- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #2.421
İlk değerimin istenilen yükseklikte olmamasından aslında test istiyor, yoksa artışı beğendi.Hadi hayırlısı olsunBu seferde güzel yükselmişse muhtemelen birdaha istemez gibi geliyor bana .Öyleyse senin bebiş son anda tutunmuş annesine
Pozitif al inşallah da bize umut ol ysBenim de bugün transferden sonra 4.gunum ve sanki hiç transfer olmamış gibiyim hiç ağrım olmadı. Cuma günü doktor test için cagirdi
Hayırlı olsun. ALLAH aşkına belirti var mıydıKızlar çok şükür benimde PozitifRabbim isteyen bakabilecek olan herkese nasip etsin. Hepimiz sağlıklı kucaklarımıza alırız inşallah ☺
Evet 7.gun oluyor bana da erken geldi ama doktor genelde erken çağırıyormus 5.gun embriyosu benim dondurulmus. Evet canım ben onu çok daha önce nette okudum benimde elime sol tarafta yuvarlak sert bir şey geliyor. Eskiden ebeler gebeliği öyle anlarmış boşluk olursa rahim yukarda olurmuş falan öyle okudum. Ama sonra dusundum yani bizim tüp bebek bir işlem gördük belki o yüzden ele geliyor. Bebek yok ki daha rahim yukarı çıksin adete 1 2 gün kala bakiyomus kimisi ele geliyorsa adet olunur muş falan. Okuyunca Bi moralim bozuldu etkilendim sonra kafamdan attımCuma erken değil mi canım 7.gün mü oluyor ben de senin yazına denk geldim canım progestan fitil koyuyorum elime baloncuk gibi aşırı yumuşak şeyler geliyor bu ne demek ki boşluk mu olmalı tutması için
TeşekkürlerHayırlı olsun. ALLAH aşkına belirti var mıydıkaçıncı gün embiryosu sonuç ne
İlk defa duydum ekşi ne alaka ki kuzum ben maydanoz nane yenmemeli diye biliyorum onu da bazı doktorlar aşırı olmamak şartıyla yenir diyorKızlar bana ekşi yeme diye uyarıp duruyorlar ben bişey bulamadım yasak diye ama sizin bilginiz var mı yememek mi gerekiyor
İlk defa duydum ya koyarken aklıma geldi baktım baloncuk baloncuk çok çok aşırı yumuşak şeyler geldiEvet 7.gun oluyor bana da erken geldi ama doktor genelde erken çağırıyormus 5.gun embriyosu benim dondurulmus. Evet canım ben onu çok daha önce nette okudum benimde elime sol tarafta yuvarlak sert bir şey geliyor. Eskiden ebeler gebeliği öyle anlarmış boşluk olursa rahim yukarda olurmuş falan öyle okudum. Ama sonra dusundum yani bizim tüp bebek bir işlem gördük belki o yüzden ele geliyor. Bebek yok ki daha rahim yukarı çıksin adete 1 2 gün kala bakiyomus kimisi ele geliyorsa adet olunur muş falan. Okuyunca Bi moralim bozuldu etkilendim sonra kafamdan attım
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinKızlar çok şükür benimde PozitifRabbim isteyen bakabilecek olan herkese nasip etsin. Hepimiz sağlıklı kucaklarımıza alırız inşallah ☺
İlk günler küçük batmalar oluyordu zaman gectikce benimde sıfır aslında okuyorum belirti aramayın olmaz die ama insan engel olamıyorCanım ben ilk günden beri yazıyorum denk geliyor musun bilmiyorum ama transfer olduğumu bilmesem yok dicem yani o derece belirti sıfır normal ben yani ne kasık batması na ağrı yok anacım.
Bende anlamadım ki maydanoz nane evet ben duydum onları ama ekşi yeme limon yeme deyip duruyorlar ilk 3 ay anlamadımİlk defa duydum ekşi ne alaka ki kuzum ben maydanoz nane yenmemeli diye biliyorum onu da bazı doktorlar aşırı olmamak şartıyla yenir diyor
Bak ben günde 3 defa uyur oldum ama o progestan oluyormuş sanırım o yüzden onu eledim ya kasık ağrısını merak ediyorum kızlar bana düşünme diye kızmayın yemin ederim elimde değilTeşekkürler ☺ Biraz uyku hali ve göğüslerimde şişlik vardı 5. Gün embriyosu
Ya evet belki önceden de vardı ama dikkat etmedik transferden sonra sürekli belirti arayınca oldu böyleİlk defa duydum ya koyarken aklıma geldi baktım baloncuk baloncuk çok çok aşırı yumuşak şeyler geldi
Bacım yeminle aklımdan çıkmıyor yok anam belirti tarihe geçerim artık bir şey hissetmeyip hamile kalırsam,İlk günler küçük batmalar oluyordu zaman gectikce benimde sıfır aslında okuyorum belirti aramayın olmaz die ama insan engel olamıyor ☺
Daha ben her fitil koymada dikkat ederim bitti dahaYa evet belki önceden de vardı ama dikkat etmedik transferden sonra sürekli belirti arayınca oldu böylebende birde transferden sonra gaz oldu her şeyi ilaçlara bağlıyorum yan etkileri oluyordur elbet
Kan sulandırıcı iğne de kullanıyor musun canım ben kullanıyorum beni maf etti çok yakıyor morardıDaha ben her fitil koymada dikkat ederim bitti daha
Yok kuzum pıhtılaşma sıkıntısı yoktu bizde ama o fena ya yakarKan sulandırıcı iğne de kullanıyor musun canım ben kullanıyorum beni maf etti çok yakıyor morardı
Asitli olduğu için olabilir mi acaba,asitli içecekler yasak yaBende anlamadım ki maydanoz nane evet ben duydum onları ama ekşi yeme limon yeme deyip duruyorlar ilk 3 ay anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?