- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #2.401
Transfer olduğun tarih neydi canım 20 temmuz sanırım5. Gün embriyosu dondurulmuş embriyoydu ve 1 adet transfer edildi
18 temmuz 5.gün embriyosuListede ismi olmayanlar kaçıncı gün Transfer olduğunu ve kaçıncı gün Embriyosu olduğunu yazarlarsa sevinirim listeyi güncelliyorum
Çok doğru arkdsım benım bu transferim 3. Gün aa yanı birinci kalite 2 embrıyo transfer oldu 1 tanesi bile bizimle olmadı, nasıp, cmtsı dra randv aldım geride 3 donmus embriyo var belkı hekım degıstırırım karar vermedim henuz bırı ıyı ikisi orta kalitede velhasıl ben artık cidden bu işin nasıp ısı oldugunca inandım,Canım benim 3.gün embiryosu ikinci kaliteydi Mart ayında embiryo kalitesiz olduğu için dediler. Bu 5.gün embiryosu bakalım bu aslında nasip 3 e 5 e bakmaz yani
Hadi hayırlısı olsunCuma günü tekrar test istedi doktor. 21. gün.
Canım 5.güne bekletmediler mi hiç embriyoları ?Bizim gibi erkek sorunlarında genelde embriyoları 5.güne bekletiyorlar .Çok doğru arkdsım benım bu transferim 3. Gün aa yanı birinci kalite 2 embrıyo transfer oldu 1 tanesi bile bizimle olmadı, nasıp, cmtsı dra randv aldım geride 3 donmus embriyo var belkı hekım degıstırırım karar vermedim henuz bırı ıyı ikisi orta kalitede velhasıl ben artık cidden bu işin nasıp ısı oldugunca inandım,
Kesinlikle nasip canım gerisi vesileÇok doğru arkdsım benım bu transferim 3. Gün aa yanı birinci kalite 2 embrıyo transfer oldu 1 tanesi bile bizimle olmadı, nasıp, cmtsı dra randv aldım geride 3 donmus embriyo var belkı hekım degıstırırım karar vermedim henuz bırı ıyı ikisi orta kalitede velhasıl ben artık cidden bu işin nasıp ısı oldugunca inandım,
Canım nasıl geçiyor günler ağrın var mıCanım 5.güne bekletmediler mi hiç embriyoları ?Bizim gibi erkek sorunlarında genelde embriyoları 5.güne bekletiyorlar .
Hayır canım.Zaten dünü saymazsak Bugün 1.gün herşey gayet normal , farklılık yok .Göğüslerimde sızı var , o transferden öncede oluyordu ilaçların etkisi muhtemelen .Canım nasıl geçiyor günler ağrın var mı
Transfer gününü sayarsak 6 saymazsak 5 canım daha erken ama zaman geçmiyor sankiSenin kaçıncı gün bugün canım
Benim de aynı hiçbir şey yok canım gögsüm şiş ağrıyor o zaten progestan danHayır canım.Zaten dünü saymazsak Bugün 1.gün herşey gayet normal , farklılık yok .Göğüslerimde sızı var , o transferden öncede oluyordu ilaçların etkisi muhtemelen .
Seni çok iyi anlıyorum üzülmemek imkansız ama bu kadar yıpratma kendini herşey bitmiş değil napalm bizim sınavımız da böyle işte Rabbim daha büyük dertler vermesin canım benimKendime gelemiyorum çok heveslendim olcak diye. Bide benim devlet. Doğru ilgi alaka yok. Gittiğimde daha çok geriliyom. Aradım şimdi geleyimmi diyom gelme çok yoğunluk var dedi. İlacını bırak dedi. Yine sıraya gircekmişim. Kimbilir nekadar daha beklerim sıra gelmesi ni. Sorunun ne dıyo. Ne biliyim dedim gelince doğru bişey anlamıyorsunuz sormaya korkuyom dedim. Hadi diyom bırakıyım devleti özele gideyim yumurta toplama var ohhs oluyom Bır ayda ona bekle. Ne bileyim napıyım. Çok üzgünüm
2 gün daha dur canımTransfer gününü sayarsak 6 saymazsak 5 canım daha erken ama zaman geçmiyor sanki
Hiç bı belirti yok bende sende de oylemi yani günler geçtikçe sanki hiç transfer olmamış gibiyim2 gün daha dur canım
Canım ben ilk günden beri yazıyorum denk geliyor musun bilmiyorum ama transfer olduğumu bilmesem yok dicem yani o derece belirti sıfır normal ben yani ne kasık batması na ağrı yok anacım.Hiç bı belirti yok bende sende de oylemi yani günler geçtikçe sanki hiç transfer olmamış gibiyim
Zaten belirti olacağını zannetmiyorum canım.Daha çok erken bence .İçimizi ferah tutalım , tutacak inşallahBenim de aynı hiçbir şey yok canım gögsüm şiş ağrıyor o zaten progestan dan
Benim de bugün transferden sonra 4.gunum ve sanki hiç transfer olmamış gibiyim hiç ağrım olmadı. Cuma günü doktor test için cagirdiCanım ben ilk günden beri yazıyorum denk geliyor musun bilmiyorum ama transfer olduğumu bilmesem yok dicem yani o derece belirti sıfır normal ben yani ne kasık batması na ağrı yok anacım.
Çok çok sevindimsağlıklı, uzun ömürlü olun bebişinle ya da bebişlerinle
İnşAllah öyledir ya pozitif alanlar genelde şöyle oldu vs yazıyor ya diyorum ben de galiba problem :)Zaten belirti olacağını zannetmiyorum canım.Daha çok erken bence .İçimizi ferah tutalım , tutacak inşallah
Cuma erken değil mi canım 7.gün mü oluyor ben de senin yazına denk geldim canım progestan fitil koyuyorum elime baloncuk gibi aşırı yumuşak şeyler geliyor bu ne demek ki boşluk mu olmalı tutması içinBenim de bugün transferden sonra 4.gunum ve sanki hiç transfer olmamış gibiyim hiç ağrım olmadı. Cuma günü doktor test için cagirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?