- 20 Kasım 2019
- 304
- 252
- 53
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #2.741
Doktor önce kızdı nie erken test yaptın dedi. Merakıma nie olcakDoktoruna haber vermiş miydin canım ?
Canım idrar testi yap varsa çıkar inşallah da çıkar yaŞey ben bişey dicem ben 8.günü test yaptırdım kanda yaya kana daha geçmediyse bende ilaçları bıraktım doktorda büyük ihtimal negatif dedi. Kasığıma bugün batma giriyor aniden zıplatıyor. Yarın test yapsam mı ki evde. Varya bide çift çizgi görürsem eşim azıma... Çünkü öyle saldım ki ağırda kaldırdım işte yaptım. Çıkmazda ya çıkarsa. Tırstım şşmdi ama kanda 0 çıktıydı Bi fikir verin
Kaçıncı gün embiryosu 5.gün embiryosu geçmiştir 3.gün embiryosu geçmemiş olabilirDoktor önce kızdı nie erken test yaptın dedi. Merakıma nie olcakherneyse büyük ihtimal negatif dedi bidaha test yaptır 12. Günü dedi. İlacı bırakma dedi. Eşimde madem negatif nie ilaç kullanıyon iyice ilaçla doldu vücüdun deedi bende bıraktım zaten negatif diye. Ne bilim bian aklıma geldi tırstım. Ya kana geçmediyse olurmu ki öyle şey
Pozitif mi olmuştu canım ilk denemeKızlar benim ilk tüp bebek denememde yedinci gün çok fena kasık ağrım olmuştu hatta kıvranmıştım daha sonraki iki haftada aynı ağrı devam etti bu sefer Ne olacak bilmiyorum tabi o zaman baya ilaç kullanmıştım bu sefer donmuş olunca o ağrıyı yaşayacak mıyım bilmiyorum ama size belki faydası olur
Evet çok şükürPozitif mi olmuştu canım ilk deneme
O bende de oldu 18 inde oldum bende transfer ama ilk üç dört gün oluyor benimde oldu bilmiyorum ama hastaneden bana verilen kağıtta bu günlerdeki ağrı normal yazıyordu ben sonraki kasık ağrılarımı hiç unutamadım ama uykudan uyanıp kıvranıyodum bileBende pzt transfer oldu akşamdan beri kasıklarım da agrı başladı ama erken gibi belirti mi arıyorum acaba bilemedim
5 canımKaçıncı gün embiryosu 5.gün embiryosu geçmiştir 3.gün embiryosu geçmemiş olabilir
canım 10.gün çıkmayıp 12 de çıkan okumuştum belli olmaz hiçDoktor önce kızdı nie erken test yaptın dedi. Merakıma nie olcakherneyse büyük ihtimal negatif dedi bidaha test yaptır 12. Günü dedi. İlacı bırakma dedi. Eşimde madem negatif nie ilaç kullanıyon iyice ilaçla doldu vücüdun deedi bende bıraktım zaten negatif diye. Ne bilim bian aklıma geldi tırstım. Ya kana geçmediyse olurmu ki öyle şey
Diyomya çok kızarım kendime eşimi düşünemiyorum bile. Ama 5.gün donmuş embriyoydu. Çıkmazmıcanım 10.gün çıkmayıp 12 de çıkan okumuştum belli olmaz hiç
Benim hiç yoktu bugün akşam başladı kısmet hayırlısı olsun hepimiz içinO bende de oldu 18 inde oldum bende transfer ama ilk üç dört gün oluyor benimde oldu bilmiyorum ama hastaneden bana verilen kağıtta bu günlerdeki ağrı normal yazıyordu ben sonraki kasık ağrılarımı hiç unutamadım ama uykudan uyanıp kıvranıyodum bile
Hayırlısıyla kucagına da alırsın inş canım darısı başımıza bize de dua et çokcaBenim sonucum da pozitif ,belirti olarak ayak yanması,sıcak basması kimi zamanda ayak üşümesi oldu.Göğüs ağrısı sürekli vardı göğüslerim büyümeye devam ediyor.Kasık ağrısı çok olmadı.Yerleşme Kanaması da olmadı
geç tutunma ihtimali olur mu acaba doktor bana 5.gün ilk iki gün tutunur demişti ama inşallah bir mucize olur canımDiyomya çok kızarım kendime eşimi düşünemiyorum bile. Ama 5.gün donmuş embriyoydu. Çıkmazmı
Canım 6.gün için çok normal bir değer .Çünkü beta hcg daha yeni salgılanmaya başlamış oluyor 2 gün sonra testi tekrarla , artacaktır yüksek ihtimalleKızlar ben duramadım bişey yaptım ve kafam çok karışık ... iki gündür test yapıyorum idrar testi daha önce de söylemiştim negatif çıkıyor , ben de bir üzüldüm bir yıkıldım bugün dayanamadım bir kan testi vereyim bakalım ne olacak hiç umudum da yoktu ama 6. Günüm bugün değerim 9,45 çıkmış çok düşük ama böyle olup yükseleniniz oldu mukorkuyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Bilgi için teşekkürler canım uyku hali var mıydıBenim sonucum da pozitif ,belirti olarak ayak yanması,sıcak basması kimi zamanda ayak üşümesi oldu.Göğüs ağrısı sürekli vardı göğüslerim büyümeye devam ediyor.Kasık ağrısı çok olmadı.Yerleşme Kanaması da olmadı
Ya bence gayet iyi canım 6.gün dahaKızlar ben duramadım bişey yaptım ve kafam çok karışık ... iki gündür test yapıyorum idrar testi daha önce de söylemiştim negatif çıkıyor , ben de bir üzüldüm bir yıkıldım bugün dayanamadım bir kan testi vereyim bakalım ne olacak hiç umudum da yoktu ama 6. Günüm bugün değerim 9,45 çıkmış çok düşük ama böyle olup yükseleniniz oldu mukorkuyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
canım 6.güne göre değer çok normal aynı gün transfer olmuştuk önemli olan iki kat artmasıKızlar ben duramadım bişey yaptım ve kafam çok karışık ... iki gündür test yapıyorum idrar testi daha önce de söylemiştim negatif çıkıyor , ben de bir üzüldüm bir yıkıldım bugün dayanamadım bir kan testi vereyim bakalım ne olacak hiç umudum da yoktu ama 6. Günüm bugün değerim 9,45 çıkmış çok düşük ama böyle olup yükseleniniz oldu mukorkuyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?