- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 113
- 36
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #2.701
bugün mü oldu transfer aynı günüz canımKızlarr selam bebişleri aldım geldim,teste geri sayıma ben de katılıyorum artıkben de çok yatma taraftarı değildim ama doktor 2 gün yat sonra normale dön dedi, ben de öyle dedi diye yatıyorum şuan. Aslında bence de yatmayla kalkmayla hiç alakası yok,tamamen nasip kısmet işi. Hatta KK’da okumuştum yine biri transferinin ertesi günü iş seyahatine ingiltereye gidiyo ve sonuç pozitif herşey dilediğimiz gibi olur inşallah
Benim de 3.denemem canımsagol canımm sizlerinde inşallah 4.denememm benim sizlerin
İnşallah canım ya öyle de güzel bi zamana denk geliyo ki, umarım dediğin gibi olurİnşallah
İnşAllah çifte bayram yaşarız canım
İnşAllah canım inşallahİnşallah canım ya öyle de güzel bi zamana denk geliyo ki, umarım dediğin gibi olur
Benim de 20 temmuzda donmuş 5. Gün embriyosu tek transfer yapıldıMerhaba kızlar
Temmuzda transfer olacaklar buraya
Transfer olacak arkadaşlar " beni etiketlemeniz ve kaçıncı gün Embriyo '' olacağınızı yazmanız yeterli
- @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün
- @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün
- @Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün
- @Sultanhsyn - 2 Temmuz-çift-5.Gün
- A Angel1660 - 2 Temmuz-
- @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün
- @olilya - 4 Temmuz -
- @Duaherderdedeva-4 Temmuz- 3.Gün-çift
- @Crn07 - 5 Temmuz - tek - 5. Gün-
- @Sezuakca - 6 Temmuz - çift-3.Gün Embriyo
- @Seda_1234 - 6 Temmuz - 5.Gün -
- @Hayyal -6 Temmuz- 5.Gün Embriyo
- @toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün
- @Bsraaa7676 -8 Temmuz-
- @pinarcuk - 8 Temmuz- 3.gün-cift
- @pcos066 - 9 Temmuz - 5.Gün - tek
- @plz - 9 Temmuz-3.Gün Embriyo-cift
- @bsrbrk88 - 10 Temmuz - 5.Gün- çift
 - @Marjinal Kist - 10 Temmuz -5.Gün-çift
cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün - çift - @Beklenen2 -11 Temmuz- 3.Gün Embriyo-cift
- @FDNDNR - 12 Temmuz- 5.Gün
- @blueaqua - 14 Temmuz-5.Gün-çift
- @siera61 -15 Temmuz- 5.Gün
- @Sabdem -16 Temmuz- 5.Gün-tek
- @Sedaaabzesr -16 Temmuz-5.Gün-çift
- @melo2039 - 16 Temmuz - 5.Gün- çift
- @uAyasmin -17 Temmuz-5.Gün-
Fly3646 -17 Temmuz- 5.Gün- - M Muallimezzz - 18 Temmuz
- @Ozmusoz - 18 Temmuz -
- @Resifff - 18 Temmuz - 5.Gün -
- M Mersinliozlem -20 Temmuz-
Ogretmennhanimm -20 Temmuz-6.Gün-tek - @kafamdadelisorularr - 20 Temmuz -5.Gün. tek
Sisam -22 Temmuz-Çift- 5.Gün Embriyo - @aslankaplan03 -22 Temmuz-tek
- @SuHa15 - 23 Temmuz-
- @nickimyok2345 -23 Temmuz-
- @ozlemmk - 24 Temmuz-
- @Tugba4444 - 27 Temmuz - 5.Gün -
- @ISSIZZ - 30 Temmuz -
- @antalya86 -6 Ağustos Transfer-
Evet canım, öğlen gerçekleşti transferbugün mü oldu transfer aynı günüz canım
A şimdi tekrar okuyunca anladım, sizin de bugün oldu sanırım. Hayırlı olsun, herşey dilediğiniz gibi olsunbugün mü oldu transfer aynı günüz canım
Hayırlısı olsun canım .İnşallah pozitif sonuç alırız hepimizKızlarr selam bebişleri aldım geldim,teste geri sayıma ben de katılıyorum artıkben de çok yatma taraftarı değildim ama doktor 2 gün yat sonra normale dön dedi, ben de öyle dedi diye yatıyorum şuan. Aslında bence de yatmayla kalkmayla hiç alakası yok,tamamen nasip kısmet işi. Hatta KK’da okumuştum yine biri transferinin ertesi günü iş seyahatine ingiltereye gidiyo ve sonuç pozitif herşey dilediğimiz gibi olur inşallah
