Kızlar yarın evde test yapsam çıkmaz dimi daha çok erken .Yarın transfer gününü saymazsak 5.gün olacak .Bide evde erken gebelik testi yok, normal gebelik testi var .Resmen negatif alıp , ağlayacağım

Kızlar pozitif çıkan var mı liste güncellemesi yapicam memlekette olduğum için aktif olamıyorum

Canım ben bugün tekrar kan testi yaptırdım 38,21 çıktı doktorum tebrikler hamilesin dedi . İki Gün sonra birdaha vereceğim onda da sağlıkla ilerlerse keseyi görmeye gelirsin bayramdan sonra dedi . O kadar mutluyum o kadar mutluyum ki Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu

Kızlar yarın evde test yapsam çıkmaz dimi daha çok erken .Yarın transfer gününü saymazsak 5.gün olacak .Bide evde erken gebelik testi yok, normal gebelik testi var .Resmen negatif alıp , ağlayacağım
Canım yapacaksan eğer 6.gunu yap 7.gunu git kan ver bence boş boş kendini üzüp nie ağlayacaksın

Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıcakla ilerlersin inşallah

Ay çok sevindim canım gözün aydın darısı bizlere inşallah bugün kaçıncı gündü

Erken gebelik değilse çıkmayanşlir canım en azından pazarı bekle

Süper canım çok sevindim

Bence motivasyonu bozma hiç bekle biraz ben öyle yapmaya çalışıyorum haklısın çok heyecanlı ama erken yapınca boşuna canın sıkılmış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…