• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sabah test yaptım dayanamadım , kaset test markası albi mi neydi .Tabi ki negatif zaten sırf o evdeki testi kullanıp atayım diye yaptım .Yoksa merakımdan sürekli yapasım geliyordu zaten .Açıkcası erken olduğunu biliyorum , üzülmedim.Zaten pazartesi kan vereceğim 7.gün olacak varsa az çok bir değer çıkar herhalde .Ama kendimi hem olumlu hem olumsuza hazırladım .Belirtileri dikkate almayacağım .Artık pazartesi belli olacak herşey .

Canim sonucun icin cok uzuldum, insallah bunlari unutturacak guzel haberleri tez vakitte alirsin. Intralipid serum u sana ne kadar a yaptilar? Bana da Intralipid serum takildi bu hafta transferden 1 hft once ve doktor 1750tl aldi inanamadim bir de transfer gunu takilacak. Cok fazla geldi. Eczaneden 26tl ye satiliyor. Herkese bu fiyata mi yapiliyor merak ettim dogrusu. Biz bir de Era yaptirdik, 8000kusur de ona verdik gerci ben istedim Era yi. Bi yandan iyi ki de yaptirmisiz benim de Hacit in dedigi gibi alici oldugum zaman 1 gun gec cikti. Simdi transfer 1 gun sonra yapilacak standart tedaviden.

1750tl sadece 1 kez serum takilmasinin fiyatiymis bu arada

Canım hergün farklıyım dün hamile gibi hissediyordum bugün hiç bişey yok gibi dün kramplarım oldu sol kasıkta bugün belim agrıyor genelde sol gögsüme ucuna dogru bir sızı giriyor bıcak saplaması gibi ucları ara ara çok belirgin oluyor bugün 4.gün bende leke tarzında bişey olmadı senin nasıl gidiyor ama ben kafa olarak digerlerine göre yani önceki transferlerime göre bunda daha sakinim 😄😄
Ben de belirtilere çok takılmıyorum çünkü birebir belirti yaşayıo negatif alanlar da var hiç yaşamayıp pozitif alanlar da. Benim de film, dizi , kitap bi de burasıyla meşgul olmakla geçiyor 😊 bu arada 4. Değil 3. Gündeyiz , transfer günü sayılmıyor 😉

Kızlar sabah test yaptım dayanamadım , kaset test markası albi mi neydi .Tabi ki negatif zaten sırf o evdeki testi kullanıp atayım diye yaptım .Yoksa merakımdan sürekli yapasım geliyordu zaten .Açıkcası erken olduğunu biliyorum , üzülmedim.Zaten pazartesi kan vereceğim 7.gün olacak varsa az çok bir değer çıkar herhalde .Ama kendimi hem olumlu hem olumsuza hazırladım .Belirtileri dikkate almayacağım .Artık pazartesi belli olacak herşey .
Ikımızınde aynı gün sanırım transfer günü cnm 20 sinde mi senınde

Kaset test dediğin Nası oluyo cnm bılmıyorumda 😀 sorma valla benıde şeytan dürtüyo yap dıye ama en azından pzt yapım dıyorum bugün kasıklarım hafıf agrıyo gıbı ama ya inşallah adet sancısı degıldır 😞
Normal test canım .Erken gebelik olsa belki çıkar .Benim dün geceden beri sağ kaşığıma ara ara sancı giriyor baya yoğun .İlaçalrdan da olabilir

Canım çok güzel yazmışsın Allah nasip edince oluyor gerisi vesile bu tevekkül de insani rahatlatıyor. Çok geçmiş olsun yine dene vazgeçme. Doğal yolla oldu benim de transferim ama çatlarla iğnesi vurulmadim ben hiç. Yumurtam çatladığı icin mi acaba. Hiç bi fikrin varmi
Çok saol canım. Evet doktor kontrol etmiştir çatladığı İçin gerek görmemiştir. Deniycem canım Allah izin verirse

Canim sonucun icin cok uzuldum, insallah bunlari unutturacak guzel haberleri tez vakitte alirsin. Intralipid serum u sana ne kadar a yaptilar? Bana da Intralipid serum takildi bu hafta transferden 1 hft once ve doktor 1750tl aldi inanamadim bir de transfer gunu takilacak. Cok fazla geldi. Eczaneden 26tl ye satiliyor. Herkese bu fiyata mi yapiliyor merak ettim dogrusu. Biz bir de Era yaptirdik, 8000kusur de ona verdik gerci ben istedim Era yi. Bi yandan iyi ki de yaptirmisiz benim de Hacit in dedigi gibi alici oldugum zaman 1 gun gec cikti. Simdi transfer 1 gun sonra yapilacak standart tedaviden.
Canım doktorum gerçekten paracı değil. Reçete verdi bana. Evime yakın bi hastanede yaptırdım. 2 tanesi 300, serum bağlatma 100. Bi serum 400e geldi

Bndede pkos var ama çoğu pkos olan ve doğal yolla hamile kalan da bir sürü kişi var demekki daha yokmuş nasibimiz dua edip yoparlanip tekrar devam edeceğiz bnce kendimizi biraz rahat bırakalım belki de kendiliğinden olur canim
Amin canım olabilir tabi. Allah çok büyük, pes edilecek bi konu değil. Rabbim en kısa sürede kucağımızı doldursun

Normal test canım .Erken gebelik olsa belki çıkar .Benim dün geceden beri sağ kaşığıma ara ara sancı giriyor baya yoğun .İlaçalrdan da olabilir

Canım ben de senin gibi 5. gün yaptım hem de erken gebelik yaptım çıkmadı . 6. gün yine erken gebelik yaptım çıkmadı sonra aynı gün kan verdim pozitif çıktı . 7. gün sabah artık idrarda da pozitif çıkmaya başladı benim ki de 5. gün emb. üstelik . o yüzden o yaptığın testi asla dikkate alma . zaten hcg önce 6. salgılanmaya başlıyor blastokistte , önce kana sonra idrara geçiyor ....

Canım ben de senin gibi 5. gün yaptım hem de erken gebelik yaptım çıkmadı . 6. gün yine erken gebelik yaptım çıkmadı sonra aynı gün kan verdim pozitif çıktı . 7. gün sabah artık idrarda da pozitif çıkmaya başladı benim ki de 5. gün emb. üstelik . o yüzden o yaptığın testi asla dikkate alma . zaten hcg önce 6. salgılanmaya başlıyor blastokistte , önce kana sonra idrara geçiyor ....

Vallah icime biraz su serptin insallah benimde positif olur daha dogrusu hepimizin !
Bende sabah yaptim erken gebelik testi negatif cikti ve cok agladim yine olmadi diye insallah degisir banada dua edermisiniz
Bu arada benimde 5gun embryosu pazartesi oldum transfer

Back