Benimde silik çizgi çıktı ama emin olamıyorumCanım selam bata 8 gün kala idrar testinde silik çizgiyle öğrendim
ben de de var .. yüzüm acayip sivilce doldu hiç olmadığı kadar.. kanı görene kadar umut etmeye devam edicem galiba...Benim iki gündür reg ağrım var, regl olayım da ağustos ayı çalışmalarım başlasın artık
Yolla resmi canım bakalımBenimde silik çizgi çıktı ama emin olamıyorum
ben de de var .. yüzüm acayip sivilce doldu hiç olmadığı kadar.. kanı görene kadar umut etmeye devam edicem galiba...
Canım cok sagol benim bata 8 gün kala idrarda silik çizgi çıktı gittim kan verdim pozitifti ama değer artması lazim tekrar bakalım dedi dr iki güne fln yine gidicem ama her gün idrar testi yapıyorum koyulaşıyoHayirli olsun canim saglikla al kucagina da. Cook sevindim senin adina. Adet gunune daha varmis nasil ogrendin kana mi baktirdin?
Canım seninki resmen pozitif kanda çıkar hayırlı olsunMerhaba kızlar :) bizde ilk kez bu ay denedik adetime 3gün var az önce test yaptım ve çizgilerden biri silik çıktı. Kafam karıştı bu hamilelik mi oluyo. Kan testi yaptırsam yarın belli olur mu? Testimde aşağıdaki resimdeki gibi
Birazdan gitcez test yaptırmaya :) yarına kadar bile bekleyemiyorum:))Canım seninki resmen pozitif kanda çıkar hayırlı olsun
Haber ver canım heycanla bekliyorum :)Birazdan gitcez test yaptırmaya :) yarına kadar bile bekleyemiyorum:))
adete yakın bebekten dolayı lh yükseliyormuş..ovulasyon testi adete iki üç gün kala çift ve koyu çizgi çıkıyorsa hamile olduğuna işaretmiş... ben de buralardan öğrendim..ama ben hasta olucam ağrı girdi bu ay da olmadı
canım kaç gun gecıkmen olmustu bide belirtıler varmı ?Kızlar gerçekten hamileymişim:) dün gece test yaptırdık ve beta hcg değerim 76 çıktı:)
Gecikmem olmadı canım. Adetime hala 2gün var :) göğüslerim ağrıyodu bide sürekli uyumak istiyodum onlar var :) bide sadece bi gün sancım olmuştu.canım kaç gun gecıkmen olmustu bide belirtıler varmı ?
Geçen ay benimde çok ağrılı olmuştu 1hafta çektim o ağrıyı. Eğer atlet falan giymiyosan üşütüyo olabilirsinOfff gece sabaha kadar yine bel ağrısı kasık ağrısı çektim. Diyorum unutayım erken regli olucam ama nerdeyse 4 gün oldu. Çoktan başlaması gerekirdi bu kadar uzun sürmezdi. Adette olmuyorum , çift çizgide yok kafayı yicem. Forumada bskmıyayım diyorum ilk işim buraya bakmak oluyo. Bu kadar ağrı olurmu sizce
O da olabilir tabiGeçen ay benimde çok ağrılı olmuştu 1hafta çektim o ağrıyı. Eğer atlet falan giymiyosan üşütüyo olabilirsin
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah:)O da olabilir tabibu arada senin hamileliğin hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Maaşallah Allah bi avazda kavuştursun inşallah sağlıklaKızlar gerçekten hamileymişim:) dün gece test yaptırdık ve beta hcg değerim 76 çıktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?