- 20 Ocak 2020
- 89
- 140
- 23
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.241
Rabbim sabır versin.Benim 9. Gün sonucu 1,75 çıktı. Doktor şok ben şok. %80 olmasını bekliyordum dedi, pgt’li olduğu İçin. İlaçları kes dedi. Böyle sonucun 2-3-5 çıkmasına da ayar oluyorum, nolmuş tutunmaya çalışmış tutunamamış mı? Çok mu sağlıksızmış belli değil, hiç tutunma çabası olmasa 0 çıkar heralde. İlk denemem de 0 çıkmıştı mesela. Neyse önümüze bakacaz artık. Pozitif alanlara Allah kucağına almayı nasip etsin, almayanlar bizim vaktimiz saatimiz gelmemiş.
Canım aynen benim de üçüncüydü bu. Bide böyle doktorlar İnstagramda reklam yapıyorlar ya 9 transferin 8i tuttu, 8 transferin 7si tuttu. İşte o bir ben olmam sanıyorsun, insan kendine kötüyü yakıştıramıyor. Doktorumun son bir ayda transfer yaptığı çok kişiyle konuştum, takip ettim hepsi pozitif aldı, hatta bazılarının embriyo kalitesi benimkinin bi tık altındaydı. Pgt dedi yaptık, rahim çizme yaptık, intralipid serum uyguladık, olasılığı artırmak İçin ilaçsız transfer uygulandı. Son üç ay resmen aç yaşadım 10 kilo verdim. Daha ne yapayım ben bilmiyorum. Başarı oranı bu kadar yüksek bi doktorla bile olmuyorsa şuan Allah nasip etmemiş demekten başka çare bulamıyorum. Üstelik bizimki sebepsiz infertilite, doğal yoldan hamile kalmamam İçin de hiçbir sebep yok. Doktor da dün dedi, Allah vermeyince biz de bişey yapamıyoruz dedi. Aynen öyle işte..Sıkma canını diyeceğim ama negatif 3 sonuç aldığım için diyemiyorum canım . Ama sadece şunu düşün ağlayınca üzülünce sonucu degistiremiyorsak ve bize bile emanet olan canı niye bu kadar yıpratıyoruz ki o kadar canım yandı ki anlatamam çünkü 3 . Deneme oldu . Bi tanıdık kabeye bi atlet sürüp getirmişti çocuğu olmayanlar giyiyormuş 12 gün çıkartmadım onu sonuç negatif olunca çıkartıp parçaladım ignelerimi saklamistim onlari cikarip yere serdim ve bakip acımı görüp saatlerce ağladım ama sonuç değişmedi once dagittiklatimi acilarimi toplayip kaldırdım sonra kalkıp bi duş aldım sonra da yeter artık çok istiyorsun ama elinden gelen her şeyi yaptın takdir Allahın Rabbim birşeyi erteliyorsa 'ya guzellestiriyordur ya da gerçekten hayırlı değildir dedim ve üzülmemeye kimseyi takmamaya karar verdim . Yeni bir bn yeni bir umut yolculugu icin hazirlaniyorum bir sure sonra tabikusura bakma çok uzun olmus
Saol canım. Hırpalamamaya çalışıyorum ama 3. Negatiften sonra da artık umut azalmaya başlıyor, sorun oRabbim sabır versin.En kısa sürede, sağlıkla nasip etsin inşallah.
Bizler ne yaparsak yapalım, en iyi merkezde en iyi embriyo bile olsa rabbimin ol demesi lazım. Çok güzel söylemişsiniz, tevekkül etmemiz şart her durumda. Rabbim uğraştırmadan verdiğine de başka sınav veriyor. Bizim sınavımız da bu. Lütfen kendinizi hırpalamayın.
