- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #2.581
Intrapilid serum esliginde ve kortizonla transferi duydunuz mu?bence arastirin...biz kaan hocayla oyle konustuk hayirlisiyla transfer asamasina gelen embriyolarimiz olursa bu yontemi deneyeckmisÇok doğru arkdsım benım bu transferim 3. Gün aa yanı birinci kalite 2 embrıyo transfer oldu 1 tanesi bile bizimle olmadı, nasıp, cmtsı dra randv aldım geride 3 donmus embriyo var belkı hekım degıstırırım karar vermedim henuz bırı ıyı ikisi orta kalitede velhasıl ben artık cidden bu işin nasıp ısı oldugunca inandım,
Canım tutması için sanırım kortizonda vucüt embriyoyu atmasın dıyemi öyle okumuştum sanki. Baya Bi serum yiyormuşsun muIntrapilid serum esliginde ve kortizonla transferi duydunuz mu?bence arastirin...biz kaan hocayla oyle konustuk hayirlisiyla transfer asamasina gelen embriyolarimiz olursa bu yontemi deneyeckmis
O sekilde tedavıyı genrlde bayan kaynaklı olunca yapıyorlarIntrapilid serum esliginde ve kortizonla transferi duydunuz mu?bence arastirin...biz kaan hocayla oyle konustuk hayirlisiyla transfer asamasina gelen embriyolarimiz olursa bu yontemi deneyeckmis
Artı genelde düşük yapanlara erıyorlat bırde benım yumurtaya a le rjım var serumu ıcerıgı bagısıklık guçlenditmek için s oy a yagı ve yumurta varIntrapilid serum esliginde ve kortizonla transferi duydunuz mu?bence arastirin...biz kaan hocayla oyle konustuk hayirlisiyla transfer asamasina gelen embriyolarimiz olursa bu yontemi deneyeckmis
Bir adet sonra başlanabilir canımBide canım merak ettiğim bir şey var. Bi sonraki transfer nezamn oluyo kaç adet geçiyor. Hadi şimdi 2 güne Olcam onu saymayalım
Yok canım benim sadece progestan fitil ve estrofem sana baya vermişArkadaşlar doktor bana baya ilaç vardı pazartesi transfer olacak sizde bu kadar ilaç kullandınız mı prednol,estrofem,crinone jel,progestan iğne günde 2 tane,tetradox antibiyotik,coraspirin artı vitaminler
Öyle canım belirtiler hep ilaçlardanmış. Ben sadece günde bir crinone jel yapıyorum üç günde birde Progrstan iğne, bi de oksapar. İlaç az belirti az, önceki iki deneme bol ilaçlıydı ( günde üç kere progestan fitil, üç kere estroferm, bir prednol) kasıklarım deli gibi ağrır göğüslerim şişerdi. Bu sefer sürekli unutuyorum transfer olduğumu, o kadar belirti yokSadece gögsümün ucu acayip ağrıyor o da progestan dan canım belirti değil
Allah hayırlı transferler nasip etsinMerhaba Arkadaşlar,
Yazılanları düzenli olarak okuyorum.
Olumlu sonuçlarla sevinip, olumsuzlarla beraber üzülüyorum.
Rabbim hepimize HAYIRLI zamanda HAYIRLI bir evlat versin.
BugünSisam ve benim transfer günümüz
Bizim içinde dualarınızı esirgemeyin.
İnşAllah pozitif görürüz canımÖyle canım belirtiler hep ilaçlardanmış. Ben sadece günde bir crinone jel yapıyorum üç günde birde Progrstan iğne, bi de oksapar. İlaç az belirti az, önceki iki deneme bol ilaçlıydı ( günde üç kere progestan fitil, üç kere estroferm, bir prednol) kasıklarım deli gibi ağrır göğüslerim şişerdi. Bu sefer sürekli unutuyorum transfer olduğumu, o kadar belirti yokBakalım test günü görcez artık.
Güzel geçsin inşallah canımMerhaba Arkadaşlar,
Yazılanları düzenli olarak okuyorum.
Olumlu sonuçlarla sevinip, olumsuzlarla beraber üzülüyorum.
Rabbim hepimize HAYIRLI zamanda HAYIRLI bir evlat versin.
BugünSisam ve benim transfer günümüz
Bizim içinde dualarınızı esirgemeyin.
Kimisine göre iğnelerin yan etkisi , kimisine göre adet belirtisi, bana göre tutunma belirtisi....Kızlar bende de dün geceden beri hafif adet sancıları oluyor gibi .Ara ara kasıklarıma kısa süreli batma oluyor .Bide bacaklarım ağrımaya başladı bugün.Daha adetime de baya var .İnşallah hayırlara işarettir
benim de ilk iki gün öyle oldu canım bugün 6.gün bakalım inşallah tutunma ağrısıdırKızlar bende de dün geceden beri hafif adet sancıları oluyor gibi .Ara ara kasıklarıma kısa süreli batma oluyor .Bide bacaklarım ağrımaya başladı bugün.Daha adetime de baya var .İnşallah hayırlara işarettir
İnşallah canım , belirtileri dinlemek istemiyorum ama ister istemez ağrıları farkediyormuş.Adet ile gebelik belirtileri aynı diyorlar bakalım daha çok erken zaten , hayırlısı olur inşallahKimisine göre iğnelerin yan etkisi , kimisine göre adet belirtisi, bana göre tutunma belirtisi....
Bende bacak ağrısı, göğüs ağrısı, uyku olmazdı adet öncesi. sol kasikta Kist var sağ tarafta batma oldu. Benim pozitif çıktı inşallah seninde tutunmadir
İnşallah canım , sen pozitif alırsan bende umutlanacağım .Gerçi herkeste Farklı oluyor bı belirtiler ama inşalalh ikimizde pozitif görürüzbenim de ilk iki gün öyle oldu canım bugün 6.gün bakalım inşallah tutunma ağrısıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?