• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sol bacağımla kasığımın birleştiği yere 3 saattir bi ağrı girip girip çıkıyor. Karnımda değil daha aşağıda. Arada da belime geçiyor ağrı. Geziyor derler ya öyle Böyle bişey yaşadınız mı? Tedirgin oldum biraz.

Canım bende şimdi onu düşünüyordum sizin 2 transfer erken çıkmış olabilir 👍 canım benim hiç öle kötü düşünme olumlu dusunceleri çağır olumsuzlari at kafandan sen süpersin ama 4.gunden itibaren başlamışın yapmaya 😍 hadi hayırlısı canım inşallah Allah kucağına almayida nasip eder
Canım test yaptın mı

Kızlar şu intralipid serum tedavisini her hastane yapmıyor mu yeni bir tedavimi. Bizde dışardan yaptırsak yada hastaneye söylesek. busefer senmisin doktor biz mi derler bişey de denilmiyo. Ne bilim okuyorum internette Bi çoğu memnun ve başarı şansını etkiliyor. Bide bağışıklığı güçlendiriyor muş ama bağışıklığın asıl çok güçlü olursa embriyo yu atmak ister gibi geliyo birazda saçma gibi ama bilemedim. Bilginiz var mı
canim onu ben tam tersi bagisikligi baskiliyor diye biliyorum benim doktorum onermemisti ama kimi doktorda oneriomus

canim onu ben tam tersi bagisikligi baskiliyor diye biliyorum benim doktorum onermemisti ama kimi doktorda oneriomus
Valla okuyom deminden beri baya mantıklı gelmeyede başladı. Kimi hastane yapmayınca gidip başka hastanede yaptırmış millet. Tüp bebek olmuş hastanesinde sonra başka hastaneye yaptırmış. Aslında ne kaybederim yaptırsammıki diyom. Tabi önce doktoruma sorcam tabi oda sertmi sertttt😾hayır dicek. Acaba mı oldum biraz araştırmak doktorlarla görüşmek lazım sanki bilemedim

kizlar doktor gaza getirdi kan verdim 7.gun deger 16 cikti cok mu dusuk:KK43:
Bence gayet iyi neden düşük olsun ki ?Önemli olan ikiye katlaması.Zaten 5.gün embriyosu en erken 5. Ve 6.gün hcg salgılıyor .2 gün sonra tekrar kan ver canım .Hayırlı olsun bu arada , içini ferah tut.Gayet güzel değerin :emir_bebek:

Kızlar şu intralipid serum tedavisini her hastane yapmıyor mu yeni bir tedavimi. Bizde dışardan yaptırsak yada hastaneye söylesek. busefer senmisin doktor biz mi derler bişey de denilmiyo. Ne bilim okuyorum internette Bi çoğu memnun ve başarı şansını etkiliyor. Bide bağışıklığı güçlendiriyor muş ama bağışıklığın asıl çok güçlü olursa embriyo yu atmak ister gibi geliyo birazda saçma gibi ama bilemedim. Bilginiz var mı
Canım her doktor uygulamıyor intralipid serumu. Bazı doktorlar deneysel olduğu için gereksiz diyor. Dışarda yaptırman çok zor, özel bi hastanenin kadın doğum doktoruna sormuştum, tüp bebek doktorun reçete ederse acilde yaptırırsın demişti, kendisi reçete etmek istedi, başka hastanede zor yani. Biz doktorumla konuştuk, serumu uygulamaya karar verdik ben de düşüklerim var çünkü. Ben bağışıklık baskılayıcı özelliği olduğunu düşünüyorum deneyim olarak, ilk serumu yaptırmamla daha serum bitmeden dudağımda uçuklar patladı. İkinci serumdan sonra da damaklarım şişti, hafiften grip başlıyor gibi.

Bence gayet iyi neden düşük olsun ki ?Önemli olan ikiye katlaması.Zaten 5.gün embriyosu en erken 5. Ve 6.gün hcg salgılıyor .2 gün sonra tekrar kan ver canım .Hayırlı olsun bu arada , içini ferah tut.Gayet güzel değerin :emir_bebek:
insallah canim test gunune kadar kan vermeyi dusunmuyordum bu strese girmeyim diye doktor silik ciktiysa ikinci cizgi kan ver dedi bir anda dusuk gibi geldi

Back