Doktoruna haber vermiş miydin canım ?
Doktor önce kızdı nie erken test yaptın dedi. Merakıma nie olcak herneyse büyük ihtimal negatif dedi bidaha test yaptır 12. Günü dedi. İlacı bırakma dedi. Eşimde madem negatif nie ilaç kullanıyon iyice ilaçla doldu vücüdun deedibende bıraktım zaten negatif diye. Ne bilim bian aklıma geldi tırstım. Ya kana geçmediyse olurmu ki öyle şey

Canım idrar testi yap varsa çıkar inşallah da çıkar ya

Kaçıncı gün embiryosu 5.gün embiryosu geçmiştir 3.gün embiryosu geçmemiş olabilir

Pozitif mi olmuştu canım ilk deneme

Bende pzt transfer oldu akşamdan beri kasıklarım da agrı başladı ama erken gibi belirti mi arıyorum acaba bilemedim
O bende de oldu 18 inde oldum bende transfer ama ilk üç dört gün oluyor benimde oldu bilmiyorum ama hastaneden bana verilen kağıtta bu günlerdeki ağrı normal yazıyordu ben sonraki kasık ağrılarımı hiç unutamadım ama uykudan uyanıp kıvranıyodum bile

canım 10.gün çıkmayıp 12 de çıkan okumuştum belli olmaz hiç

Benim hiç yoktu bugün akşam başladı kısmet hayırlısı olsun hepimiz için

Hayırlısıyla kucagına da alırsın inş canım darısı başımıza bize de dua et çokca

İnşallah dualarım sizinle Allah hepimizin yardımcısı olsun ,Sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.
Bu arada her gün okuduğum dualar var,sizinle de paylaşmak istedim .Duanın gücüne çok inanıyorum
Allahumme ya varis -707 kere
Allahumme ya mucib-60 kere
Allahumme ya semiu-100kere
Allahumme ya evvelü-100kere
"Rabbi hebli min ledünke zurriyetten tayyibeten.İnneke semiüddua" Rabbim bana kendi katından tertemiz ve mübarek bir zürriyet ihsan et. Şüphe yok ki, sen duaları işitensin. ( Âl-i İmran-38 )-700kere
Günde birer kez Meryem,Yusuf,Yasin,Amme ,tebareke sürelerini okumaya çalışıyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
Kızlar ben duramadım bişey yaptım ve kafam çok karışık ... iki gündür test yapıyorum idrar testi daha önce de söylemiştim negatif çıkıyor , ben de bir üzüldüm bir yıkıldım bugün dayanamadım bir kan testi vereyim bakalım ne olacak hiç umudum da yoktu ama 6. Günüm bugün değerim 9,45 çıkmış çok düşük ama böyle olup yükseleniniz oldu mu korkuyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Canım 6.gün için çok normal bir değer .Çünkü beta hcg daha yeni salgılanmaya başlamış oluyor 2 gün sonra testi tekrarla , artacaktır yüksek ihtimalle

Ya bence gayet iyi canım 6.gün daha

ciddi misiniz ay şu an inanamıyorum bana düşük geldi ... oo kadar imkansız geliyor ki ,Rabbim bana o yüksek değerleri görmeyi nasip etsin inşallah . hepimize cümlemize can-ı gönülden inşallah

canım 6.güne göre değer çok normal aynı gün transfer olmuştuk önemli olan iki kat artması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…