- 11 Eylül 2017
- 461
- 304
- 103
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #2.601
Çok teşekkürler cnm, ayrıca iyi dileklerini ileten burdaki tüm arkadaşlara da ayrı ayrı teşekkürlerSisam aslankaplan03 kızlar Transfer gününüz inşallah sımsıkı tutunurlar
Güzel şeylere işaret olsun belirtilerin. Tatlı kuzu güzel güzel annesine tutunsunKızlar bende de dün geceden beri hafif adet sancıları oluyor gibi .Ara ara kasıklarıma kısa süreli batma oluyor .Bide bacaklarım ağrımaya başladı bugün.Daha adetime de baya var .İnşallah hayırlara işarettir
Peki canım ilk tüp bebek mi ilk değilse diğerinde bu belirtiler olmuş muyduKimisine göre iğnelerin yan etkisi , kimisine göre adet belirtisi, bana göre tutunma belirtisi....
Bende bacak ağrısı, göğüs ağrısı, uyku olmazdı adet öncesi. sol kasikta Kist var sağ tarafta batma oldu. Benim pozitif çıktı inşallah seninde tutunmadir
Üzüldüm canım ne söylesek boş yaşayan bilir o süreci ama Allah büyük bu postlar ne mucizelere görmüştür sen yine yaptır istersen. Üzülme demekle de olmuyor inşallah tez zamanda toplanirsin kaldığın yerden devam edersinSonucum negatif doktor gününden önce yaptirdigin için yarın bi daha yap dedi ama yok umudim 2 değerim . Ve çok kötüyüm .her seferinde o değeri düşük görünce canımdan can gidiyor nefes almak bile zor geliyor. Geriye dondurulmuslarim da yok yeni bi tedaviye baslayacak gücüm de yok
Kendimi iyi hissetmeden yaptırmayacağım psikolojim çok bozuk en azından psikolojik destek almak istiyorumÜzüldüm canım ne söylesek boş yaşayan bilir o süreci ama Allah büyük bu postlar ne mucizelere görmüştür sen yine yaptır istersen. Üzülme demekle de olmuyor inşallah tez zamanda toplanirsin kaldığın yerden devam edersin
canım kelimelerin anlamını yitirdiği an maalesef rabbim güç versin tekrar başlama azmi versin insan maddi manevi yıpranıyorSonucum negatif doktor gününden önce yaptirdigin için yarın bi daha yap dedi ama yok umudim 2 değerim . Ve çok kötüyüm .her seferinde o değeri düşük görünce canımdan can gidiyor nefes almak bile zor geliyor. Geriye dondurulmuslarim da yok yeni bi tedaviye baslayacak gücüm de yok
İnşallah canımGüzel şeylere işaret olsun belirtilerin. Tatlı kuzu güzel güzel annesine tutunsun
Canım çok üzüldüm , ne desem boş .Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla kucağını doldursunSonucum negatif doktor gününden önce yaptirdigin için yarın bi daha yap dedi ama yok umudim 2 değerim . Ve çok kötüyüm .her seferinde o değeri düşük görünce canımdan can gidiyor nefes almak bile zor geliyor. Geriye dondurulmuslarim da yok yeni bi tedaviye baslayacak gücüm de yok
canım benim üzülme evlat sahibi olmakta kaderin bi parçasıSonucum negatif doktor gününden önce yaptirdigin için yarın bi daha yap dedi ama yok umudim 2 değerim . Ve çok kötüyüm .her seferinde o değeri düşük görünce canımdan can gidiyor nefes almak bile zor geliyor. Geriye dondurulmuslarim da yok yeni bi tedaviye baslayacak gücüm de yok
Yarın tekrar tahlil tap dedi dedi doktor ama gücüm yok gercektenCanım çok üzüldüm , ne desem boş .Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla kucağını doldursun
Arkadaşım çok geçmiş olsun...Kendimi iyi hissetmeden yaptırmayacağım psikolojim çok bozuk en azından psikolojik destek almak istiyorum
2 aşılama 3 tüp bebek ve sayısız ilaç tedavisi ve tüm bunlar 3 senede gerçekleşti ve gerçekten kendimi eksik yarim hissettiğim bir gundeyim. Sonuç bekleyen daha bir sürü kişi var sizden de çok çok özür diliyorum okumayın msjlarimi kimseyi kötü etkilemek istemiyorumcanım benim üzülme evlat sahibi olmakta kaderin bi parçası
ve biz bunu ne yaparsak yapalım değiştiremiyoruz
daha zamanı var belli ki
en kısa zamanda kucağın bebişlerle dolsun inşallah
Sağol canım inşallah en kısa zamanda geçmiş olurArkadaşım çok geçmiş olsun...
Şuan beynim durmuş durumda ve eşime daha söylemedim nasıl söylerim onu da bilmiyorumCanım kelimelerim
canım kelimelerin anlamını yitirdiği an maalesef rabbim güç versin tekrar başlama azmi versin insan maddi manevi yıpranıyor
olur mu canım ne özrü burada yoldaş olduk hepimiz birbirimize2 aşılama 3 tüp bebek ve sayısız ilaç tedavisi ve tüm bunlar 3 senede gerçekleşti ve gerçekten kendimi eksik yarim hissettiğim bir gundeyim. Sonuç bekleyen daha bir sürü kişi var sizden de çok çok özür diliyorum okumayın msjlarimi kimseyi kötü etkilemek istemiyorum
canim gercekten burda negatif alanlarla uzuluyoruz pozitiflerle seviniyoruz kimse birbirinini tanimamasina ragmen cok hassas bir konu cunku yasamayan anlamiyor maalesef sen de benim gibi araliksiz yaptirmisin maddi manevi insan cokuyor bence bir sure ara ver hem kafan hem bedenin dinlensin biraz kendini toparladiginda eger hep ayni yerde yaptiriosan merkez degistir derim belki bu surecte kendilignden olurKendimi iyi hissetmeden yaptırmayacağım psikolojim çok bozuk en azından psikolojik destek almak istiyorum
Rabbim kolaylık versin canımŞuan beynim durmuş durumda ve eşime daha söylemedim nasıl söylerim onu da bilmiyorum
Sorunun ne olduğunu söylediler mi canım merkez mi değişsen embiryo kalitesi nasıldı2 aşılama 3 tüp bebek ve sayısız ilaç tedavisi ve tüm bunlar 3 senede gerçekleşti ve gerçekten kendimi eksik yarim hissettiğim bir gundeyim. Sonuç bekleyen daha bir sürü kişi var sizden de çok çok özür diliyorum okumayın msjlarimi kimseyi kötü etkilemek istemiyorum
Çok üzüldüm canımSonucum negatif doktor gününden önce yaptirdigin için yarın bi daha yap dedi ama yok umudim 2 değerim . Ve çok kötüyüm .her seferinde o değeri düşük görünce canımdan can gidiyor nefes almak bile zor geliyor. Geriye dondurulmuslarim da yok yeni bi tedaviye baslayacak gücüm de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?