Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Jel den ozaman saolun kızlar, geri gelme durumuda olmadı pembe kahve renk gerı gelme durumu olanları okudum, rahatsız ettı bu durum günlerdir, hayırlısı olsun yarın sabah erken gebelik testi aldım onu yapıcam ve bu ısı artık kafamda bitiricem.
Jel den ozaman saolun kızlar, geri gelme durumuda olmadı pembe kahve renk gerı gelme durumu olanları okudum, rahatsız ettı bu durum günlerdir, hayırlısı olsun yarın sabah erken gebelik testi aldım onu yapıcam ve bu ısı artık kafamda bitiricem.