Canım transfer günü sayılmıyor. 5. Gün embriyosu çıkardı 7. Günde ama 3. Gün embriyosu çıkmayabilir. Eğer bu durum sen de çok gerginlik yaratıyorsa bebeğe zarar verme bi kan ver diye tavsiye ederim. Aslında erken idrar testi yapmamak lazım pozitif olsa bile çıkmayabiliyor idrarda gereksiz yere hamile kadın strese girmiş oluyor.Merhaba kızlar 3.gün embriyosu transfer edıldı bugün 8.gün dün evde ucuz testlerden yaptım blkı cıkar dye gaza geldim cıkmadı ve panık oldum dünde kasıklarım da batma vardı sızlerdede varmı birde gün sayıyoruzya transfer gününü sayıyormusunuz
Üzüldüm canim ama elinden geleni yapmissin pgt bile yapılmış.sonrasi Rabbimin ol demesi.zamani var demek ki.bizim elimizde değil bazı şeyler maalesef.Allahim en kısa zamanda doldursun kucaklarimiziMerhaba kızlar benim de sağlıklı gelen tek embriyom tutmadı sonuç negatif.. Pgt de çözüm değil bazen galiba. Normalden sağlıksız bebeklere hamile kalabildim ama sağlıklıyı kabul etmedi vucut. Keşke bu genetik bozukluğun başka bir çaresi olabilse..
Arkadaşım bişi sormak istiyorum sebepsiz infertilite demişsin prolaktn ve tsh değerlerinde oynama oluyor mu yada ufacık bi problem dahide mi yok acaba. Bu arada hakkında hayırlısı olsun Allah tez zamanda sağlıklı bebiş nasip etsinCanım aynen benim de üçüncüydü bu. Bide böyle doktorlar İnstagramda reklam yapıyorlar ya 9 transferin 8i tuttu, 8 transferin 7si tuttu. İşte o bir ben olmam sanıyorsun, insan kendine kötüyü yakıştıramıyor. Doktorumun son bir ayda transfer yaptığı çok kişiyle konuştum, takip ettim hepsi pozitif aldı, hatta bazılarının embriyo kalitesi benimkinin bi tık altındaydı. Pgt dedi yaptık, rahim çizme yaptık, intralipid serum uyguladık, olasılığı artırmak İçin ilaçsız transfer uygulandı. Son üç ay resmen aç yaşadım 10 kilo verdim. Daha ne yapayım ben bilmiyorum. Başarı oranı bu kadar yüksek bi doktorla bile olmuyorsa şuan Allah nasip etmemiş demekten başka çare bulamıyorum. Üstelik bizimki sebepsiz infertilite, doğal yoldan hamile kalmamam İçin de hiçbir sebep yok. Doktor da dün dedi, Allah vermeyince biz de bişey yapamıyoruz dedi. Aynen öyle işte..
Ayni durumdayiz canim bende normal gebe kaliyorum genetik yizunden pgt yaptirdik tuttu ama kanama oldu siddetli bugun dr gidicem bakalmMerhaba kızlar benim de sağlıklı gelen tek embriyom tutmadı sonuç negatif.. Pgt de çözüm değil bazen galiba. Normalden sağlıksız bebeklere hamile kalabildim ama sağlıklıyı kabul etmedi vucut. Keşke bu genetik bozukluğun başka bir çaresi olabilse..
Canım 18 temmuzda mı transfer oldun sonuç için erken değil miMerhaba kızlar benim de sağlıklı gelen tek embriyom tutmadı sonuç negatif.. Pgt de çözüm değil bazen galiba. Normalden sağlıksız bebeklere hamile kalabildim ama sağlıklıyı kabul etmedi vucut. Keşke bu genetik bozukluğun başka bir çaresi olabilse..
Canım çok geçmiş olsun sana da. Hiç teselli sözü söylemiycem işe yaramıyor çünkü biliyorum, insan ancak kendi içinde bitirebildiğinde bitiyor acı, ben pgt işlemleri sırasında dondur çözdür, biyopsi yıprandılar mı bilmiyorum kafama takıldı. Benim zaten iki embriyomda normal geldi. Ben bi daha pgt yaptırmaycam.Merhaba kızlar benim de sağlıklı gelen tek embriyom tutmadı sonuç negatif.. Pgt de çözüm değil bazen galiba. Normalden sağlıksız bebeklere hamile kalabildim ama sağlıklıyı kabul etmedi vucut. Keşke bu genetik bozukluğun başka bir çaresi olabilse..
