• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım benimde Bugün transfer günü hariç 5.günümdeyim .Benimde dün geçeden beri sağ kasığımda değişik bir ağrı var.Dün sabah pembe lekelenmem oldu , bilmiyorum belki jel tahriş etmiştir ama zannetmiyorum .Dün sabah baya belim ağrıdı .Yani bunlar psikolojik belirtiler değil , transfer öncesi ilaç kullanırken yoktu sonradan oldu .Göğüs ağrım transfer öncesi de vardı o yüzden ona takılmıyorum .Evde normal gebelik testi var ama daha çok erken , kendimi zor durduruyorum :bicak:
Durdur bence canm erken davranıyoruz farkındayız ama negatfı gorunce moral sıfır oluyor en iyisi yapmamak ınsallah guzel haberler alırsın canm

Canım eşinin sperm DNA hasarına felan bakıldı mı ?
Canım ben onu üçüncü denemede konuştum. Gerek yok imsi de sağlıklılar seçiliyor zaten muhabbetleri oldu ama içime sinmedi. Bu Salı’ya randevu aldık, DNA hasar testi yaptırıyoruz. 10 güne çıkıyormuş sonuç.

Durdur bence canm erken davranıyoruz farkındayız ama negatfı gorunce moral sıfır oluyor en iyisi yapmamak ınsallah guzel haberler alırsın canm
İnşallah canım zaten pazartesi kan testi vereceğim her türlü .Yarın bir tane test yapacağım ama .Bu kadar ağrıya negatif olursa demek ki hepsi psikolojik ve ilaçlardan .Tek şüphelendiğim dünkü kanama .Senin güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah canım zaten pazartesi kan testi vereceğim her türlü .Yarın bir tane test yapacağım ama .Bu kadar ağrıya negatif olursa demek ki hepsi psikolojik ve ilaçlardan .Tek şüphelendiğim dünkü kanama .Senin güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah canım ınsan etkileniyor agrıdan umarım tutunma agrısı dır

Canım ben onu üçüncü denemede konuştum. Gerek yok imsi de sağlıklılar seçiliyor zaten muhabbetleri oldu ama içime sinmedi. Bu Salı’ya randevu aldık, DNA hasar testi yaptırıyoruz. 10 güne çıkıyormuş sonuç.
DNA hasarı varsa zaten antioksidan tedavisiyle düşüyormuş .Bizde yaptırmadık ki eşimin sperm sayısı çok çok az .Ama eşim 5-6 aydır sürekli vitamin vb, desteği alıyor .Varsa düşmüştür diye düşündük çünkü yine aynı tedaviyi verecek doktorlar .Eğer çıkarsa tedavi ediliyor zaten ve belki de sorun o .Hayırlısı olur inşallah

Evet var pempiş bı çizgi gayet de görünüyor İnşallah tutunmuştur bebisin annesi 🥰
Ay çok teşekkür ederim inşallah canım ya belirti aramaktan kafayı yedim dün kan verdim çıkmayı bilmedi gece hiç uyumadım çıkar mı diye kontrol ettim yok dedim yeter ya varsa çıkar idrarda çok şükür silik te olsa çıktı inşallah sağlıkla devam eder

Biz de canım yaptırmıştık dna hasarı şükür yüzde 12 çıkmıştı

DNA hasarı varsa zaten antioksidan tedavisiyle düşüyormuş .Bizde yaptırmadık ki eşimin sperm sayısı çok çok az .Ama eşim 5-6 aydır sürekli vitamin vb, desteği alıyor .Varsa düşmüştür diye düşündük çünkü yine aynı tedaviyi verecek doktorlar .Eğer çıkarsa tedavi ediliyor zaten ve belki de sorun o .Hayırlısı olur inşallah
Canım bizde DNA hasar testi yaptırmadık ama ben eşime proxeed plus ile impryl içiriyorum uzun bi süredir, sperm kalitesini artırması İçin. Sonradan duydum ben de hasar tedavisinde de bu ilaçlar kullanılıyormuş zaten. Proxeed plus’ı benim doktorlarından biri tavsiye etmişti, faydası olur demişti. İmpryli kampanyalı bulup 6 kutu almıştım, elimde çok diye eşime de içirmiştim. Bi süredir bunları kullandığı İçin hasar değeri yüksek çıkmaz diye umuyorum ama iki hafta sonra görcez bakalım. Canım siz de bi yaptırın isterseniz bu testi belki bi faydası olur.

Back