eksik ne demek sakın oyle düşünme benim de bu 5. denemem ve 9 yıllık evliyim. neler yaşadım neler burda anlatsam gerçekten roman olur. hepimizin hayatı zor biliyorum ama çok kırgınlıklarım oldu çoook anlaşılmadım malesef. cocuk problemi yaninda birde baska bir suru sorun yasadim ve cogu zaman eksik hissettim kendimi. ama sonra dusundum bu beni neden eksik yapsin ki ya da anne olan bir kadin neden tam olsun. bu benim ya da senin elinde olan bisey degil kesinlikle. inancini bilmiyorum ama ben sunu dusundum Rabbim bir ruh yaratıyor ve bunu dünyaya göndermek icin bir aracı seciyor henüz beni secmemis bu neden benim suçum olsun. başın her zamankinden daha dik olsun. elbet seninde zamanin vaktin gelecek. vermesi de vermemesi de bir sinav. ve hep sunu dusundum vermesi daha buyuk bir sinav biliyo musun. o cocugu nasil yetistirdin, hayatin merkezi yaptin mi, kendi malin gibi mi davrandin, o cocugu kullanarak baskalarinin canini yaktin mi? bunlarin hepsi sinav. evet bizim sinavimizda zor sabır ama bir sekilde başettik hepimizde bu sinavla etmeye de devam edecegiz. sende toparlan dua et evet gitmek istiyorsan git destek al ve daha güclü kalk tedaviye devam et
Dualarim seninle , hepimizle ❤❤❤

Yaaa inşallah ondandır böyle adet sancısı çeken varmıdır acaba sanki her an ucunda geldi gelecek gibi
canim bende ogrendigimin aksami yani 10. gunun aksami com siddetli adet agrisi yasadim. surekli tuvalete gidiyordum kesin oldum diye hatta ertesi gün doktoruma yazdim tutunma agrisidir korkma dedi. ve ertesi gun degerim 2 kat artmisti cok sukur. seninde oyledir Allahin izniyle.

Yaaa inşallah ondandır böyle adet sancısı çeken varmıdır acaba sanki her an ucunda geldi gelecek gibi
İnşallah bende öğrenirim güzel haberi içimi rahatlattniz valla

Çok teşekkür ederim canım desteğin için zaten bugün o kadar çok canım yandı ki kalkıp abdest aldım serdim seccademi konuştum rabbimle o kadar huzur verici ki çünkü seni Rabbinden fazla seven kimse yok . Toparlanmaliyim çünkü bn güçlü biri olmak istiyorum kim ne derse desin

Kendimi iyi hissetmeden yaptırmayacağım psikolojim çok bozuk en azından psikolojik destek almak istiyorum
Canım bende dün negatif aldım çok ağladım sonra hop toparladım. Ailemde çok destek oldu. Buradaki arkadaşlarda saolsun hatta güldürdüler bile. Ama bende destek alıcam kafam iyi değil çok kafaya takıyoruz şeytan vesvese veriyor busefer ağlıyo sızlanıyoz Allaha isyan gibi oluyo ister istemez. Biraz sakinleşip önce milleti şu millet var ya şu milleti Bi kenera koyalım. Sonra mücadeleye devam nabalım. He oldu Allah vermiyor yapıcak bişey varmı yokk. Bi salıverelim kendimizi bence.

Benim transfer günüme kadar gögüslerime el demiyordu sonra oda geçti şu an sdc halsizlik var oda sürekli yatmaktan oldu galiba başka hiç bişey yok gibi inş bebişlerimizde tutunur
seni korkutmak istemem de ya benimde öyle oldu işte anlam veremediğim o. Transfer olunca mıncırıp durdum acıyo dur ben anlamıyom diye. Yani ne değişti aynı ilaçlar ama. Doktorla bunuda konuş am sonraki transferde

Transferim daha çok yeni o yüzden onun etkilediğini düşünmüyorum doğrusu birde gögüslerini sürekli uyarırsan oda düşüge neden olur prolaktin hormonu salgılanmasına neden oluyor çünkü inş bir daha ki transferinde bebişin tutunur çok zor süreçlerden geçiyoruz o yüzden herşey etkiliyor bizi ufacık şeyler bile kafamızı karıştırıyor inş rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Test ne zaman yapacaksın canım sen idrar testi yapayım diyorsun ya bence direk kan ver arkadaşım yok silik çizgi Arıcam dersen sen bilirsin
Cuma kesin kan yaptırırım cuma 8.gun oluyor belli olcak olan olur die düşünüyorum yarında acaba dedim erken gebelik testini mi yapsam evde diom ama bilmiom belkide yapmam

süpersin. Rabbim daha guzel vekil yok. Allah daima yar ve yardimcin olsun. sonu başından daha güzel olsun canım.

Aynen canım tekrar edeceğiz üzülüp sızlayınca sonuç değişmiyor gerçekten anca kendimizi üzmekle kalıyoruz ne olursa olsun hayat yaşamaya değer kim ne derse desin

Şey ben bişey dicem ben 8.günü test yaptırdım kanda ya ya kana daha geçmediyse bende ilaçları bıraktım doktorda büyük ihtimal negatif dedi. Kasığıma bugün batma giriyor aniden zıplatıyor. Yarın test yapsam mı ki evde. Varya bide çift çizgi görürsem eşim azıma... Çünkü öyle saldım ki ağırda kaldırdım işte yaptım. Çıkmazda ya çıkarsa. Tırstım şşmdi ama kanda 0 çıktıydı Bi fikir verin

Kızlar benim ilk tüp bebek denememde yedinci gün çok fena kasık ağrım olmuştu hatta kıvranmıştım daha sonraki iki haftada aynı ağrı devam etti bu sefer Ne olacak bilmiyorum tabi o zaman baya ilaç kullanmıştım bu sefer donmuş olunca o ağrıyı yaşayacak mıyım bilmiyorum ama size belki faydası olur

Doktoruna haber vermiş miydin canım ?

Bende pzt transfer oldu akşamdan beri kasıklarım da agrı başladı ama erken gibi belirti mi arıyorum acaba bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…