- Konu Sahibi cikolatakistim
- #3.181
Amin inşallainsallah canim i sallan Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallainsallah canim i sallan Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Ne güzel inşalla güzel haberler veririz buradanAynı gün canım transferimiz
Nasıl beklicez şimdi p.tesiyiYok ben de evde yapmıyorum canım bugün 6.gün gidip kan verdim ama sonuç pazartesi ye kaldı ya sağlık ocağında verdim
Valla kontrol ediyorum sürekli yok ya açıklanmıyor :)Nasıl beklicez şimdi p.tesiyi
Kızlar pozitif çıkan var mı liste güncellemesi yapicam memlekette olduğum için aktif olamıyorum
Canım yapacaksan eğer 6.gunu yap 7.gunu git kan ver bence boş boş kendini üzüp nie ağlayacaksınKızlar yarın evde test yapsam çıkmaz dimi daha çok erken .Yarın transfer gününü saymazsak 5.gün olacak .Bide evde erken gebelik testi yok, normal gebelik testi var .Resmen negatif alıp , ağlayacağım
Çok sabırsızım ya o zaman pazar günü evde yapayım , pazartesi de kan veririmCanım yapacaksan eğer 6.gunu yap 7.gunu git kan ver bence boş boş kendini üzüp nie ağlayacaksın
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıcakla ilerlersin inşallahCanım ben bugün tekrar kan testi yaptırdım 38,21 çıktı doktorum tebrikler hamilesin dedi . İki Gün sonra birdaha vereceğim onda da sağlıkla ilerlerse keseyi görmeye gelirsin bayramdan sonra dedi . O kadar mutluyum o kadar mutluyum ki Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ❤
Haklısın valla hepimiz yaşadık bir an önce geçsin sonucu öğrenelim istiyoruz. aynen öle yap pazar günü yap p.tesi kan verÇok sabırsızım ya o zaman pazar günü evde yapayım , pazartesi de kan veririm
Ay çok sevindim canım gözün aydın darısı bizlere inşallah bugün kaçıncı gündüCanım ben bugün tekrar kan testi yaptırdım 38,21 çıktı doktorum tebrikler hamilesin dedi . İki Gün sonra birdaha vereceğim onda da sağlıkla ilerlerse keseyi görmeye gelirsin bayramdan sonra dedi . O kadar mutluyum o kadar mutluyum ki Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ❤
Erken gebelik değilse çıkmayanşlir canım en azından pazarı bekleKızlar yarın evde test yapsam çıkmaz dimi daha çok erken .Yarın transfer gününü saymazsak 5.gün olacak .Bide evde erken gebelik testi yok, normal gebelik testi var .Resmen negatif alıp , ağlayacağım
Aynen canım pazar yapayım .Zaten pazartesi hastaneye gitmeyi düşünüyordum , ilaçları yazdırmak için beta hcg de baktırırım artıkErken gebelik değilse çıkmayanşlir canım en azından pazarı bekle
Canım test yaptın mıCanım selamlar. Yarın test günüm. 21. Gün.
Ay çok sevindim canım gözün aydın darısı bizlere inşallah bugün kaçıncı gündü
Süper canım çok sevindimCanım ben bugün tekrar kan testi yaptırdım 38,21 çıktı doktorum tebrikler hamilesin dedi . İki Gün sonra birdaha vereceğim onda da sağlıkla ilerlerse keseyi görmeye gelirsin bayramdan sonra dedi . O kadar mutluyum o kadar mutluyum ki Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ❤
Süper canım çok sevindim
Bende öyle düşünürdüm ama çok şükür olduValla ben de bir gün ben de yazabilir miyim buraya hamileyim diye çok hayal kurdum .İnşallah sağlıkla ilerler sevincim kursağımda kalmaz
Bence motivasyonu bozma hiç bekle biraz ben öyle yapmaya çalışıyorum haklısın çok heyecanlı ama erken yapınca boşuna canın sıkılmış olacakKızlar yarın evde test yapsam çıkmaz dimi daha çok erken .Yarın transfer gününü saymazsak 5.gün olacak .Bide evde erken gebelik testi yok, normal gebelik testi var .Resmen negatif alıp , ağlayacağım