Intrapilid serum esliginde ve kortizonla transferi duydunuz mu?bence arastirin...biz kaan hocayla oyle konustuk hayirlisiyla transfer asamasina gelen embriyolarimiz olursa bu yontemi deneyeckmis

Intrapilid serum esliginde ve kortizonla transferi duydunuz mu?bence arastirin...biz kaan hocayla oyle konustuk hayirlisiyla transfer asamasina gelen embriyolarimiz olursa bu yontemi deneyeckmis
Canım tutması için sanırım kortizonda vucüt embriyoyu atmasın dıyemi öyle okumuştum sanki. Baya Bi serum yiyormuşsun mu

Arkadaşlar doktor bana baya ilaç vardı pazartesi transfer olacak sizde bu kadar ilaç kullandınız mı prednol,estrofem,crinone jel,progestan iğne günde 2 tane,tetradox antibiyotik,coraspirin artı vitaminler

Artı genelde düşük yapanlara erıyorlat bırde benım yumurtaya a le rjım var serumu ıcerıgı bagısıklık guçlenditmek için s oy a yagı ve yumurta var

Sadece gögsümün ucu acayip ağrıyor o da progestan dan canım belirti değil
Öyle canım belirtiler hep ilaçlardanmış. Ben sadece günde bir crinone jel yapıyorum üç günde birde Progrstan iğne, bi de oksapar. İlaç az belirti az, önceki iki deneme bol ilaçlıydı ( günde üç kere progestan fitil, üç kere estroferm, bir prednol) kasıklarım deli gibi ağrır göğüslerim şişerdi. Bu sefer sürekli unutuyorum transfer olduğumu, o kadar belirti yok Bakalım test günü görcez artık.

Allah hayırlı transferler nasip etsin İnşallah bebişleerinizi alıp gelin

İnşAllah pozitif görürüz canım

Güzel geçsin inşallah canım

Kimisine göre iğnelerin yan etkisi , kimisine göre adet belirtisi, bana göre tutunma belirtisi....
Bende bacak ağrısı, göğüs ağrısı, uyku olmazdı adet öncesi. sol kasikta Kist var sağ tarafta batma oldu. Benim pozitif çıktı inşallah seninde tutunmadir

benim de ilk iki gün öyle oldu canım bugün 6.gün bakalım inşallah tutunma ağrısıdır

İnşallah canım , belirtileri dinlemek istemiyorum ama ister istemez ağrıları farkediyormuş.Adet ile gebelik belirtileri aynı diyorlar bakalım daha çok erken zaten , hayırlısı olur inşallah

Sonucum negatif doktor gününden önce yaptirdigin için yarın bi daha yap dedi ama yok umudim 2 değerim . Ve çok kötüyüm .her seferinde o değeri düşük görünce canımdan can gidiyor nefes almak bile zor geliyor. Geriye dondurulmuslarim da yok yeni bi tedaviye baslayacak gücüm de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…