• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim test gunun ne zaman..sonuclar degisebilir..insallah tutunmustur canim..Allahim emeklerini bosa cikartmaz.insallah.🙏🙏dua ettim senin icin..insallah allahim kabul eder..🙏🙏
Bu sali gunuydu. Hic umudum kalmadi ama yinede amin insallah🙏🏼Ya beni hic tanimayan birinin benim icin boyle dua etmesi ne guzel, cok tesekkur ederim. Ay her seye aglayasim geliyor

Aramıza hoşgeldiniz. Git tabi zamn kaybetme konuş doktorunla hem kan ver. Kısmet canım dondurulmuşun varmıydı biraz o içini rahatlatır. Benim birgün kahve tortu geldi jelle endişelendim hemn aradım çok fazla değil ise endişelenmeyin devam ederse gel dedi. Etmedi kesildi. Bende heyecanla bekliyorum test yapmadım bugün 7. Gün. Sormak istediğiniz bir şey olursa sorun
Malesef 2 tane 5. Gune cikti, ikisi de transfer edildi. Dondurulmusta yok sureci tekrar edecegim malesef. Senin icin sevinndim, insallah olumlu olur her sey. Cok tesekkur ederim.

Merhaba Kizlar, bu sayfayi dun kesfettim. Keske daha once gorseymisim. Guzel dayanisma var😊 Ben de 11 de taze 5. Gun embriyosu transferi oldum. Progesteron hap kullaniyordum sadece. 5. Gunu lelekelenme oldu. Doktor tutunma olabilir dedi. Ama 2 gundur normal adetim basladi malesef. Doktor bu asamada yapilacak bir sey yok Cok uzuluyorum. 😢Ilk tup bebek denemem , neden oldu, yanlislik nerdedi aklimda bir suru soru var. pazartesi gidip hem tahlil vereyim hem doktorla konusayim diyorum. Benzer durum yasayanlar olmus burada . Sizde durumlar nedir? Doktorunuz bir sey dedi mi?
Benim 9. Günü adet kanaması gibi geldi 10. Gün de bir kere peçeteye geldi kan testi sonucum pozitif . Kanamanız dindi mi iğne oluyor musunuz ?

Malesef 2 tane 5. Gune cikti, ikisi de transfer edildi. Dondurulmusta yok sureci tekrar edecegim malesef. Senin icin sevinndim, insallah olumlu olur her sey. Cok tesekkur ederim.
Olsunn devam et tabi nie bırakasın. Arada verme bence. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah. Buradaki herkese dua ediyorum kimin duası kabul olacağı bilinmez birbirimize dua edelim burda❤️ Yaşınız kaç nerde tedavi gördünüz

Günaydın kizlar. Aranızda progestron fitil kullanan var mı ben cuma günü transfer oldum ve dün akşam fitil atarken farkettim parmağıma sertlik geldi bunu yaşayan var mı aranızda transferden önce böyle değildi. Nette okumuştum sertlik geliyorsa rahim aşağıda adet olunacaktır boşluk varsa hamile olunuyormuş bizim ki tüp bebek onunla aynı olur mu bilemedim ama kafam karıştı 🥴

Günaydın kizlar. Aranızda progestron fitil kullanan var mı ben cuma günü transfer oldum ve dün akşam fitil atarken farkettim parmağıma sertlik geldi bunu yaşayan var mı aranızda transferden önce böyle değildi. Nette okumuştum sertlik geliyorsa rahim aşağıda adet olunacaktır boşluk varsa hamile olunuyormuş bizim ki tüp bebek onunla aynı olur mu bilemedim ama kafam karıştı 🥴
Canım ben fitil kullanıyorum öyle bir şey gelmedi. Ama ben çok büyük hata yaptım opu sonrası progestan a başlamam gerekiyordu akıl tutulması mı nasip kısmet mi bilmiyorum transfer sonrası başladım yani dün progestan a

Canım ben fitil kullanıyorum öyle bir şey gelmedi. Ama ben çok büyük hata yaptım opu sonrası progestan a başlamam gerekiyordu akıl tutulması mı nasip kısmet mi bilmiyorum transfer sonrası başladım yani dün progestan a
Ben pazartesi başladım cuma transfer oldum benimki dondurulmuş embriyo transferi. Sen ne zman transfer oldun canım? Benimde bugüne kadar yoktu ama böyle ele gelince baya tedirgin oldum 😔

Benim 9. Günü adet kanaması gibi geldi 10. Gün de bir kere peçeteye geldi kan testi sonucum pozitif . Kanamanız dindi mi iğne oluyor musunuz ?
Yok, devam ediyor. Ilk basladi ertesi gun aksama kadar durdu . Fakat iki gundur bayayogun devam ediyor. Ben sadece hap kullaniyorum,Doktor belki igneye cevirir dedim ama degistirmedi. Naturel transferi de sizde duydum ilk. Sizde sadece folik ve hap kullandiniz sanirim. Sizin kanama olunca igneye mi cevirdiler? Cok soruyorum kusura bakmayin ama o kadar umudum yok ki artik ikinci icin arastirmaya basladim:( siz memorial sislide olmustunuz degil mi? Ben atasehir memorialda oldum, bu iki merkez arasinda labaratuvar olarak farklar konusunda sizin bilginiz var mi?Ben cok kararsiz kalmistim.

Yok, devam ediyor. Ilk basladi ertesi gun aksama kadar durdu . Fakat iki gundur bayayogun devam ediyor. Ben sadece hap kullaniyorum,Doktor belki igneye cevirir dedim ama degistirmedi. Naturel transferi de sizde duydum ilk. Sizde sadece folik ve hap kullandiniz sanirim. Sizin kanama olunca igneye mi cevirdiler? Cok soruyorum kusura bakmayin ama o kadar umudum yok ki artik ikinci icin arastirmaya basladim:( siz memorial sislide olmustunuz degil mi? Ben atasehir memorialda oldum, bu iki merkez arasinda labaratuvar olarak farklar konusunda sizin bilginiz var mi?Ben cok kararsiz kalmistim.
Benim şişlide 2. Denemem toplamda 5. Benim kanama gelince doktorum iğne yaptır dedi o günden beri oluyorum . Ben çok memnun kaldım merkezden .

Kozlar bende 15temmuzda transfer oldum.Transferin ertesi günü pembe akıntım geldi.sonraki 3gün bugün dahil olmak üzere koyu kahverengi akıntı geliyor.doktorum progestan verdi.böyle bi durum yaşayan var mı aranızda

Olsunn devam et tabi nie bırakasın. Arada verme bence. Allah tez zamanda nasip etsin inşallah. Buradaki herkese dua ediyorum kimin duası kabul olacağı bilinmez birbirimize dua edelim burda❤ Yaşınız kaç nerde tedavi gördünüz
Girdik bir yola bakalim, devam etmeye calisacagim. Memoril atasehirdeydim. 36 yasindayim. Sizin neresiydi? Ikinci icin arastirmaya basladim bakalim. Umarim cesaretimi cabuk toplarim. Sizin de her sey yolunda gider insallah🙏🏼

Back