- 24 Temmuz 2020
- 37
- 11
- 3
- 33
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.221
Benimde dune kadar ara ara cok kasik aGrim olustu , ilaclardan heralde uzulmeMerhaba 15 temmuz da transferim oldu 2 tane 3. Gün embriyosu pazar günü kan vereceğim ama adet sancısına benzeyen ağrılarım başladı regl günüme 2 gün var moralim çok bozuk 3. Tedavim
Edit: Saçma sapan bi merkez seçmekle de ilgisi yokmuş, olmayınca bahçecide de olmuyormuş, Allah vermeyince vermiyormuş. İstediğinde veriyormuş, biz istediğimizde değil. Tevekkül şartmış.Bu çevre meselesi hepimizin kanayan yarası. Aralık ayında ikinci tüp bebek denemem kimyasal olmuştu, işe döndüğümde işyerimize yeni başlayan bir kadın yanıma gelip senin çocuğun olmuyormuş git evlatlık al ama kız al erkekler büyüyünce anasını babasını öldüyor demişti. Çok üzülmüştüm bu lafa. Tedavi olduğumu işyerimde en samimi arkadaşım biliyordu sadece, o arkadaş bozuntusu da benim üzüntüme karışılık bu senin suçun gittin saçma sapan bi yerde tedavi oldun, ben senin yerinde olsam bahçeciye giderdim en iyisi dururken başka yerde tedavi olursan bunları hakedersin demişti. Bu olaydan bir hafta sonrada eşimin çok yakın bir akrabasına geçmiş olsuna gittik, meğer kayınvalidem o kadına ağzından kaçırmış tedavi olduğumu, o kadın da beni mutfakta yalnız yakalayıp ‘tüp bebek tedavisi de çözüm değil benim yeğenim 3 kere oldu, başarılı olamadı, boşuna uğraşma demişti, bundan da bir hafta sonra sözünü ettiği o yeğenin doğal yolla hamile olduğunu öğrendik ailecek. Hepsine layıklarıyla cevaplarını vermiştim o zaman. Ama bunlar ben de doz aşımı yaptı, neden bilmiyorum bi kendimi silkeledim. Kendime acımayı bıraktım. 7 aydır kim ne söylemiş, kim hamile kim değil, kim hakkımda ne düşünüyor hiç bişey zerre kadar umurumda değil. Bu üçüncü tedavimi annemler hariç kimse de bilmiyor kesinlikle, kimseye bir daha söz hakkı vermem. Kafam da bi rahat. Kızlar boşverin herkes kendi hayatını yaşasın, ağzımızla kuş tutsak bile, hayatımız mükemmel bile olsa insanlar arkamızdan konuşacak bişeyler bulur. Bu denemem belki pozitif belki negatif Allah biliyor şuan sadece ama bu sadece beni ve eşimi ilgilendirir, nerde tedavi olduğumda.
Canım ben varım Rabbim'in izniyleKızlar pozitif çıkan var mı liste güncellemesi yapicam memlekette olduğum için aktif olamıyorum
Yaaa listeyi görünce ağlamak ta neyin nesiCanım beni de ekleyebilirsin. 28 Temmuz 5.gün embriyosu
Kizlar hepinizden dua bekliyorum aniden kanama oldu bende sanirim dustu ama yine de bi umut yarin kese gormeye gidicektim bakalim dua edin banada ne olur cok caresiz bi durum.
