• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım sana da çok geçmiş olsun. Canım böyle 3-5 bi değer çıkınca da hiç kıyamıyorum. Çabalamış hayata tutunamamış diye. Ama ömrü verecek Allah. Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah
Canım çok güzel yazmışsın Allah nasip edince oluyor gerisi vesile bu tevekkül de insani rahatlatıyor. Çok geçmiş olsun yine dene vazgeçme. Doğal yolla oldu benim de transferim ama çatlarla iğnesi vurulmadim ben hiç. Yumurtam çatladığı icin mi acaba. Hiç bi fikrin varmi

Canım sana da çok geçmiş olsun. Canım böyle 3-5 bi değer çıkınca da hiç kıyamıyorum. Çabalamış hayata tutunamamış diye. Ama ömrü verecek Allah. Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah
Saol canım rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin. Sağlıksız bir gebelik mis demek ki kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek çok daha acidir rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin hepimize 🙏🏻 daha günü var demekki sabır ve dua ile bekliyoruz

benimde 4tü donmuslar konmustu banada dr m embriyolar yipranir diye pgt istemedi bende aynen cem hocayi düşünüyordum simdi bi şüpheye düştüm olmayinca olmuyor iste ve artk umutlarda azaliyor insan nereye kadar ugrasmasi gerektigini de bilemiyor birakmali mi ugrasmali mi allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin
aynen canım benim de 4.deneme aralıksız oldu birde ameliyat gerçekten yoruldum artık denemeler arttıkça umutta kalmıyor:(

Canım aynen benim de üçüncüydü bu. Bide böyle doktorlar İnstagramda reklam yapıyorlar ya 9 transferin 8i tuttu, 8 transferin 7si tuttu. İşte o bir ben olmam sanıyorsun, insan kendine kötüyü yakıştıramıyor. Doktorumun son bir ayda transfer yaptığı çok kişiyle konuştum, takip ettim hepsi pozitif aldı, hatta bazılarının embriyo kalitesi benimkinin bi tık altındaydı. Pgt dedi yaptık, rahim çizme yaptık, intralipid serum uyguladık, olasılığı artırmak İçin ilaçsız transfer uygulandı. Son üç ay resmen aç yaşadım 10 kilo verdim. Daha ne yapayım ben bilmiyorum. Başarı oranı bu kadar yüksek bi doktorla bile olmuyorsa şuan Allah nasip etmemiş demekten başka çare bulamıyorum. Üstelik bizimki sebepsiz infertilite, doğal yoldan hamile kalmamam İçin de hiçbir sebep yok. Doktor da dün dedi, Allah vermeyince biz de bişey yapamıyoruz dedi. Aynen öyle işte..
Bndede pkos var ama çoğu pkos olan ve doğal yolla hamile kalan da bir sürü kişi var demekki daha yokmuş nasibimiz dua edip yoparlanip tekrar devam edeceğiz bnce kendimizi biraz rahat bırakalım belki de kendiliğinden olur canim

ben 4 unde de gittim ama zaten doktor sormadan anlatmisti daha dogrusu neden tutmadigini anlatmak yerine bir sonraki asamayi planlamisti hep. sende yeni yonlemleri arastir onlari sor mesela bence. mesela bana era testi yapildi. serum tedavisi var bazilarina kasilma ignesi gebelik aşısı yapiliyormus. embriyolarun genetik taramaya gitmediyse onu sorabilirsin bir sonrakinde gidecekler mi? Aklima gelenler bunlar. eger sorun erkek faktorluyse onum icin ne yapilabilir onu igrenirsin. mesela bazilari diyorki kasiktan tese ile alinan sperm daha kaliteli oluyor. canim aklima gelenler bunlar. Allahim yolunu hayra cikarsin.
TSK ederım aslında biz ilk gprusme de olup olabil k herseyı konustuk ama yınede insan neden diyor sanırım

