Bu süreçte ne hale geldik valla sonsuz boşluğu kontrol ederken bi zarar vermeyelim kendimize

Negatif alan arkadaşlar bir sonraki tedavinize ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz. Benim yine dondurulmuş kalmadı. 3.ye başlayacağımız zaman sıfırdan başlayacagız

Ayy canım belirti aramıyorum ama insan arada bir yokluyor. Pozitif alanlar göğüste hassasiyetten bahsediyor hep. Benim bugün 7. Gün, göğüslerde tık yok, hafif bir sızlama bile yok, kasık-karın ağrısı yok hiç bişey yok. Sadece çenemde adet sivilceleri çıktı. Fena halde tırsmıyor değilim.

Bir iki gün sabrette test yaparsıninşallah olur. Şaka biyere inanın rahat insanların işi rast gidiyor. Sadece tüp bebek değil millet rahat ya ve her işi tıkır tıkır. Afedersin her b... Kafaya takıyoruz yani kendim adına olmuyo. Sal gitsin bak nasıl oluyo beynini rahat bırakacan. Nasıl yapcaz Bilmiyom da

Sadece gögsümün ucu acayip ağrıyor o da progestan dan canım belirti değil

İki defa fitil sabah akşam estrofem canım senin fazlan bile var :), prolutex vermedi bana
Arkadaşım herşey için hazırlıklı ol tamam mı. Okadar berbat haldeydimki saolsun eşim güzel güzel konuştu toparladım. Herşey olabiliyor. Bide okunmak lazım buna hiç yönlenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…