Canım yok hastanelere gidip geldikçe çok hormon bakıldı son bi senede özellikle. Tsh 1.8-1.9 çıkıyor hep mesela. Prolaktin normal. Fsh 7 idi ilk tüp bebek denememden sonra 5e düştü. İki opu oldum, ikisinde de 7şer yumurta toplandı, 38 yaşındayım. İki doktorumda yaşına göre çok iyi dedi. Çok şükür ben de hiç bişey yok. Eşimin sperm değeri sayı çok iyi, ileri hareket bahçecide nedense 0, başka merkezlerde %25 çıkıyor. Morfoloji %3. Ama doktorlar morfolojiye takılmıyor. Korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra gebe kaldım ama kalbi durdu. İlk tüp bebek doktorum hamile kalırsın diye başlamak istemedi 6-7 ay takibe aldı. Ben yaşım geçiyor diye ısrar edince başladık. İki denemede tutmayınca Cem hocaya geçtim. Hocam çok korkuyorum hiç anne olamıycam diye dedim, güldü. Korkma önüme gelen en iyi durumdaki hastasın seninle işimiz çok kolay dedi. Ama Allah vermeyince vermiyor işte.Arkadaşım bişi sormak istiyorum sebepsiz infertilite demişsin prolaktn ve tsh değerlerinde oynama oluyor mu yada ufacık bi problem dahide mi yok acaba. Bu arada hakkında hayırlısı olsun Allah tez zamanda sağlıklı bebiş nasip etsin
Anladım canım ozaman 7.gündeyım ben 18.nde transfer oldum dunden berı de sag kasıkta batma var sureklı hasta olcak gibi hıssedıyorum aradım doktoru gel bı bakalım dedı gıdıyorum sımdı bakalımCanım transfer günü sayılmıyor. 5. Gün embriyosu çıkardı 7. Günde ama 3. Gün embriyosu çıkmayabilir. Eğer bu durum sen de çok gerginlik yaratıyorsa bebeğe zarar verme bi kan ver diye tavsiye ederim. Aslında erken idrar testi yapmamak lazım pozitif olsa bile çıkmayabiliyor idrarda gereksiz yere hamile kadın strese girmiş oluyor.
Canım eşinin sperm DNA hasarına felan bakıldı mı ?Canım yok hastanelere gidip geldikçe çok hormon bakıldı son bi senede özellikle. Tsh 1.8-1.9 çıkıyor hep mesela. Prolaktin normal. Fsh 7 idi ilk tüp bebek denememden sonra 5e düştü. İki opu oldum, ikisinde de 7şer yumurta toplandı, 38 yaşındayım. İki doktorumda yaşına göre çok iyi dedi. Çok şükür ben de hiç bişey yok. Eşimin sperm değeri sayı çok iyi, ileri hareket bahçecide nedense 0, başka merkezlerde %25 çıkıyor. Morfoloji %3. Ama doktorlar morfolojiye takılmıyor. Korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra gebe kaldım ama kalbi durdu. İlk tüp bebek doktorum hamile kalırsın diye başlamak istemedi 6-7 ay takibe aldı. Ben yaşım geçiyor diye ısrar edince başladık. İki denemede tutmayınca Cem hocaya geçtim. Hocam çok korkuyorum hiç anne olamıycam diye dedim, güldü. Korkma önüme gelen en iyi durumdaki hastasın seninle işimiz çok kolay dedi. Ama Allah vermeyince vermiyor işte.
Canım benimde Bugün transfer günü hariç 5.günümdeyim .Benimde dün geçeden beri sağ kasığımda değişik bir ağrı var.Dün sabah pembe lekelenmem oldu , bilmiyorum belki jel tahriş etmiştir ama zannetmiyorum .Dün sabah baya belim ağrıdı .Yani bunlar psikolojik belirtiler değil , transfer öncesi ilaç kullanırken yoktu sonradan oldu .Göğüs ağrım transfer öncesi de vardı o yüzden ona takılmıyorum .Evde normal gebelik testi var ama daha çok erken , kendimi zor durduruyorumAnladım canım ozaman 7.gündeyım ben 18.nde transfer oldum dunden berı de sag kasıkta batma var sureklı hasta olcak gibi hıssedıyorum aradım doktoru gel bı bakalım dedı gıdıyorum sımdı bakalım
Bende yaptım ama hıc bısey cıkmadı aynı gunlerımız nerde yaptrdnz acabaKızlar sonuç çıkmayınca idrar testi yaptım bugün 7.gün çok silik çıktı atayım siz görür müsünüz
Canım hayırlı olsun , gayet belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?