• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar afedersiniz camasır su gibi oldumu Hıc, gunlerdır böyle bir durum var Crıone jel den olabilirmi. Duru su gibi bişey

PicsArt_07-18-10.53.47.png

Jel den ozaman saolun kızlar, geri gelme durumuda olmadı pembe kahve renk gerı gelme durumu olanları okudum, rahatsız ettı bu durum günlerdir, hayırlısı olsun yarın sabah erken gebelik testi aldım onu yapıcam ve bu ısı artık kafamda bitiricem.

Jel den ozaman saolun kızlar, geri gelme durumuda olmadı pembe kahve renk gerı gelme durumu olanları okudum, rahatsız ettı bu durum günlerdir, hayırlısı olsun yarın sabah erken gebelik testi aldım onu yapıcam ve bu ısı artık kafamda bitiricem.
İnşAllah pozitif ile karşılaşırsın canım

Yapma derim cıkmıo tecrubeyle sabıt
h
Hayırlısı olsun insallah hepimiz hakkında ben fitil şeklinde kullaniyorum ama Evet benim de hep ıslaklık oluyor sanki altıma yapmışım gibi

Back