Sıkma canını diyeceğim ama negatif 3 sonuç aldığım için diyemiyorum canım . Ama sadece şunu düşün ağlayınca üzülünce sonucu degistiremiyorsak ve bize bile emanet olan canı niye bu kadar yıpratıyoruz ki o kadar canım yandı ki anlatamam çünkü 3 . Deneme oldu . Bi tanıdık kabeye bi atlet sürüp getirmişti çocuğu olmayanlar giyiyormuş 12 gün çıkartmadım onu sonuç negatif olunca çıkartıp parçaladım ignelerimi saklamistim onlari cikarip yere serdim ve bakip acımı görüp saatlerce ağladım ama sonuç değişmedi once dagittiklatimi acilarimi toplayip kaldırdım sonra kalkıp bi duş aldım sonra da yeter artık çok istiyorsun ama elinden gelen her şeyi yaptın takdir Allahın Rabbim birşeyi erteliyorsa 'ya guzellestiriyordur ya da gerçekten hayırlı değildir dedim ve üzülmemeye kimseyi takmamaya karar verdim . Yeni bir bn yeni bir umut yolculugu icin hazirlaniyorum bir sure sonra tabiBenim 9. Gün sonucu 1,75 çıktı. Doktor şok ben şok. %80 olmasını bekliyordum dedi, pgt’li olduğu İçin. İlaçları kes dedi. Böyle sonucun 2-3-5 çıkmasına da ayar oluyorum, nolmuş tutunmaya çalışmış tutunamamış mı? Çok mu sağlıksızmış belli değil, hiç tutunma çabası olmasa 0 çıkar heralde. İlk denemem de 0 çıkmıştı mesela. Neyse önümüze bakacaz artık. Pozitif alanlara Allah kucağına almayı nasip etsin, almayanlar bizim vaktimiz saatimiz gelmemiş.
Inşallah bir şey olmamıştır canım bebeğine üzülme stres çok etkiliyormuş elini karnına köy bol bol elemnesrahleke duasını oku. Allah yardımcın olsun canimKizlar hepinizden dua bekliyorum aniden kanama oldu bende sanirim dustu ama yine de bi umut yarin kese gormeye gidicektim bakalim dua edin banada ne olur cok caresiz bi durum.
Inşallah canımInsallah yarin bir mucize olsun istiyoruminsallah beni birakmamistir bebegim hepimize Allahim o duyguyu yasatsin
Canım rabbim evladını sana bağışlasınKizlar hepinizden dua bekliyorum aniden kanama oldu bende sanirim dustu ama yine de bi umut yarin kese gormeye gidicektim bakalim dua edin banada ne olur cok caresiz bi durum.
canim yatin muhtemelen doktorun seni yatirir hastaneye, tup bebek tedavilerinde kanama cok rastlanan biseymis. cok mu kanaman. insallah seninledir bebegin insallah hic bir sknri yoktur gorursun keseyi.Kizlar hepinizden dua bekliyorum aniden kanama oldu bende sanirim dustu ama yine de bi umut yarin kese gormeye gidicektim bakalim dua edin banada ne olur cok caresiz bi durum.
ben 4 unde de gittim ama zaten doktor sormadan anlatmisti daha dogrusu neden tutmadigini anlatmak yerine bir sonraki asamayi planlamisti hep. sende yeni yonlemleri arastir onlari sor mesela bence. mesela bana era testi yapildi. serum tedavisi var bazilarina kasilma ignesi gebelik aşısı yapiliyormus. embriyolarun genetik taramaya gitmediyse onu sorabilirsin bir sonrakinde gidecekler mi? Aklima gelenler bunlar. eger sorun erkek faktorluyse onum icin ne yapilabilir onu igrenirsin. mesela bazilari diyorki kasiktan tese ile alinan sperm daha kaliteli oluyor. canim aklima gelenler bunlar. Allahim yolunu hayra cikarsin.Kızlar negatıf alıp Dr ile tekrar görusme ye gıttıgınde neler sordunuz neden tutmadı gına dair yada gıttınızmı negatıf sonuc alınca
aynen can bana da arnica jel vermisyi doktorum morluklari geciriyor. birde agri oluyorsa pamuga kolonya dokup masaj yapabilirsin.Tamam canım sağ ol eczaneye gittiğimde bakarım insan morardikca yanlış bişey mi yapıyorum acaba die dusunuyorda
Canim dediğin o kadar doğru ki verecekse Rabbim ne merkezin ne doktorun bi önemi var.onlar sadece bi aracı.devlette de denedim ben orada da hamile olanlar vardı.herseyin bi zamanı var dediğin gibi biz elimizden geleni yapıp tevekkulumuzu ediyoruz.bak beklerken test gününü kimse diyebiliyor mu kesin hamileyim gittiğim merkez çok iyi.hayir.bu bile tevekkülü gösterir zaten.en hayırlı zamanda ve de çok bekletmeden nasip etsin Allahım..Edit: Saçma sapan bi merkez seçmekle de ilgisi yokmuş, olmayınca bahçecide de olmuyormuş, Allah vermeyince vermiyormuş. İstediğinde veriyormuş, biz istediğimizde değil. Tevekkül şartmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?