• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıraktım anam o işleri 😂😂😂😂Şuan kiprik lere konsantreyim 😂yeni bir koca karı icadı derki kirpikler birbirine girmişse hamile okuyor muşsun değilse yokmuş ama ben kipriğimin doğal haline hiç dikkat etmedim ki şimdi nasıl karşılaştıramıyorum😂
Baska
Sen de var mı sonsuz boşluk 😂
Ben kullanmıyorum fitil. Başka bi belirtiniz var mi

Jelde başlarda pembe oluyordu bende şimdi kahveye döndü yoğun bı sekilde kahve gelmiş
Kaç gündür kullanıyorsunuz jeli bende kullanıyorum ama bazen jelin bir kısmı geri geliyor sonradan mı akıntıya dönüyor acaba ister istemez tedirgin oluyorum daha önce kahverengi akıntım başladığı zaman adet olurdum hep

Valla bende anlamadım zaten peçete pembe geldi bildiğin kanın açık pembesi yani , o iç çamaşıra da geçmiş , kahvemi pembe mi bilmiyorum 😂3-4 güne belli olacak artık Eğer pozitif olursa yerleşme kanaması diyeceğim 🙂
Tahriş olmuştur demiş ya cnm acı var mı belki tahriş olmuştur goremiosundur peceteye sildiginde falan.inşallah yerleşme kanamasidir 🙏🙏

Kaç gündür kullanıyorsunuz jeli bende kullanıyorum ama bazen jelin bir kısmı geri geliyor sonradan mı akıntıya dönüyor acaba ister istemez tedirgin oluyorum daha önce kahverengi akıntım başladığı zaman adet olurdum hep
10 temmuzdan beri kullanıyorum cnm jel akintida yapiyorda o beyaz oluyor bu topak şeklinde kahve rengi oluyor içerde toplanmış geri gelmiş akıntı gibi değil yani

Tahriş olmuştur demiş ya cnm acı var mı belki tahriş olmuştur goremiosundur peceteye sildiginde falan.inşallah yerleşme kanamasidir 🙏🙏
Yok Ya hiç acı felan yok canım .Tahriş olduğunu zannetmiyorum sabah ta jeli yaptım kan felan gelmedi çok şükür.Bu çok Farklı ya bildiğin pembe kanama oldu ama birdaha gelmedi Muhtemeln tam geleceği zaman ben peçeteye sildim .Bir damla da iç çamaşıra geçmiş

Sabah kan verdim canım da sağlık ocağında sonuç pazartesi çıkar dedi barkod aldım dahs önce görebilir miyim diye cuma günü yoğun oluyormuş o yüzden mümkün değil pazartesi sisteme düşer dedi bekle ki pazartesi gelsin ya 😂
Yaaaaaaaaa 😔😔 o nasıl iş kız beklenir mi pazartesiye kadar

Bıraktım anam o işleri 😂😂😂😂Şuan kiprik lere konsantreyim 😂yeni bir koca karı icadı derki kirpikler birbirine girmişse hamile okuyor muşsun değilse yokmuş ama ben kipriğimin doğal haline hiç dikkat etmedim ki şimdi nasıl karşılaştıramıyorum😂
Benim sabah kirpiklerim birbirine girmiş , kıvrılmıştı .Minnacık kirpiklerim var nasıl olduysa 🤣

Back