• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar malesef bizim buradaki sağlık ocağı kan almıyormuş .Hastanrye de gitme şansım yok Bugün.Bir tane test aldım , kaset test çıkmadı birşey , benim olmadı yüksek ihtimalle .Olsa çıkardı Bugün 7.gün .Hayırlsıı olsun
Bencede idrarda çıkmamış olabılır canım hemen öle düşünme bence ya bugün ya 1 2 güne kan ver bakalım

Kızlar bugün transferin 9. Günü 5. Gün embriyosu. 2 gündür karnım çok şiddetli ağrıyor bugün ağrıyla uyandım şuan ağlıyorum yarın test günüm. İlaçlar mı yapıyor bu kadar ağrıyı

Kızlar bugün transferin 9. Günü 5. Gün embriyosu. 2 gündür karnım çok şiddetli ağrıyor bugün ağrıyla uyandım şuan ağlıyorum yarın test günüm. İlaçlar mı yapıyor bu kadar ağrıyı
Belki tutunma ağrısıdır çünkü bende tutmadı ve oyle aşırı ağrılar yoktu sadece 9. Gün kasıklarda ara ara sizlamalar oluyodu

15 temmuzda opu oldu. 18 temmuzda 3. Gün embriyosu kondu. Bugün 9. Gün. İdrarda belli oldu. Doktoruma gönderdim. Kan testi ver dedi. Birazdan teste gidicem inşallah. İsteyen herkese nasip olur inşallah
IMG_20200727_105028.jpg

Kendini hiç suçlama canım düşüşü takip etsen de değişen bir şey olmayacaktı sakın harap etme kendini nasibi yokmuş tez zamanda inşallah yavruns kavuşursun
İnşallah canım amin saol
Canım doktorum da bana bu bir nevi düşük sayılır demişti.ama ben de doktor ilaçları bırak dedikten sonra testi tekrarlamadım bunda kendini suçlu hissedecek bir durum yok aynen ben de parça parça attım reglimde rengi de çok tuhaftı zaten tekrar etseydin de testi değişme bir şey olmayacaktı kendini yıpratma lütfen inşallah bir dahaki sefere sımsıkı tutunsun yavrun🙏
Şimdi doktordan geldim oda aynısını söyledi kimyasal da da düşük yapılıyormuş. Dünkü kanamam bitti benimde yine siyah çamur gibi akıntı geliyor. Allahım tedaviye yeniden başlayacak olan herkese güç kuvvet versin maddi yanınıda geçtim psikolojik olarak çok yıprandık hayırlıca evlat nasip etsin inşallah
Canım kimyasal gebelik diğer adıyla sessiz düşük. Beta değerin düşük oluyo 2 katı artmıyorsa doktor zaten ilaçları biraktiriyor. O yuzden canını sıkma. ben 2 defa yaşadığım ilkinde değerim baya artmisti hatta sonradan azalmaya başladı. Kimyasal da embriyo vücuda tutunamıyormuş sağlıklı değilmiş. Yani bizle alakalı bisey değilmiş. Sakın ama sakın kendini suçlama bu yüzden. Benim kendiliğinden düştü kimin de değer 5in altına düşmediği için parça falan olabilir diye doktor cagiriyormus. Beta ni takip et hayırlısıyla canın yanmadan 5 in altına düşer inşallah. Rabbim kucağınıza tez zaman doldurur inşllah
Evet canım beta düşmüştü benimde zaten ama ben adet olacagım sanıyordum böyle şiddetli ağrı ve kanama yaşayacağım aklıma gelmemişti. Beta sıfırlanmış zaten. Kimyasal da embriyo da ne gibi problem oluyor acaba? Nasibi yokmuş elden birşey gelmiyor hayırlısı böyleymiş
canim ben daha once kimyasal gebelik yasadim ve adetimle birlikte ayni seyler oldu et parcasi geldi cok aglamistim gozumle gordum diye dr a anlattigimda onu gozle gormen mumkun degil dedi. adetimiz geciktigi icin kan pihtilasip oyle geliyomus. sen canini sıkma hic bir sucun yok canim kendini hirpalama. tez zamanda Rabbim kucagini doldursun
Bende korktum başta et parçası gelince dediğin gibi gözle görülmesi mümkün değil zaten kimyasaldı. Kimyasal da da kese falan oluşmuyor zaten. Çok Saolun isteyen bekleyen herkesin rabbim kucagını doldursun

