Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Senin adina cok heycanliyim umarim yerleşme kanamasidir ve guzel haberlerini aliriz canim

Geçen ay adeti görünce kendimi yemeğe vurdum 15 günde 4 kilo almışım pes doğrusu
Hamile olsam yuvarlamırım herhslde
öyle deme:)) olsun hamile olalım da yeter valla
O diyet grubuna bende mi gelsem. Ama hamiş olmaya çalışırken kalori alımını düşünmemek gerekiyormuş
Ben zaten grupta kilo almamaya dikkat esiyorum çünkü maşaallah bir iştahım var sorma
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine
Kızlar galiba regl oluyorum. Hem de 6 gün erken
Devamı olmamış çok sevindim. İnşallah yerleşiyorsur yaramaz

Doktor alttan muayene etti az önce beni yaaaa 2 tane miyomum varmış. Sıkıntı olmaz ama tahlilden sonra konuşalım dedi. Beta hcg testi istedi. Rahim duvarın gayet kalın görünüyor dedi. 2 sebepten kalın olurmuş. Ya gebesin ya da adet olcaksındır dedi. Sonuç öğleden sonra alcaz. Çok heycanlandım. Bi yanım aşırı istiyor hamilelik öbür yanım boşlukta. Sürekli ağlayasım var gözlerim doluyo hep dua edin bana hamileyimdir inşallah kızlar. Ayrıca alttan bakmasına rağmen buraya bakınca gebelik var diyemiyorum dedi

Ovilasyon doneminde test yapip cft cizgiyi gordunmu peki canim yada o donemi degerlendirdinmi bu arada hayirli haberlerini bekliyoruz bugun cuma umarim sana guzel habrler getrir ve bizede umut olursun

Ovilasyon doneminde test yapip cft cizgiyi gordunmu peki canim yada o donemi degerlendirdinmi bu arada hayirli haberlerini bekliyoruz bugun cuma umarim sana guzel habrler getrir ve bizede umut olursun
test yapmadım ama hesapladım internetten olsun, kaba taslak olsun. adet bitiminden sonra 2 günde 1 birlikteliğimiz oldu. hesaplara göre olan yumurtlama günlerimde hep oldu birlikteliğimiz. test yapmamıştım, pişmanım. çizgiye göre hareket edicem bundan sonra daha garanti.
İnşallah güzel haber olur, içim çok dolu. ifade edemiyorum hislerimi

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.

Gecen ay bende senin gibi yaptim test yapmadan denedik ama internet hesaplamasiyla tutmadi yumurtlama dönemim bu ay ovi testi yapmaya karar verdim oyuzden dr ogleden snra güzel haberler verirse gerek kalmaz ama olumsuz olursa ovi testi kesinlikle al tatlim cok ise yariyor bende batı bekliyorum bakalim neler olcak

Ay bende ayni kasiklarimda agri ve sık idrara cikiyorum fakat bende kaptirmiyorum kendimi 7 gun sonra bekleyip gorcez
var canım gögüslerde sızı, mide bulantısı ve gaz.Kasıklarımda ara ara oluyor sürekli bi sancı yok. Ama daha öncede olmuştu bu belirtiler o yüzden kendimi kaptırmıyorum fazla

Ay inşallah güzel haber verirsin bize yaaa

Ben de bu ay çok değişiklik yaşıyorum ama kendimi dinlemiyceeemmm umutlanmıycaaamm diye diye boşveriyorum. İnşallah güzel haber alırız hepimiz bu ay

haklısın. en güzeli test almak.

Ay inşallah güzel haber verirsin bize yaaa

Ben de bu ay çok değişiklik yaşıyorum ama kendimi dinlemiyceeemmm umutlanmıycaaamm diye diye boşveriyorum. İnşallah güzel haber alırız hepimiz bu ay
İnşallah tatlım, tarifsiz bişeyler var kafamda. sanki yaklaşıyorum gibi bu habere ama ne bilim yaaaa...

kızlar günaydın, sabah korka korka uyandım. Allah'a şükür bir şey yok. peçeteye çok az kahverengilik geldi o kadar. Nolur böyle devam etsin, kırmızıları istemiyoruuuuum
Canım gözün Aydın bak ben daha önce Yerleşme kanamasını yaşadım o Yüzden biliyorum kahverengiyse Sak'ın endişelenme ve miktarı azsa benim iki gün sürdü çok az leke gibi Bulaşık gibi bişeydi ve sonunda hamile olduğumu öğrendim hadi bakalım gözün AydınAydın

Senin adina cok heycanliyim umarim yerleşme kanamasidir ve guzel haberlerini aliriz canim

Canım ne durumdasın
İnşallah güzel haberler verirsin bize

pembelikler arttı biraz, galiba regli geliyor

pembelikler arttı biraz, galiba regli geliyor
Hadi ya üzüldüm eğer pembeye döndüyse ve miktarı arttıysa adettir canım yapacak bişey yok Yerleşme kanı çok az Bulanık renkte oluyor hayırlısı olsun erken gelmesi adetin gecikipte sonra hamile olmamaktan iyidir bir sonraki aya daha erken başlayacaksın

Miktarı sadece peçeteye gelcek kadar, her ihtimale karşı sabah ped koydum. Ona gelen bir şey yok. Ama rengi pembe bakalım giderek artarsa umutlaya suya düştü demektir.

Birazdan sonucu öğrenmeye gidicem. Çok heycanlıyım ve korkuyorum. daha öncekilerde böyle olmadım hiç, tarifsiz bişey var içimde. Allahım, nolur bize bebeğimiz gelsin umut mu ağır basıyor , yoktur bebek hissi mi ağır basıyor bilmiyorum... arafta kaldım.

Bu araf birazdan son bulacak ve hakkinda hayirli olani versin Allah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…