- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #2.381
Teşekkür ederimcok sevindim hayirli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimcok sevindim hayirli olsun
Çok üzüldüm canımSonucum negatif kızlar çok üzgünüm nasıl kendime gelicem bilmiyorum
zaten en büyük sorun çevre maalesef.boş konuşanlar olmasa daha mutlu olucaz,belki de hiç takmiycaz bu kadar.Çevrede Yıldırdı benikuru kuru zayıflar vitaminsiz kuzenler hepsi çoçuk doğurdu. Biri hamile hatta. Sonra Allah sanada nasip etsin diyorlar. Üzülüyom işte soruyorlar. Uzaklaştım soranlardan ama nereye kadar. İnan beynim okadar yorgun ki. Ağlamaktan zaten kulaklarım tıkandı bişey duymuyorum
zaten cevre mahvedio insani cevre baskisi olmasa daha stressiz olucaz aslinda bende transferden iki gun once eltimin hamile haberini aldim transfer masasinda hungur hungur agladim resmen sinir bosalmasi yasadim cok zor cok bizi bizden baska kimse anlayamazÇevrede Yıldırdı benikuru kuru zayıflar vitaminsiz kuzenler hepsi çoçuk doğurdu. Biri hamile hatta. Sonra Allah sanada nasip etsin diyorlar. Üzülüyom işte soruyorlar. Uzaklaştım soranlardan ama nereye kadar. İnan beynim okadar yorgun ki. Ağlamaktan zaten kulaklarım tıkandı bişey duymuyorum
Melocum sana kızacağım ama lütfen... Eltin hamile kalmışsa Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Senin de hamileliğin en az onunki kadar muhteşem olacak. Tüp bebek yapmak bir eksiklik değil, daha az anne de yapmıyor bizleri. Hatice değil, neticeye bakalım. Lütfen. Enerjimizi en yüksekte tutalım ki bebeklerimiz bizimle olsun.zaten cevre mahvedio insani cevre baskisi olmasa daha stressiz olucaz aslinda bende transferden iki gun once eltimin hamile haberini aldim transfer masasinda hungur hungur agladim resmen sinir bosalmasi yasadim cok zor cok bizi bizden baska kimse anlayamaz
Arkadaşım çok geçmiş olsun.Ne yazıkki doğru imiş pazar günü düşmüş bebeğim. Değerin düşmesini bekleyecekler. Eve gönderdiler.
Olmadı evet biliyorum üzgünsün canım benim ama olmayacak diye birşey yok. Olacak hem de o kadar yakında olacak ki. İstemekten asla vazgeçme. Allah o güzel ruhuna, kalbine göre verecek. Göreceksin. Seni sevgiyle kucaklıyorum.Ben nasıl toparlıcam bilmiyorum yoruldum arkadaşım inşallah senin olur benim olmadı
canim cok haklisin normal zamanda olsa bu kadar tepki vermezdim ama 2018den beri araliksiz tup bebekle ugrastigim icin artik horman patlamasi oldu resmen insallah saglikla tutunsunlar benimde bugun 5.gun az kaldi sonucaMelocum sana kızacağım ama lütfen... Eltin hamile kalmışsa Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Senin de hamileliğin en az onunki kadar muhteşem olacak. Tüp bebek yapmak bir eksiklik değil, daha az anne de yapmıyor bizleri. Hatice değil, neticeye bakalım. Lütfen. Enerjimizi en yüksekte tutalım ki bebeklerimiz bizimle olsun.
O bebeklerin bizden tek istediği yüksek moral.
Canım çok geçmiş olsunNe yazıkki doğru imiş pazar günü düşmüş bebeğim. Değerin düşmesini bekleyecekler. Eve gönderdiler.
