• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vallah icime biraz su serptin insallah benimde positif olur daha dogrusu hepimizin !
Bende sabah yaptim erken gebelik testi negatif cikti ve cok agladim yine olmadi diye insallah degisir banada dua edermisiniz
Bu arada benimde 5gun embryosu pazartesi oldum transfer
Tabi ki hepiniz dualarımdasınız. Ben de ağlamıştım negatif çıkınca . hatta eğilip kalkmaya normal hayatıma geri dönmeye başlamıştım .. sonra da pişman oldum erken yaptığım için 🙏

Canım ben de senin gibi 5. gün yaptım hem de erken gebelik yaptım çıkmadı . 6. gün yine erken gebelik yaptım çıkmadı sonra aynı gün kan verdim pozitif çıktı . 7. gün sabah artık idrarda da pozitif çıkmaya başladı benim ki de 5. gün emb. üstelik . o yüzden o yaptığın testi asla dikkate alma . zaten hcg önce 6. salgılanmaya başlıyor blastokistte , önce kana sonra idrara geçiyor ....
Çok sağol canım benim.Bende pazartesi kan testi vereceğim inşalalh çıkar birşeyler .Öylesine yaptım çıkmadı işte , hayırlısı olsun 🤗O kadar çok belirti var ki bende eğer tutmadıysa hepsi ilaçtan

Vallah icime biraz su serptin insallah benimde positif olur daha dogrusu hepimizin !
Bende sabah yaptim erken gebelik testi negatif cikti ve cok agladim yine olmadi diye insallah degisir banada dua edermisiniz
Bu arada benimde 5gun embryosu pazartesi oldum transfer
Erkenden test yapan arklar için yazma gereği duydum
Beşinci gün embriyosu için test yapayım dedim 7.gun kaset test ve erken gebelik testi yaptım cıkmadı, bir suru ağladım burda da yazdım belkı okudunuz büyük bir boşluk o cizginin çıkmaması, kendinize eziyet etmeyin moral bozmaktan başka bişey deıl, ben bu forumda 5.gün cizgi görenler var diye benımde cıkar sandım, ucuz 5liralık kaset test ve erken Gebelik testi yaptım cıkmadı, boşa harap etmeyin kendinizi transferin en erken 9.günü varsa çıkar oda erken gebelik testi ile bu 5.gün embriyosu için yazıyorum eğer erken gebelikte silik çizgi varsa dikkate alın 8-9.gün ideal herkesin durumu farklı.

Erkenden test yapan arklar için yazma gereği duydum
Beşinci gün embriyosu için test yapayım dedim 7.gun kaset test ve erken gebelik testi yaptım cıkmadı, bir suru ağladım burda da yazdım belkı okudunuz büyük bir boşluk o cizginin çıkmaması, kendinize eziyet etmeyin moral bozmaktan başka bişey deıl, ben bu forumda 5.gün cizgi görenler var diye benımde cıkar sandım, ucuz 5liralık kaset test ve erken Gebelik testi yaptım cıkmadı, boşa harap etmeyin kendinizi transferin en erken 9.günü varsa çıkar oda erken gebelik testi ile bu 5.gün embriyosu için yazıyorum eğer erken gebelikte silik çizgi varsa dikkate alın 8-9.gün ideal herkesin durumu farklı.

Senin sonra positif cikti mi ?
Bende artik denemeyi dusunmuyorum belki 4 gun sonra falan haber veririm sizlere
Bende tavsiye etmiyorum morelim cok bozuldu yapmayin erkenden
Ilk denememde de yapmam diyordum test ama zor beklemek

Ben de belirtilere çok takılmıyorum çünkü birebir belirti yaşayıo negatif alanlar da var hiç yaşamayıp pozitif alanlar da. Benim de film, dizi , kitap bi de burasıyla meşgul olmakla geçiyor 😊 bu arada 4. Değil 3. Gündeyiz , transfer günü sayılmıyor 😉
Evet bnde takılmıyorum daha önce yaşadım aynılarını biraz tecrğbe oluyor insan ne de olsa senin test günün ne zaman bana 4 agustos dediler

Be
Kızlar sabah test yaptım dayanamadım , kaset test markası albi mi neydi .Tabi ki negatif zaten sırf o evdeki testi kullanıp atayım diye yaptım .Yoksa merakımdan sürekli yapasım geliyordu zaten .Açıkcası erken olduğunu biliyorum , üzülmedim.Zaten pazartesi kan vereceğim 7.gün olacak varsa az çok bir değer çıkar herhalde .Ama kendimi hem olumlu hem olumsuza hazırladım .Belirtileri dikkate almayacağım .Artık pazartesi belli olacak herşey .
bencede daha erken canım 10 günde testte çıkıyormuş hayırlısı inşallah😍

Back