• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yarın evde test yapsam çıkmaz dimi daha çok erken .Yarın transfer gününü saymazsak 5.gün olacak .Bide evde erken gebelik testi yok, normal gebelik testi var .Resmen negatif alıp , ağlayacağım :KK53:

Kızlar pozitif çıkan var mı liste güncellemesi yapicam memlekette olduğum için aktif olamıyorum

Canım ben bugün tekrar kan testi yaptırdım 38,21 çıktı doktorum tebrikler hamilesin dedi . İki Gün sonra birdaha vereceğim onda da sağlıkla ilerlerse keseyi görmeye gelirsin bayramdan sonra dedi . O kadar mutluyum o kadar mutluyum ki Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ❤️🥰🙏

Kızlar yarın evde test yapsam çıkmaz dimi daha çok erken .Yarın transfer gününü saymazsak 5.gün olacak .Bide evde erken gebelik testi yok, normal gebelik testi var .Resmen negatif alıp , ağlayacağım :KK53:
Canım yapacaksan eğer 6.gunu yap 7.gunu git kan ver bence boş boş kendini üzüp nie ağlayacaksın

Canım ben bugün tekrar kan testi yaptırdım 38,21 çıktı doktorum tebrikler hamilesin dedi . İki Gün sonra birdaha vereceğim onda da sağlıkla ilerlerse keseyi görmeye gelirsin bayramdan sonra dedi . O kadar mutluyum o kadar mutluyum ki Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ❤🥰🙏
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıcakla ilerlersin inşallah🙏

Canım ben bugün tekrar kan testi yaptırdım 38,21 çıktı doktorum tebrikler hamilesin dedi . İki Gün sonra birdaha vereceğim onda da sağlıkla ilerlerse keseyi görmeye gelirsin bayramdan sonra dedi . O kadar mutluyum o kadar mutluyum ki Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ❤🥰🙏
Ay çok sevindim canım gözün aydın darısı bizlere inşallah bugün kaçıncı gündü

Erken gebelik değilse çıkmayanşlir canım en azından pazarı bekle

Süper canım çok sevindim 😍

Bence motivasyonu bozma hiç bekle biraz ben öyle yapmaya çalışıyorum haklısın çok heyecanlı ama erken yapınca boşuna canın sıkılmış olacak

Back