• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım Kötü düşünme idrara gerçekten güven olmuyor beniim bütün idrar testlerimde pozitif çıktı ama erken gebelik testinde sabah çıkmadı ta ki 15 dakika sonra ama kaset testte ilk dakika çıktı birdaha idrar testi yapmam güven olmuyor . ben de bugün tekrar kan testi vereceğim 2 katı artış olmuştur inşallah çok korkuyorum.. bugün 8. günüm
İnşallah olmistur cnm hadi güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🙏

canım benim de dün 7.günüm 16,3 çıktı değerim bugün idrar testi çok daha silik çıktı büyük ihtimal benimki kimyasal umarım seninki katlanıp artar
Canım bencede tekrar kan ver idrarlarla artış oranını olcemezsin orda hep silik ciZgi çıkar inşallah katlanarak artacak seninkide kötü düşünme

Kızlar transferin 4. Günü beta hcg sonucum 2.41 çıkmıştı, bugün yani transferin 5. Günü dayanamayıp yine test yaptırdım beta hcg 9.85 çıktı🙏🏽Tabi ilk denemesi olmayanlar beni daha iyi anlayacaklardır, ne sevinebiliyorum ne de üzülebiliyorum,çünkü kimyasal gebelik vb gibi durumlar için önümüzde yaklaşık bir ayımız daha var☺Bu arada ne bir belirti ne başka bir şey yok, karnım, kasığım, bacağım, göğüs ucum, başım diyenleri hayretle okuyup hep kendimde belirti aradım ama kroslara katılsam katılırım hani o kadar iyiyim🙏🏽Diyeceğim o ki dinlemeyin şu vücudunuzu☺
😇

Yok Ya hiç acı felan yok canım .Tahriş olduğunu zannetmiyorum sabah ta jeli yaptım kan felan gelmedi çok şükür.Bu çok Farklı ya bildiğin pembe kanama oldu ama birdaha gelmedi Muhtemeln tam geleceği zaman ben peçeteye sildim .Bir damla da iç çamaşıra geçmiş
Hadi inşallah tutunma kanamasidir olese cnm 🙏🙏

Back