haklısın canım akılda soru yok en azından bi yerden sonra artık nasip kısmet işi oluyor sonuçta elden birşey gelmiyor artık inşallah en hayırlı zamanda olsun

haklısın canım akılda soru yok en azından bi yerden sonra artık nasip kısmet işi oluyor sonuçta elden birşey gelmiyor artık inşallah en hayırlı zamanda olsun
Amin canım çok teşekkür ederim. İnşallah kısa sürede nasip eder Allah, başka diyecek hiçbir şeyim yok.

Canim dediginiz bu cem hoca nerde

Merhaba kizlar
Transferim pasartesi oldu (5gun embryo) , bu sabah erken gebelik testi yaptim dayanamiyorum cunku sonucu negatif yine kafayi yemek uzereyim, sizce erkenmi yoksa kendimi hazirlayayim mi?

Amin canım çok teşekkür ederim. İnşallah kısa sürede nasip eder Allah, başka diyecek hiçbir şeyim yok.
Canım yazdıklarını okudum çok haklsin. Nasipten öte yol yok. Allah nasip ettiyse gittiğimiz doktorlar sadece bir vesile. Bende bugune kadar her tedavi sonunda ağlıyordum. İlk tüp bebek denemedi ama bu sefer aglamdim sadece uzuldum ama iyiyim kaldığımız yerden devam edicez. Ağlamak üzülmek bize zarar veriyor yararı yok. Dün değerim 3.6 çıktı doktor tekrarla testi dedi bugün sabah bir damla kan geldi sonrada çamur gibi bir şey gelmiş. Sökülecek galiba 1 ay ara verip tekrar transfer olucam

benimde 4tü donmuslar konmustu banada dr m embriyolar yipranir diye pgt istemedi bende aynen cem hocayi düşünüyordum simdi bi şüpheye düştüm olmayinca olmuyor iste ve artk umutlarda azaliyor insan nereye kadar ugrasmasi gerektigini de bilemiyor birakmali mi ugrasmali mi allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Kizlar ben idrar testi yaptim bu sabah yine t cizgisi c den daha koyu cikti ama aksam asiri derece kanamam vardi en azindan rengi acilirdi diye dusunuyorum duşse daha koyu cikmasi normal mi
malesef bhcg hemen düşmüyor vücuttan hemen atılmıyor yani ama inşallah kötü bisey olmamistir kadin dogum acil falan yokmu keske gitseydin

Kızlar yarın evde test yapsam çıkmaz dimi daha çok erken .Yarın transfer gününü saymazsak 5.gün olacak .Bide evde erken gebelik testi yok, normal gebelik testi var .Resmen negatif alıp , ağlayacağım
erken gebelik testinde çıkar canim benim o şekilde cıktı 2 side

Canım sana da çok geçmiş olsun. Canım böyle 3-5 bi değer çıkınca da hiç kıyamıyorum. Çabalamış hayata tutunamamış diye. Ama ömrü verecek Allah. Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…