- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
- 133
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.301
Aynen canım vakti zamanı gelmemiş. Şuan görünen o. Allah hepimizin kucağını en kısa sürede doldursun inşallahcanim ban daha once dogal yolla denendi ama olmamisti. ne diyelim.canim vakti zamani gelmedi demekki insallah tez zamanda verir Rabbim.
haklısın canım akılda soru yok en azından bi yerden sonra artık nasip kısmet işi oluyor sonuçta elden birşey gelmiyor artık inşallah en hayırlı zamanda olsunO doğru garantiye almak İçin herşeyi uyguluyor, benim üçüncü olduğu İçin yaptığı herşeyi istiyordum o yüzden o yapıcaz deyince ben çok sevindim verdiğim para batmadı ama ikinciyi beraber planlarız dedi yani Cem hocada devam edersem pgt istemiyorum desem zorla yapalım demiycek. Maddi olarak zor ama yaptığı iyi bişey en azından şuan içimde şu eksik kaldı şunu da yapsaydık olurdu kuşkusu yok. İlkinde öyle olmuştu, çok şeyi yapmadık diye kendimi çok suçlu hissetmiştim. Duyuyordum arkadaşlardan o yapıldı bu yapıldı üzülmüştüm. Aldı koydu yolladı doktor diye
Amin canım çok teşekkür ederim. İnşallah kısa sürede nasip eder Allah, başka diyecek hiçbir şeyim yok.haklısın canım akılda soru yok en azından bi yerden sonra artık nasip kısmet işi oluyor sonuçta elden birşey gelmiyor artık inşallah en hayırlı zamanda olsun
Canim dediginiz bu cem hoca nerdeevet bana da öyle demişti biz genelde sıfırdan başlayanlara pgt yapıoruz donmuşta olmaz bozulur yapısı diye her kafadan bir ses çıkıyor cem hocayı bende çok duydum ama hem çok yoğun hem de garantiye almak için herşeyi uyguluyor maddi olarak baya zorlanılıyor diyen de çok bilemedim canım
Çok erken değil mi test içinMerhaba kizlar
Transferim pasartesi oldu (5gun embryo) , bu sabah erken gebelik testi yaptim dayanamiyorum cunku sonucu negatif yine kafayi yemek uzereyim, sizce erkenmi yoksa kendimi hazirlayayim mi?
Aaa gayet belli inşallah kandada pozitif alırsın canım
Canım yazdıklarını okudum çok haklsin. Nasipten öte yol yok. Allah nasip ettiyse gittiğimiz doktorlar sadece bir vesile. Bende bugune kadar her tedavi sonunda ağlıyordum. İlk tüp bebek denemedi ama bu sefer aglamdim sadece uzuldum ama iyiyim kaldığımız yerden devam edicez. Ağlamak üzülmek bize zarar veriyor yararı yok. Dün değerim 3.6 çıktı doktor tekrarla testi dedi bugün sabah bir damla kan geldi sonrada çamur gibi bir şey gelmiş. Sökülecek galiba 1 ay ara verip tekrar transfer olucamAmin canım çok teşekkür ederim. İnşallah kısa sürede nasip eder Allah, başka diyecek hiçbir şeyim yok.
İnşAllah canım sağolasın :)Aaa gayet belli inşallah kandada pozitif alırsın canım
Canım hayırlısı olsun yarın gidip acilde baktırsan aslinda daha doğru Bi hcg çıkarİnşAllah canım sağolasın :)
Henüz belli olmaz sıkma canını bidaha idrar testi yapma canım kan verirsinBilmiyorum erken gebelik testi , bazilarinda cikiyormus ama morelim baya bozuldu ya keske yapmassaydim
Valla kuzum olabilir sağolasınCanım hayırlısı olsun yarın gidip acilde baktırsan aslinda daha doğru Bi hcg çıkar☺
benimde 4tü donmuslar konmustu banada dr m embriyolar yipranir diye pgt istemedi bende aynen cem hocayi düşünüyordum simdi bi şüpheye düştüm olmayinca olmuyor iste ve artk umutlarda azaliyor insan nereye kadar ugrasmasi gerektigini de bilemiyor birakmali mi ugrasmali mi allah hakkimizda hayirlisini nasip etsincanım bende bugün son kez kan vericem 4.denemeydi eğer olmazsa cem hocayı düşünüyordum ama dediğin gibi merkez doktor hepsi hikaye allah ol dedikten sonra ilk denemede devlette hamile kalanlar dolu bu arada benim son iki donmuş kondu bende öncekiler tutmayınca bunlar genetiğe gitsin demiştim benim doktor donmuşlar gitmez geneyipe yapısı bozulur demişti kafam karıştı
malesef bhcg hemen düşmüyor vücuttan hemen atılmıyor yani ama inşallah kötü bisey olmamistir kadin dogum acil falan yokmu keske gitseydinKizlar ben idrar testi yaptim bu sabah yine t cizgisi c den daha koyu cikti ama aksam asiri derece kanamam vardi en azindan rengi acilirdi diye dusunuyorum duşse daha koyu cikmasi normal mi
erken gebelik testinde çıkar canim benim o şekilde cıktı 2 sideKızlar yarın evde test yapsam çıkmaz dimi daha çok erken .Yarın transfer gününü saymazsak 5.gün olacak .Bide evde erken gebelik testi yok, normal gebelik testi var .Resmen negatif alıp , ağlayacağım
Erken gebelik testi değil canım , kaset test var varsa çıkmaz muhtemelenerken gebelik testinde çıkar canim benim o şekilde cıktı 2 side
Evet belli oliyor canım hadi hayırlısıKızlar sonuç çıkmayınca idrar testi yaptım bugün 7.gün çok silik çıktı atayım siz görür müsünüz
kasette çıkmayabilir ama iyi dayanıyorsun ben cikmayacagini bilmemde yapardımErken gebelik testi değil canım , kaset test var varsa çıkmaz muhtemelen
Canım sana da çok geçmiş olsun. Canım böyle 3-5 bi değer çıkınca da hiç kıyamıyorum. Çabalamış hayata tutunamamış diye. Ama ömrü verecek Allah. Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallahCanım yazdıklarını okudum çok haklsin. Nasipten öte yol yok. Allah nasip ettiyse gittiğimiz doktorlar sadece bir vesile. Bende bugune kadar her tedavi sonunda ağlıyordum. İlk tüp bebek denemedi ama bu sefer aglamdim sadece uzuldum ama iyiyim kaldığımız yerden devam edicez. Ağlamak üzülmek bize zarar veriyor yararı yok. Dün değerim 3.6 çıktı doktor tekrarla testi dedi bugün sabah bir damla kan geldi sonrada çamur gibi bir şey gelmiş. Sökülecek galiba 1 ay ara verip tekrar transfer olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?