Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kozlar bende 15temmuzda transfer oldum.Transferin ertesi günü pembe akıntım geldi.sonraki 3gün bugün dahil olmak üzere koyu kahverengi akıntı geliyor.doktorum progestan verdi.böyle bi durum yaşayan var mı aranızda
Mesaj attım canım belki dengelemek için iğnesini vur der [/QUOTE Olabilir canım inş bir sorun olmaz sıkma canını pozitif düşün ki bebişin de tutunsun canım
Canım doktor dönüş yaptı sıkıntı olmaz tutacak olsa o çoçuk her türlü tutar ama biz günlük progestan ı 3 e çıkaralım dedi son durum bu canım senin embiryolar nasıl
Canım doktor dönüş yaptı sıkıntı olmaz tutacak olsa o çoçuk her türlü tutar ama biz günlük progestan ı 3 e çıkaralım dedi son durum bu canım senin embiryolar nasıl
Merhabalar benimde 3. Denememdi. Bugünkan testi yaptırdım. Negatif geldi. Başka dondurulmuşumuz da yok. Başladığımız yere geri döndük. Allah sizlere olumlu sonuç almayı nasip etsin. İnşallah birgün ben de pozitif oldu diye yazabilirim buraya