- 9 Ocak 2019
- 201
- 125
- 23
- 34
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #3.201
Aminnnn inş canım seninde sorunsuz ilerler ve kucağına almaya nasip eder rabbimKızlar hepinize çok çok teşekkür ederim .Rabbim hepinizin pozitif haberini almayı nasip etsin inşallah . Allah ın izniyle keseyi görmeyi ,kalp atısını duymayı ,kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah
Ayy bide bende sabah lekelenme oldu Ya ondan sebep daha da bir heyecanlandım , inşallah pozitifi görürüz canımBence motivasyonu bozma hiç bekle biraz ben öyle yapmaya çalışıyorum haklısın çok heyecanlı ama erken yapınca boşuna canın sıkılmış olacak
Amin inş canım yüzdük kuyruğuna geldik azıcık daha sabredelim inş bebişlerin haberini alıcaz inanıyorum ben çifte bayram olacakAyy bide bende sabah lekelenme oldu Ya ondan sebep daha da bir heyecanlandım , inşallah pozitifi görürüz canım
Rabbim tamamini erdirsin insaAllah herkezin hamile kalmasina cok seviniyorum herkeze umut oluyo...Canım ben bugün tekrar kan testi yaptırdım 38,21 çıktı doktorum tebrikler hamilesin dedi . İki Gün sonra birdaha vereceğim onda da sağlıkla ilerlerse keseyi görmeye gelirsin bayramdan sonra dedi . O kadar mutluyum o kadar mutluyum ki Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
Oksapar morartıyor canım MalesefKizlar sizinde gobeginizde morluklar oluştu mu ignelerden iki taraflı çok morardı benimtenim çok hassas belki ondan fazla morarmistir
Evet tek tük oldu bende de canim.Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah çok zorluklar yasiyoruz.tenin hassas ise arnica jel diye bi krem varmış o iyi geliyomus ağrıyı azaltır en azindanKizlar sizinde gobeginizde morluklar oluştu mu ignelerden iki taraflı çok morardı benimtenim çok hassas belki ondan fazla morarmistir
Tamam canım sağ ol eczaneye gittiğimde bakarım insan morardikca yanlış bişey mi yapıyorum acaba die dusunuyordaEvet tek tük oldu bende de canim.Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah çok zorluklar yasiyoruz.tenin hassas ise arnica jel diye bi krem varmış o iyi geliyomus ağrıyı azaltır en azindan
Aynen nereye yapacağımı bulamıyorum napalim yeterli sonuçlar güzel olsunOksapar morartıyor canım MalesefMorluklardan yapacak yer bulamayacağız heralde
Ben prolutex kullanıyorum canim bi yeri çok morartmisim mesela diğer yerler normal iğneyi sokus seklimizden de kaynaklanıyor olabilirTamam canım sağ ol eczaneye gittiğimde bakarım insan morardikca yanlış bişey mi yapıyorum acaba die dusunuyorda
Oksapar morartıyor canım MalesefMorluklardan yapacak yer bulamayacağız heralde
Oksapar+prolutex kullanıyorum ben de, özellikle oksapar fena yakıyor:/ Öncesinde ve sonrasında buz tutmanı öneririm baya işe yarıyor acısını hafifletiyor.Kizlar sizinde gobeginizde morluklar oluştu mu ignelerden iki taraflı çok morardı benimtenim çok hassas belki ondan fazla morarmistir
Evet buzu bı arkadaş daha tavsiye etmişti çok işe yarıyor gerçekten yoksa yapamazdim cok yakiyor teşekkür ederimOksapar+prolutex kullanıyorum ben de, özellikle oksapar fena yakıyor:/ Öncesinde ve sonrasında buz tutmanı öneririm baya işe yarıyor acısını hafifletiyor.