İnşallah canım, tek yürek olduk burda,beraber üzülüp beraber seviniyoruzHayırlısı olsun canım .İnşallah pozitif sonuç alırız hepimiz
Bende geldim cok şükür 24 temmuz transfer günüm insaallah çift embriyo 5.günMerhaba kızlar
Temmuzda transfer olacaklar buraya
Transfer olacak arkadaşlar " beni etiketlemeniz ve kaçıncı gün Embriyo '' olacağınızı yazmanız yeterli
- @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün
- @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün
- @Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün
- @Sultanhsyn - 2 Temmuz-çift-5.Gün
- A Angel1660 - 2 Temmuz-
- @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün
- @olilya - 4 Temmuz -
- @Duaherderdedeva-4 Temmuz- 3.Gün-çift
- @Crn07 - 5 Temmuz - tek - 5. Gün-
- @Sezuakca - 6 Temmuz - çift-3.Gün Embriyo
- @Seda_1234 - 6 Temmuz - 5.Gün -
- @Hayyal -6 Temmuz- 5.Gün Embriyo
- @toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün
- @Bsraaa7676 -8 Temmuz-
- @pinarcuk - 8 Temmuz- 3.gün-cift
- @pcos066 - 9 Temmuz - 5.Gün - tek
- @plz - 9 Temmuz-3.Gün Embriyo-cift
- @bsrbrk88 - 10 Temmuz - 5.Gün- çift
 - @Marjinal Kist - 10 Temmuz -5.Gün-çift
cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün - çift - @Beklenen2 -11 Temmuz- 3.Gün Embriyo-cift
- @FDNDNR - 12 Temmuz- 5.Gün
- @blueaqua - 14 Temmuz-5.Gün-çift
- @siera61 -15 Temmuz- 5.Gün
- @Sabdem -16 Temmuz- 5.Gün-tek
- @Sedaaabzesr -16 Temmuz-5.Gün-çift
- @melo2039 - 16 Temmuz - 5.Gün- çift
- @uAyasmin -17 Temmuz-5.Gün-
Fly3646 -17 Temmuz- 5.Gün- - M Muallimezzz - 18 Temmuz
- @Ozmusoz - 18 Temmuz -
- @Resifff - 18 Temmuz - 5.Gün -
- M Mersinliozlem -20 Temmuz-
Ogretmennhanimm -20 Temmuz-6.Gün-tek - @kafamdadelisorularr - 20 Temmuz -5.Gün. tek
Sisam -22 Temmuz-Çift- 5.Gün Embriyo - @aslankaplan03 -22 Temmuz-tek
- @SuHa15 - 23 Temmuz-
- @nickimyok2345 -23 Temmuz-
- @ozlemmk - 24 Temmuz-
- @Tugba4444 - 27 Temmuz - 5.Gün -
- @ISSIZZ - 30 Temmuz -
- @antalya86 -6 Ağustos Transfer-
Aynen inş rabbim isteyen herkese nasip etsin Emeklerimiz boşa gitmesin inşBen artık nasip diyorum kuzum ya doğacak çoçuk her türlü doğar
Amin inş canım İzmir medical park gidiyorum ben sen nereye gidiyorsun canımİnşallah canım bu kadar çabamız karşılığını bulur allahım izniyleSen nerde tedavi görüyorsun ?
İnşallah canım .Benimde Bugün transfer günü hariç 2.gün .Bacaklarım dizlerim ağrıyor baya, ara ara belim ağrıyor.Kullandığımız ilaçlarla da ilgili olabiliyor bilmiyorum , hayırlısı olsunKızlar bugun transferin 5.gunu bugüne kadar hiç belirti hissetmedim. Bugun bel ağrım bacaklarda uyuşukluk kasık ta tuhaf bir his bazen hafif ağrı var insallahh tutunmadir
Tutunuyordur ciktiysa vardir kuzum hayirli olsun simdidenKızlar dün idrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı ama fena adet olcak gibi karnım ağrıyorkan verdim bugün sonuç yarın cikicak bakalim
Saol cnm herşeyden korkar oldumSıcak olmamak şartıyla canım sakınca yok
Hoşgeldiniz44.Benn
Transfer günü tarihi ve kaçıncı gün Embriyosu yazabilir misin canımKızlar dün idrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı ama fena adet olcak gibi karnım ağrıyorkan verdim bugün sonuç yarın cikicak bakalim
Kızlar dün idrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı ama fena adet olcak gibi karnım ağrıyorkan verdim bugün sonuç yarın cikicak bakalim
10 temmuz da transfer oldum 2. Gün embriyosu bugün 12. GünümTransfer günü tarihi ve kaçıncı gün Embriyosu yazabilir misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?