Merhaba arkadaslar, ben de Temmuz ayini sonundan yakaladim 🥰 29 Temmuz 1 adet dondurulmus 5. gun embryosu transferi olucam. Insallah burasi ugurlu gelir. Bende de cikolata kisti var, Ocak tan Mart a 2 ay Lucrin oldum Mart ta pandemi yuzunden olamadi transfer. Sonra bastan Lucrin bi de arada Era da yapildi falan derken Temmuz sonuna kaldi. 2. transferim insallah bu sefer zamani gelmistir ne diyeyim 🙏🏻 Hepimize hayirli sonuclar diliyorum negatif alan arkadaslara da sabir ve gayret diliyorum insallah Allah cok bekletmeden hepimizin yuzunu guldurur.

Merhaba arkadaslar, ben de Temmuz ayini sonundan yakaladim 🥰 29 Temmuz 1 adet dondurulmus 5. gun embryosu transferi olucam. Insallah burasi ugurlu gelir. Bende de cikolata kisti var, Ocak tan Mart a 2 ay Lucrin oldum Mart ta pandemi yuzunden olamadi transfer. Sonra bastan Lucrin bi de arada Era da yapildi falan derken Temmuz sonuna kaldi. 2. transferim insallah bu sefer zamani gelmistir ne diyeyim 🙏🏻 Hepimize hayirli sonuclar diliyorum negatif alan arkadaslara da sabir ve gayret diliyorum insallah Allah cok bekletmeden hepimizin yuzunu guldurur.
Hoşgeldin cnm, hayırlı sonuçlar alırsın umarım 🍀

Selam cnm nasıl gidiyo, hiç geçmiyor bende ya 😀
Canım hergün farklıyım dün hamile gibi hissediyordum bugün hiç bişey yok gibi dün kramplarım oldu sol kasıkta bugün belim agrıyor genelde sol gögsüme ucuna dogru bir sızı giriyor bıcak saplaması gibi ucları ara ara çok belirgin oluyor bugün 4.gün bende leke tarzında bişey olmadı senin nasıl gidiyor ama ben kafa olarak digerlerine göre yani önceki transferlerime göre bunda daha sakinim 😄😄

Canım doktorumun hakkını yiyemem. Çok çok yoğun ama herşeyi düşündü, hiç ihmal etmedi. o olasılığı yok etmek için Era yapmadı ama (ki buda iyi bişey 1000 Euro filan diyorlar çok pahalı, boşa para harcatmadı) naturel transfer yaptı. İlaç kullanmadım, doğal olarak yumurtamın oluşmasını bekledik, yumurta çatlatma iğnesi oldum ve transfer günüm planlandı. Yani doğal olarak hamile kalsaydım transfer olduğum gün embriyo tüplerden rahme inmiş olacaktı. Zaten ben bu güne kadar 50 kere kan testi yapmışımdır hep 0 çıkar, ufak da olsa bir betahcg gördük, embriyoların bi tutunma çabası olmuş ki azıcık da olsa hormon artışı olmuş ama yaşamamış. Vücudum öldürdü diycem katil hücre muhabbeti onun içinde intralipid serum ve prednol kullanıldı.

Canim sonucun icin cok uzuldum, insallah bunlari unutturacak guzel haberleri tez vakitte alirsin. Intralipid serum u sana ne kadar a yaptilar? Bana da Intralipid serum takildi bu hafta transferden 1 hft once ve doktor 1750tl aldi inanamadim bir de transfer gunu takilacak. Cok fazla geldi. Eczaneden 26tl ye satiliyor. Herkese bu fiyata mi yapiliyor merak ettim dogrusu. Biz bir de Era yaptirdik, 8000kusur de ona verdik gerci ben istedim Era yi. Bi yandan iyi ki de yaptirmisiz benim de Hacit in dedigi gibi alici oldugum zaman 1 gun gec cikti. Simdi transfer 1 gun sonra yapilacak standart tedaviden.

Back