Rabbim hayırlısını nasip etsin üzülme lütfen hayırlısını dile Allah yardımcın olsunPazar gününden beri hastanede yatıyorum şiddetli bir kanama ile geldim. Geldiğim gün alınan kanda 3 bin küsür olmuştu sonuç ama bugün sabah 1900 lere düşmüş. Doktor kese bozulmuş olabilir dedi. Ultrason la bakacaklar ama umutlu konuşmadı. İçim acıyor
Listeye ekliyim canım kaçıncı gün Transfer oldun kaçıncı gün Embriyosu?Selam kizlar bende dün transfer oldum 5. Gün embriyosu ilk denemem beklemedeyim inşallah hayırlı olur dualarınızda banada yer verin
Bu çevre meselesi hepimizin kanayan yarası. Aralık ayında ikinci tüp bebek denemem kimyasal olmuştu, işe döndüğümde işyerimize yeni başlayan bir kadın yanıma gelip senin çocuğun olmuyormuş git evlatlık al ama kız al erkekler büyüyünce anasını babasını öldüyor demişti. Çok üzülmüştüm bu lafa. Tedavi olduğumu işyerimde en samimi arkadaşım biliyordu sadece, o arkadaş bozuntusu da benim üzüntüme karışılık bu senin suçun gittin saçma sapan bi yerde tedavi oldun, ben senin yerinde olsam bahçeciye giderdim en iyisi dururken başka yerde tedavi olursan bunları hakedersin demişti. Bu olaydan bir hafta sonrada eşimin çok yakın bir akrabasına geçmiş olsuna gittik, meğer kayınvalidem o kadına ağzından kaçırmış tedavi olduğumu, o kadın da beni mutfakta yalnız yakalayıp ‘tüp bebek tedavisi de çözüm değil benim yeğenim 3 kere oldu, başarılı olamadı, boşuna uğraşma demişti, bundan da bir hafta sonra sözünü ettiği o yeğenin doğal yolla hamile olduğunu öğrendik ailecek. Hepsine layıklarıyla cevaplarını vermiştim o zaman. Ama bunlar ben de doz aşımı yaptı, neden bilmiyorum bi kendimi silkeledim. Kendime acımayı bıraktım. 7 aydır kim ne söylemiş, kim hamile kim değil, kim hakkımda ne düşünüyor hiç bişey zerre kadar umurumda değil. Bu üçüncü tedavimi annemler hariç kimse de bilmiyor kesinlikle, kimseye bir daha söz hakkı vermem. Kafam da bi rahat. Kızlar boşverin herkes kendi hayatını yaşasın, ağzımızla kuş tutsak bile, hayatımız mükemmel bile olsa insanlar arkamızdan konuşacak bişeyler bulur. Bu denemem belki pozitif belki negatif Allah biliyor şuan sadece ama bu sadece beni ve eşimi ilgilendirir, nerde tedavi olduğumda.zaten cevre mahvedio insani cevre baskisi olmasa daha stressiz olucaz aslinda bende transferden iki gun once eltimin hamile haberini aldim transfer masasinda hungur hungur agladim resmen sinir bosalmasi yasadim cok zor cok bizi bizden baska kimse anlayamaz
Lütfen böyle yapma Allah’ın gücüne gider annem hep der olanda bir hayır varsa olmayanda bin hayır vardır diye Rabbim daha sağlıklısını daha iyisini nasip edecektir şükret ve kendini bu kadar hırpalama yazık değil mi sana ya her şeyin bir çaresi vardır yaşın da gençse neden olmasın insanlar ne büyük acılar yaşıyor halam gencecik 18 yaşındaki oğlunu toprağa verdi gözümün önünde acısını tarif edemez kelimer anlatmaya onun için ayağa kalk toparlan yeniden başla nasıl yapabilirizin üzerinde konuş doktorunla umutlu ol mutlu ol ki kuzucukların koşarak sana gelsinÇevrede Yıldırdı benikuru kuru zayıflar vitaminsiz kuzenler hepsi çoçuk doğurdu. Biri hamile hatta. Sonra Allah sanada nasip etsin diyorlar. Üzülüyom işte soruyorlar. Uzaklaştım soranlardan ama nereye kadar. İnan beynim okadar yorgun ki. Ağlamaktan zaten kulaklarım tıkandı bişey duymuyorum
