Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

ben de de var .. yüzüm acayip sivilce doldu hiç olmadığı kadar.. kanı görene kadar umut etmeye devam edicem galiba...

Benim için ümit yok. Burdaki herkesten bir açıdan daha avantajlıyım. Regl günümden 3-4 gün önce ağrım ve kahverengi akıntım başlar. Gebe olmadığımı hemen anlarım

Hayirli olsun canim saglikla al kucagina da. Cook sevindim senin adina. Adet gunune daha varmis nasil ogrendin kana mi baktirdin?
Canım cok sagol benim bata 8 gün kala idrarda silik çizgi çıktı gittim kan verdim pozitifti ama değer artması lazim tekrar bakalım dedi dr iki güne fln yine gidicem ama her gün idrar testi yapıyorum koyulaşıyo

Canım seninki resmen pozitif kanda çıkar hayırlı olsun

Teşekkürler canım cevabın için, kırmızıları görene kadar umut var umarım görmezsin.

canım kaç gun gecıkmen olmustu bide belirtıler varmı ?
Gecikmem olmadı canım. Adetime hala 2gün var :) göğüslerim ağrıyodu bide sürekli uyumak istiyodum onlar var :) bide sadece bi gün sancım olmuştu.

Offf gece sabaha kadar yine bel ağrısı kasık ağrısı çektim. Diyorum unutayım erken regli olucam ama nerdeyse 4 gün oldu. Çoktan başlaması gerekirdi bu kadar uzun sürmezdi. Adette olmuyorum , çift çizgide yok kafayı yicem. Forumada bskmıyayım diyorum ilk işim buraya bakmak oluyo. Bu kadar ağrı olurmu sizce

Geçen ay benimde çok ağrılı olmuştu 1hafta çektim o ağrıyı. Eğer atlet falan giymiyosan üşütüyo olabilirsin

Geçen ay benimde çok ağrılı olmuştu 1hafta çektim o ağrıyı. Eğer atlet falan giymiyosan üşütüyo olabilirsin
O da olabilir tabi bu arada senin hamileliğin hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Hiç şaşmayan reglim Temmuz ayında gecikince umutlandık :) ama 5 gün geç geldi sonra..
Bakalım BAT 24.08 .. Umarım bu ay uğurlu gelir hayırlısı ile herkes güzel haberler verir

Temmuz ayinda hamis olamayan agustostada olamayan eylule kalan hamis grubunu acmak bana düştü simdi adet oldum karisik duygularim Rabbim hayirli zamanda nasip etsin bundada vardir bi hayir

Allah en güzel zamanı biliyor ve onun için bekliyoruz , şükretmek lazım hayırlı ve sağlıklı bi evlat için öncelikle sevdiğimiz eşlerimiz yanımızda , güzel haberlerini bekliyorumm avakados

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…