15 temmuzda opu oldu. 18 temmuzda 3. Gün embriyosu kondu. Bugün 9. Gün. İdrarda belli oldu. Doktoruma gönderdim. Kan testi ver dedi. Birazdan teste gidicem inşallah. İsteyen herkese nasip olur inşallahEki Görüntüle 2668224
Maşallah canım gayet net çıkmış Rabbim devamını getirsin
darısı bana ve bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallah

İnşallah kızlar çok sağolun Desteğiniz için . Ne yerdeyim ne gökte . Böyle değer az artıp sonra yükselen var mıdır acaba ? Umut arıyorum kendime sanırım
Umudumuz Rabbimden canım sakın kendini bırakma pes etme ne olacagı belli olöaz bir bakmışsın süpriz yapmış melegin deger yükselmiş sakın pes etme Rabbime bırak ol deyince olacak hep ettigim dua RABBİ LE TEZERNİ FERDEN VE ENTE HAYRÜL VARİSİN
RABBİ HEP Lİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNELE SEMİUD DUAİ bol bol oku canım benim dualar seninle hepimizle 😍😍

15 temmuzda opu oldu. 18 temmuzda 3. Gün embriyosu kondu. Bugün 9. Gün. İdrarda belli oldu. Doktoruma gönderdim. Kan testi ver dedi. Birazdan teste gidicem inşallah. İsteyen herkese nasip olur inşallahEki Görüntüle 2668224
Yaa cok sevındım tebrikler canmallah isteyen herkese nasip etsin canım aynı gunlerımız bende yapsam ıkı heyecanlandım belirtilerin oldumu

İnşallah kızlar çok sağolun Desteğiniz için . Ne yerdeyim ne gökte . Böyle değer az artıp sonra yükselen var mıdır acaba ? Umut arıyorum kendime sanırım
Canım moralini bozmak istemem ama benimde az arttı sonraki testte düşüş oldu yani kimyasaldı. Ama belli olmuyor bazen kendini sonradan toparlayabiliyor inşallah seninki öyle olur. Hayırlısı olsun senin için

Kızlar malesef bizim buradaki sağlık ocağı kan almıyormuş .Hastanrye de gitme şansım yok Bugün.Bir tane test aldım , kaset test çıkmadı birşey , benim olmadı yüksek ihtimalle .Olsa çıkardı Bugün 7.gün .Hayırlsıı olsun
Bazılarında idrarda çıkmıyor canım kan vermeden olumsuz düşünme lütfen

Canım moralini bozmak istemem ama benimde az arttı sonraki testte düşüş oldu yani kimyasaldı. Ama belli olmuyor bazen kendini sonradan toparlayabiliyor inşallah seninki öyle olur. Hayırlısı olsun senin için
Benımde tranferin 7.gunu 3.6 çıktı bugün 10.gunu 18.7 çıktı bende korkuyorum çok kimyasal yaşamaktan 😔birde transferin 8.gunu lekelenme yaşadım

Kızlar tavsiyem idrar testi yapmamaniz.Diyelimki pozitif,kanda dusuk cikabilir, test bozuk olabilir veya gebelik devam etmeyebilir.Negatif cikarsa zaten moral bozuklugu ama bir yandan da hala umut etmek,acaba mi demek.Gercekten zaten gergin bir surec olan tup bebek surecini iyice germekten baska bir sey degil.Sabirla bekleyin en garanti olanı cunku bu isin stresi bitmeyecek kanda pozitif gormek daha baslangic, nolursunuz sakin olun.❤

Back