allahim nasil insanlar var ya nasil boyle birsey soylerler bende bu sefer kimseye demedim anneme bile o da her seferinde uzulup tansiyonu yukselior falan esime de dedim olumsuz olursa da kimseye hesabimiz olmaz olumlu olursa da hemen kimseye soylemeyelim cok hassas bir konu gercekten benim en yakin arkadasim tup bebekle dogum yapmasina ragmen hadi artik bekliyoruz diyor basindan gecen bile boyle soyledigi icin kimseye soylememek en iyisiBu çevre meselesi hepimizin kanayan yarası. Aralık ayında ikinci tüp bebek denemem kimyasal olmuştu, işe döndüğümde işyerimize yeni başlayan bir kadın yanıma gelip senin çocuğun olmuyormuş git evlatlık al ama kız al erkekler büyüyünce anasını babasını öldüyor demişti. Çok üzülmüştüm bu lafa. Tedavi olduğumu işyerimde en samimi arkadaşım biliyordu sadece, o arkadaş bozuntusu da benim üzüntüme karışılık bu senin suçun gittin saçma sapan bi yerde tedavi oldun, ben senin yerinde olsam bahçeciye giderdim en iyisi dururken başka yerde tedavi olursan bunları hakedersin demişti. Bu olaydan bir hafta sonrada eşimin çok yakın bir akrabasına geçmiş olsuna gittik, meğer kayınvalidem o kadına ağzından kaçırmış tedavi olduğumu, o kadın da beni mutfakta yalnız yakalayıp ‘tüp bebek tedavisi de çözüm değil benim yeğenim 3 kere oldu, başarılı olamadı, boşuna uğraşma demişti, bundan da bir hafta sonra sözünü ettiği o yeğenin doğal yolla hamile olduğunu öğrendik ailecek. Hepsine layıklarıyla cevaplarını vermiştim o zaman. Ama bunlar ben de doz aşımı yaptı, neden bilmiyorum bi kendimi silkeledim. Kendime acımayı bıraktım. 7 aydır kim ne söylemiş, kim hamile kim değil, kim hakkımda ne düşünüyor hiç bişey zerre kadar umurumda değil. Bu üçüncü tedavimi annemler hariç kimse de bilmiyor kesinlikle, kimseye bir daha söz hakkı vermem. Kafam da bi rahat. Kızlar boşverin herkes kendi hayatını yaşasın, ağzımızla kuş tutsak bile, hayatımız mükemmel bile olsa insanlar arkamızdan konuşacak bişeyler bulur. Bu denemem belki pozitif belki negatif Allah biliyor şuan sadece ama bu sadece beni ve eşimi ilgilendirir, nerde tedavi olduğumda.
Var canım var, ne türlü türlü insanlar var. İyi niyetlisi bile düşüncesizliğinden konuşuyor boş boş. Onlara prim verirsek kafayı yedirtirler bize. Allah hepimizin yardımcısı olsun.allahim nasil insanlar var ya nasil boyle birsey soylerler bende bu sefer kimseye demedim anneme bile o da her seferinde uzulup tansiyonu yukselior falan esime de dedim olumsuz olursa da kimseye hesabimiz olmaz olumlu olursa da hemen kimseye soylemeyelim cok hassas bir konu gercekten benim en yakin arkadasim tup bebekle dogum yapmasina ragmen hadi artik bekliyoruz diyor basindan gecen bile boyle soyledigi icin kimseye soylememek en iyisi
Canım 2 adet 5.gün embiryosu test tarihi 28 temmuzListede ismi olmayanlar kaçıncı gün Transfer olduğunu ve kaçıncı gün Embriyosu olduğunu yazarlarsa sevinirim listeyi güncelliyorum
5. Gün embriyosu dondurulmuş embriyoydu ve 1 adet transfer edildiListeye ekliyim canım kaçıncı gün Transfer oldun kaçıncı gün Embriyosu?
Aynen canım benim de kimse bilmiyor.Bu ikinci denemem ilkinde de anne-babalar dahil kimseye söylememiştik. Olumsuz oldu üzüntümüzü kendimiz yaşadık, kendimiz toparlandık, kimseyle de bişey konuşmamıza gerek kalmadı. Biliyorum çünkü söylesem olumsuz olursa onlar da üzülecek,onlar üzülünce ben daha çok üzülücem. Olumlu olursa sevincimizi paylaşırız inşallahallahim nasil insanlar var ya nasil boyle birsey soylerler bende bu sefer kimseye demedim anneme bile o da her seferinde uzulup tansiyonu yukselior falan esime de dedim olumsuz olursa da kimseye hesabimiz olmaz olumlu olursa da hemen kimseye soylemeyelim cok hassas bir konu gercekten benim en yakin arkadasim tup bebekle dogum yapmasina ragmen hadi artik bekliyoruz diyor basindan gecen bile boyle soyledigi icin kimseye soylememek en iyisi