Aminnnn inş canım seninde sorunsuz ilerler ve kucağına almaya nasip eder rabbim

Bence motivasyonu bozma hiç bekle biraz ben öyle yapmaya çalışıyorum haklısın çok heyecanlı ama erken yapınca boşuna canın sıkılmış olacak
Ayy bide bende sabah lekelenme oldu Ya ondan sebep daha da bir heyecanlandım , inşallah pozitifi görürüz canım

Rabbim tamamini erdirsin insaAllah herkezin hamile kalmasina cok seviniyorum herkeze umut oluyo...

Kizlar sizinde gobeginizde morluklar oluştu mu ignelerden iki taraflı çok morardı benim tenim çok hassas belki ondan fazla morarmistir
Evet tek tük oldu bende de canim.Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah çok zorluklar yasiyoruz.tenin hassas ise arnica jel diye bi krem varmış o iyi geliyomus ağrıyı azaltır en azindan

Tamam canım sağ ol eczaneye gittiğimde bakarım insan morardikca yanlış bişey mi yapıyorum acaba die dusunuyorda

Oksapar morartıyor canım Malesef Morluklardan yapacak yer bulamayacağız heralde
Kizlar sizinde gobeginizde morluklar oluştu mu ignelerden iki taraflı çok morardı benim tenim çok hassas belki ondan fazla morarmistir
Oksapar+prolutex kullanıyorum ben de, özellikle oksapar fena yakıyor:/ Öncesinde ve sonrasında buz tutmanı öneririm baya işe yarıyor acısını hafifletiyor.

Merhaba arkadaşlar yumurta toplamadan hemen önce yapılan kan testlerindeki hormon değerlerini neydi acaba prolaktin 24 benm sizce çok mu etkiler mi

Canım beni de ekleyebilirsin. 28 Temmuz 5.gün embriyosu

Selam Kizlar
Benimde transferim oldu 20temmuzda , 5gunluk embryo.
Moralim birazda bozuk sanki bu seferde olmadi gibi bu benim ikinci denemem.
Umarim Allah hepimizin yüzüne güler cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…