Dr bu konuda daha rahatlar sürekli için de oldukları için bence ama Dr yatma dedi yattım diye kafama takılmıyor açıkçası her hareketinle zararı mı oldu ters bir hareket mi yaptım diye düşünmektense ihtiyaçlarımızı yapmaya çalışıyorum ama şurda dikkat etmem gereken zaman sayılı günler evet doğmak isteyen ne yaparsan yap doğuyor katılıyorum ama o sonuçta normal yolla olmadığı için bu kadar uğraşıyor muyuz

Ben artık nasip diyorum kuzum ya doğacak çoçuk her türlü doğar

44.Benn

İnşallah canım bu kadar çabamız karşılığını bulur allahım izniyle Sen nerde tedavi görüyorsun ?

Kızlarr selam bebişleri aldım geldim,teste geri sayıma ben de katılıyorum artık ben de çok yatma taraftarı değildim ama doktor 2 gün yat sonra normale dön dedi, ben de öyle dedi diye yatıyorum şuan. Aslında bence de yatmayla kalkmayla hiç alakası yok,tamamen nasip kısmet işi. Hatta KK’da okumuştum yine biri transferinin ertesi günü iş seyahatine ingiltereye gidiyo ve sonuç pozitif herşey dilediğimiz gibi olur inşallah

İnşallah
İnşAllah çifte bayram yaşarız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…