünkü bende tutmadı ve oyle aşırı ağrılar yoktu sadece 9. Gün kasıklarda ara ara sizlamalar oluyodu
Orada ki innele degil İNNEKE olacak yanlış olmasın İnşallah canımm dualardasınCanım çok sağol ne güzel yazmışsın .Tabiki Yaradandan Ümit kesilmez ama , nedense hiç Yükseleceğini zannetmiyorum . Tek tesellim Benim test günüm 11. Gündü yani bugün yaptırıp bugün ki değer böyle bir değer çıksa yine sevinip hamilesin diyecekti doktorum artış bekleyecekti . Ama bakalım nasipte var ise olur yoksa da zaten yarın adet günüm hem de test vereceğim herşey belli olur . Zaten dikkat etmeyi falan da bıraktım beslenmeyi De . Herşey olacağına varır .
Bilmiyorum kuzum bu kadar strese bebekte gelmek istemez bencecanım neden strese sokuyorsun kendini?belki senin daha geç belli olacak idrarda
boşuna kendini de bebişi de üzüyorsun belki de.evet burada idrarda çıkan oluyor fazlaca ama herkesin farklı unutma
İnşallah canım hayırlısı , sabaha kan veririm inşallahBazılarında idrarda çıkmıyor canım kan vermeden olumsuz düşünme lütfen
En güzeli canım benim de 18 temmuzdu transferim.hala bekliyorum test günüm çarşamba.Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın hepimizi.en güzeli test yapmamak insan burada okudukça test yapası geliyor ama beklemek lazım.Bilmiyorum kuzum bu kadar strese bebekte gelmek istemez benceYarın kanda göreceğiz bakalım herşeyin hayırlısı .Ama tutmadıysa birdahaki transferde asla erkenden test yapmam , akıllandım direk günümde kan vereceğim
Benim de karnımda şişlik var nefes almakta zorlanıyorum bazen.davul gibi sisti karnım. Günde 2 iğne karnimi sisiriyor. Çatlayacak gibiyim. İlaçlar cok etkiledi beni.Kızlar bugün transferin 9. Günü 5. Gün embriyosu. 2 gündür karnım çok şiddetli ağrıyor bugün ağrıyla uyandım şuan ağlıyorum yarın test günüm. İlaçlar mı yapıyor bu kadar ağrıyı
Canım yerleşmedir kendini yorma dikkat et hayırlı olsunKızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm. 5. Gün embriyosuydu dayanamadım hem erken gebelik hem de kaset test yaptım. Erken gebelik böyle çıktı. Kaset de çok çok silik 2. Çizgi. Ama bugün işe dönmüştüm artık. Şiddetli karın ağrım oldu. Az önce de çok hafif kahverengi peçeteye bulaştı. Çok korkuyorum. Dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?