• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok kuzum pıhtılaşma sıkıntısı yoktu bizde ama o fena ya yakar
Bende yok ilk denemem zaten daha öncede gebelik gecirmedim ama önlem amaçlı verdi sanırım ilk 3ay kullanılckmis her gece kabus gibi geçiyor 😃 sonu güzel olsun inslalah yaa katlanırız

Aynen bende limonatayı çok severim yazın ama kafama da takıldı olmazsa biraz dişimi sıkıyim napim sonra bişey olursa yine biz üzülüyoruz
Doktorun dediyse dinle ama çevre dediyse dinleme çünkü herkes bir şey söyler. Limon c vitamini zararı olmaz. Her şeyin fazlası zarar canım canın istiyorsa ye tabi ki

Kan sulandırıcı iğne de kullanıyor musun canım ben kullanıyorum beni maf etti çok yakıyor morardı
Canım bende kullanıyorum oksapar benimde iki taraflı morardı ve inanılmaz yakıyor grupta bı arkadaş öncesi ve sonrası buz koy dedi Allah razı olsun çok rahatladım en azından yaparken acı duymuyorum yanmıyor dene istersen buz döndürüyor orayı hissetmiyorsun

Canım bende kullanıyorum oksapar benimde iki taraflı morardı ve inanılmaz yakıyor grupta bı arkadaş öncesi ve sonrası buz koy dedi Allah razı olsun çok rahatladım en azından yaparken acı duymuyorum yanmıyor dene istersen buz döndürüyor orayı hissetmiyorsun
Yaa gercekten mi 😁 mutlaka denicem canım çok saol 🙏🏻💜

Back