• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi hayırlısı olsun 🙂Bu seferde güzel yükselmişse muhtemelen birdaha istemez gibi geliyor bana .Öyleyse senin bebiş son anda tutunmuş annesine :emir_bebek:
İlk değerimin istenilen yükseklikte olmamasından aslında test istiyor, yoksa artışı beğendi.
Bu son olur tahminim, bir sonrakini 1 hafta sonra ister sanırım...

Cuma erken değil mi canım 7.gün mü oluyor ben de senin yazına denk geldim canım progestan fitil koyuyorum elime baloncuk gibi aşırı yumuşak şeyler geliyor bu ne demek ki boşluk mu olmalı tutması için
Evet 7.gun oluyor bana da erken geldi ama doktor genelde erken çağırıyormus 5.gun embriyosu benim dondurulmus. Evet canım ben onu çok daha önce nette okudum benimde elime sol tarafta yuvarlak sert bir şey geliyor. Eskiden ebeler gebeliği öyle anlarmış boşluk olursa rahim yukarda olurmuş falan öyle okudum. Ama sonra dusundum yani bizim tüp bebek bir işlem gördük belki o yüzden ele geliyor. Bebek yok ki daha rahim yukarı çıksin adete 1 2 gün kala bakiyomus kimisi ele geliyorsa adet olunur muş falan. Okuyunca Bi moralim bozuldu etkilendim sonra kafamdan attım 😃

Evet 7.gun oluyor bana da erken geldi ama doktor genelde erken çağırıyormus 5.gun embriyosu benim dondurulmus. Evet canım ben onu çok daha önce nette okudum benimde elime sol tarafta yuvarlak sert bir şey geliyor. Eskiden ebeler gebeliği öyle anlarmış boşluk olursa rahim yukarda olurmuş falan öyle okudum. Ama sonra dusundum yani bizim tüp bebek bir işlem gördük belki o yüzden ele geliyor. Bebek yok ki daha rahim yukarı çıksin adete 1 2 gün kala bakiyomus kimisi ele geliyorsa adet olunur muş falan. Okuyunca Bi moralim bozuldu etkilendim sonra kafamdan attım 😃
İlk defa duydum ya koyarken aklıma geldi baktım baloncuk baloncuk çok çok aşırı yumuşak şeyler geldi 😂😂😂😂

Canım ben ilk günden beri yazıyorum denk geliyor musun bilmiyorum ama transfer olduğumu bilmesem yok dicem yani o derece belirti sıfır normal ben yani ne kasık batması na ağrı yok anacım.
İlk günler küçük batmalar oluyordu zaman gectikce benimde sıfır aslında okuyorum belirti aramayın olmaz die ama insan engel olamıyor ☺️

İlk defa duydum ya koyarken aklıma geldi baktım baloncuk baloncuk çok çok aşırı yumuşak şeyler geldi 😂😂😂😂
Ya evet belki önceden de vardı ama dikkat etmedik transferden sonra sürekli belirti arayınca oldu böyle 😃 bende birde transferden sonra gaz oldu her şeyi ilaçlara bağlıyorum yan etkileri oluyordur elbet

Back