- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #2.041
Ay
Ay evet sonunda oldu:)Seferber olduk valla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet sonunda oldu:)Seferber olduk valla :)
Çıkması lazım canım aslında cevaplaya bas dosya ekle de çıkar
hamilelikte de akintinoluyor diyolar ama benim de jel kullandigimdan beri var jelden diye dusunuyorumJel den ozaman saolun kızlar, geri gelme durumuda olmadı pembe kahve renk gerı gelme durumu olanları okudum, rahatsız ettı bu durum günlerdir, hayırlısı olsun yarın sabah erken gebelik testi aldım onu yapıcam ve bu ısı artık kafamda bitiricem.
Saol canım, sabah yaptım en ucuz testlerden 5 TL lıktı, predictor marka aradım bulamadım eczanede, prodoctor dıe marka varmıs 25tl neyse eve gelince baktım ki nette heryer de 3-5tl bıseymış, buda ucuz marka gene neyse sonuc yuzde 98yazıyor onuda deneyip bırakıcam haftaya persembe akşamı kan verırımİnşAllah pozitif ile karşılaşırsın canım
hayirli olsunYehuuuuu başardım be sonunda
Aynen yaAy
Ay evet sonunda oldu:)
4. Gün embriyolarından 2 tane çözüp ertesi gün 5. Gün embriyosu transferi yapılacak canımTamam canım ekliyorm kaçıncı gün Embriyosu
Duru su gibi az var birde jel geri çıkıyor mu noluyor beyaz beyaz peceteye geliyor bnmKızlar afedersiniz camasır su gibi oldumu Hıc, gunlerdır böyle bir durum var Crıone jel den olabilirmi. Duru su gibi bişey
Benim de transferden bi gün önceden beri kahverengi geliyor geri az az. Hatta adetim başladı sanıp çok panik yapmıştım, Merkezi aramıştım. Transferden sonra da kahve rengi devam etti hala aynı. Normal dediler.Duru su gibi az var birde jel geri çıkıyor mu noluyor beyaz beyaz peceteye geliyor bnm
Kızlar günaydın, sabah 6da test yaptım yine bişey cıkmadı yuzde 98 sonuc diyor negatif, kısmet değilmiş , yarında doğumgünümdü tutamadık bir minik eli.
Hepiniz mutlu sonuçlar alırsınız inşallah. Artık ayrılıyorum aranızdan.
[/QUOTE
gunaydin canim. kacinci gunuj bugun.bak arkadasin kanda 4 cikti ve artiyor cok sukur hamile. senin de degerin dusuk olabilir o zaman idrarda cikmaz hemen bozma moralini
Canım bazen 8.-9. Günde kanda çıkmayıp 10. Gün çıktığını bile okudum kaç kere. Test gününe var bildiğim kadarıyla. Umudunu kaybetme sen.Kızlar günaydın, sabah 6da test yaptım yine bişey cıkmadı yuzde 98 sonuc diyor negatif, kısmet değilmiş , yarında doğumgünümdü tutamadık bir minik eli.
OPU adetin kaçıncı gününde yapıldı ?Merhaba benimde temmuzda transferim olacak .Opudan sonraki 4.günüm Bugün .Hemşire 4-5 güne adet olursun demişti .Adetimi bekliyorum .13.gün kontrole gideceğim , transfer tarihi verilecek.Temmuzun 20-25 arası tahmini transfer olurum herhalde
Merhaba Kizlar, bu sayfayi dun kesfettim. Keske daha once gorseymisim. Guzel dayanisma var Ben de 11 de taze 5. Gun embriyosu transferi oldum. Progesteron hap kullaniyordum sadece. 5. Gunu lelekelenme oldu. Doktor tutunma olabilir dedi. Ama 2 gundur normal adetim basladi malesef. Doktor bu asamada yapilacak bir sey yok Cok uzuluyorum. Ilk tup bebek denemem , neden oldu, yanlislik nerdedi aklimda bir suru soru var. pazartesi gidip hem tahlil vereyim hem doktorla konusayim diyorum. Benzer durum yasayanlar olmus burada . Sizde durumlar nedir? Doktorunuz bir sey dedi mi?Aynı durumlardayım yat dinlen hastaneyi aradım sımdı hastaneye gelin dediler pazartesi günü. Bakalım devam ederse gidicem sende bir ara sor.
Ne desem boş biliyorum tez zamanda kucağın dolar inşallahKızlar günaydın, sabah 6da test yaptım yine bişey cıkmadı yuzde 98 sonuc diyor negatif, kısmet değilmiş , yarında doğumgünümdü tutamadık bir minik eli.
Canım geçmiş olsun progesteron değerine bağlı olabilir belkiMerhaba Kizlar, bu sayfayi dun kesfettim. Keske daha once gorseymisim. Guzel dayanisma var Ben de 11 de taze 5. Gun embriyosu transferi oldum. Progesteron hap kullaniyordum sadece. 5. Gunu lelekelenme oldu. Doktor tutunma olabilir dedi. Ama 2 gundur normal adetim basladi malesef. Doktor bu asamada yapilacak bir sey yok Cok uzuluyorum. Ilk tup bebek denemem , neden oldu, yanlislik nerdedi aklimda bir suru soru var. pazartesi gidip hem tahlil vereyim hem doktorla konusayim diyorum. Benzer durum yasayanlar olmus burada . Sizde durumlar nedir? Doktorunuz bir sey dedi mi?
Canim test gunun ne zaman..sonuclar degisebilir..insallah tutunmustur canim..Allahim emeklerini bosa cikartmaz.insallah.dua ettim senin icin..insallah allahim kabul eder..Kızlar günaydın, sabah 6da test yaptım yine bişey cıkmadı yuzde 98 sonuc diyor negatif, kısmet değilmiş , yarında doğumgünümdü tutamadık bir minik eli.
Amin insallahhayirli olsun
Aramıza hoşgeldiniz. Git tabi zamn kaybetme konuş doktorunla hem kan ver. Kısmet canım dondurulmuşun varmıydı biraz o içini rahatlatır. Benim birgün kahve tortu geldi jelle endişelendim hemn aradım çok fazla değil ise endişelenmeyin devam ederse gel dedi. Etmedi kesildi. Bende heyecanla bekliyorum test yapmadım bugün 7. Gün. Sormak istediğiniz bir şey olursa sorunMerhaba Kizlar, bu sayfayi dun kesfettim. Keske daha once gorseymisim. Guzel dayanisma var Ben de 11 de taze 5. Gun embriyosu transferi oldum. Progesteron hap kullaniyordum sadece. 5. Gunu lelekelenme oldu. Doktor tutunma olabilir dedi. Ama 2 gundur normal adetim basladi malesef. Doktor bu asamada yapilacak bir sey yok Cok uzuluyorum. Ilk tup bebek denemem , neden oldu, yanlislik nerdedi aklimda bir suru soru var. pazartesi gidip hem tahlil vereyim hem doktorla konusayim diyorum. Benzer durum yasayanlar olmus burada . Sizde durumlar nedir? Doktorunuz bir sey dedi mi?