Olabilir cnm bı de her gün aynı yerlerde dolanıp duruyoruz sürekli iğne batiriyoruz inşallah normaldirBen prolutex kullanıyorum canim bi yeri çok morartmisim mesela diğer yerler normal iğneyi sokus seklimizden de kaynaklanıyor olabilir
Normal canim öyle olmasa hemşire bu kremi önermezdi bana.demekki çoğu kişi de oluyor ağrı ve morarti. Rahat ol yani bi yanlışlık yapmiyoruzOlabilir cnm bı de her gün aynı yerlerde dolanıp duruyoruz sürekli iğne batiriyoruz inşallah normaldir
Canım beni de ekleyebilirsin. 28 Temmuz 5.gün embriyosuMerhaba kızlar
Temmuzda transfer olacaklar buraya
Transfer olacak arkadaşlar " beni etiketlemeniz ve kaçıncı gün Embriyo '' olacağınızı yazmanız yeterli
- @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün
- @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün
- @Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün
- @Sultanhsyn - 2 Temmuz-çift-5.Gün
- @Angel1660 - 2 Temmuz-
- @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün
- @olilya - 4 Temmuz -
- @Duaherderdedeva-4 Temmuz- 3.Gün-çift
- @Crn07 - 5 Temmuz - tek - 5. Gün-
- @Sezuakca - 6 Temmuz - çift-3.Gün Embriyo
- @Seda_1234 - 6 Temmuz - 5.Gün -
- @Hayyal -6 Temmuz- 5.Gün Embriyo
- @toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün
- @Bsraaa7676 -8 Temmuz-
- @pinarcuk - 8 Temmuz- 3.gün-cift
- @pcos066 - 9 Temmuz - 5.Gün - tek
- @plz - 9 Temmuz-3.Gün Embriyo-cift
- @bsrbrk88 - 10 Temmuz - 5.Gün- çift
 - @Marjinal Kist - 10 Temmuz -5.Gün-çift
cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün - çift - @Asenass -10 Temmuz - 2.Gün
- @Beklenen2 -11 Temmuz- 3.Gün Embriyo-cift
- @FDNDNR - 12 Temmuz- 5.Gün
- @Arwen48 -13 Temmuz - 3.Gün
- @blueaqua - 14 Temmuz-5.Gün-çift
- @siera61 -15 Temmuz- 5.Gün
Sabdem -16 Temmuz- 5.Gün-tek - S Sedaaabzesr -16 Temmuz-5.Gün-çift
- @melo2039 - 16 Temmuz - 5.Gün- çift
- @uAyasmin -17 Temmuz-5.Gün-
- @Fly3646 -17 Temmuz- 5.Gün-
- @Muallimezzz - 18 Temmuz
- @Ozmusoz - 18 Temmuz -
- @Resifff - 18 Temmuz - 5.Gün -
- M Mersinliozlem -20 Temmuz-
Ogretmennhanimm -20 Temmuz-6.Gün-tek - @kafamdadelisorularr - 20 Temmuz -5.Gün. tek
- @sonundaolduyettigari -20 Temmuz - 5.Gün - tek
- G Gamze98as -20 Temmuz - 3.Gün - çift
- @Sisam -22 Temmuz-Çift- 5.Gün Embriyo
- @aslankaplan03 -22 Temmuz-tek
- @evlada hasret - 22 Temmuz - 5.Gün
- @gsb_anna -22 Temmuz -
- @SuHa15 - 23 Temmuz-
peri__masali -23 Temmuz- - @ozlemmk - 24 Temmuz-
- @Tugba4444 - 27 Temmuz - 5.Gün -
- @ISSIZZ - 30 Temmuz -
- @antalya86 -6 Ağustos Transfer-
Tamam canım hoşgeldin hayırlı olsunCanım beni de ekleyebilirsin. 28 Temmuz 5.gün embriyosu
Merhaba 15 temmuz da transferim oldu 2 tane 3. Gün embriyosu pazar günü kan vereceğim ama adet sancısına benzeyen ağrılarım başladı regl günüme 2 gün var moralim çok bozuk 3. TedavimTamam canım hoşgeldin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?