• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IMG-20200724-WA0016.jpg

Evet canım yaptım hatta dün akşam Da kaset test yaptım silik çıktı . Bugün sabah erken gebelik yaptım Çıkmadı 15 dakika sonra çizgi belirdi . Az önce kaset yaptım yine 1 dakika içinde çıktı . O yüzden kan vermeden 2 kat yükselmiş mi görmeden Rahat Edemeyeceğim . Gerçi bize rahat yok her anımız korku belirsizlik Rabbim şu mübarek günde hepimizin yardımcısı olsun . Pozitif görüp kaybetmek ağır yaşatmasın Rabbim inşallah hiçbirimize 🙏
Kan verdin mi canım

Valla okuyom deminden beri baya mantıklı gelmeyede başladı. Kimi hastane yapmayınca gidip başka hastanede yaptırmış millet. Tüp bebek olmuş hastanesinde sonra başka hastaneye yaptırmış. Aslında ne kaybederim yaptırsammıki diyom. Tabi önce doktoruma sorcam tabi oda sertmi sertttt😾hayır dicek. Acaba mı oldum biraz araştırmak doktorlarla görüşmek lazım sanki bilemedim
canim bana yaptilar onu bahcecide tedavi oldum.transferden 2 gun once oldum. bazilarina 2 doz veriyolarmis bana 1 doz verdiler.

Back