Canım çok güzel yazmışsın Allah nasip edince oluyor gerisi vesile bu tevekkül de insani rahatlatıyor. Çok geçmiş olsun yine dene vazgeçme. Doğal yolla oldu benim de transferim ama çatlarla iğnesi vurulmadim ben hiç. Yumurtam çatladığı icin mi acaba. Hiç bi fikrin varmi

Saol canım rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin. Sağlıksız bir gebelik mis demek ki kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek çok daha acidir rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin hepimize daha günü var demekki sabır ve dua ile bekliyoruz

aynen canım benim de 4.deneme aralıksız oldu birde ameliyat gerçekten yoruldum artık denemeler arttıkça umutta kalmıyor

Bndede pkos var ama çoğu pkos olan ve doğal yolla hamile kalan da bir sürü kişi var demekki daha yokmuş nasibimiz dua edip yoparlanip tekrar devam edeceğiz bnce kendimizi biraz rahat bırakalım belki de kendiliğinden olur canim

TSK ederım aslında biz ilk gprusme de olup olabil k herseyı konustuk ama yınede insan neden diyor sanırım

Merhaba arkadaslar, ben de Temmuz ayini sonundan yakaladim 29 Temmuz 1 adet dondurulmus 5. gun embryosu transferi olucam. Insallah burasi ugurlu gelir. Bende de cikolata kisti var, Ocak tan Mart a 2 ay Lucrin oldum Mart ta pandemi yuzunden olamadi transfer. Sonra bastan Lucrin bi de arada Era da yapildi falan derken Temmuz sonuna kaldi. 2. transferim insallah bu sefer zamani gelmistir ne diyeyim Hepimize hayirli sonuclar diliyorum negatif alan arkadaslara da sabir ve gayret diliyorum insallah Allah cok bekletmeden hepimizin yuzunu guldurur.

Hoşgeldin cnm, hayırlı sonuçlar alırsın umarım

Selam cnm nasıl gidiyo, hiç geçmiyor bende ya
Canım hergün farklıyım dün hamile gibi hissediyordum bugün hiç bişey yok gibi dün kramplarım oldu sol kasıkta bugün belim agrıyor genelde sol gögsüme ucuna dogru bir sızı giriyor bıcak saplaması gibi ucları ara ara çok belirgin oluyor bugün 4.gün bende leke tarzında bişey olmadı senin nasıl gidiyor ama ben kafa olarak digerlerine göre yani önceki transferlerime göre bunda daha sakinim

Canim sonucun icin cok uzuldum, insallah bunlari unutturacak guzel haberleri tez vakitte alirsin. Intralipid serum u sana ne kadar a yaptilar? Bana da Intralipid serum takildi bu hafta transferden 1 hft once ve doktor 1750tl aldi inanamadim bir de transfer gunu takilacak. Cok fazla geldi. Eczaneden 26tl ye satiliyor. Herkese bu fiyata mi yapiliyor merak ettim dogrusu. Biz bir de Era yaptirdik, 8000kusur de ona verdik gerci ben istedim Era yi. Bi yandan iyi ki de yaptirmisiz benim de Hacit in dedigi gibi alici oldugum zaman 1 gun gec cikti. Simdi transfer 1 gun sonra yapilacak standart tedaviden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…