- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
sanırım hamıle degılım kahverengı gelenlerım oldu kesıldı dun bugun ıdrarda test yaptım negatıf cıktı ne hamılelıge daır belırtı ne de regle daır belırtı var bugun regl gecıkelı 2. gun
Bende buay 4 gün bu lekelenmeleri yaşadım ve üstüne adet oldum neyazıkkiCanim galiba değilim ya kahverengi gelenlerim var akıntı
Ya ben deliricem ya da eşim delirdi bile:) ona göre ben üstüne görmüşüm (bak sen neler de biliyor) ve şuan hamileymişim yaa.. Valla ben sadece benim psikolojim bozulur zannediyordum ama sanırım eşiminki benden de çok bozuldu:) o değil, benim bile içime şüphe düşürdü ki mümkün değil biliyorum. İşte öyle, biz ailece delirdik sizle de paylaşayım dedim)) sinirlerim bozuldu gerçekten ya
Nasıl yani? Ya benim annem de 3 ay adet görmüş hamileliğinde ama bence hissederdim. Geçen göğsümden kan geldi, dr süt kanalların büyüyor gebe misin dedi! Ahaa eşim taktı da taktı
Teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kan testini ancak çarşamba günü yaptırabilirim. Çok küçük bir şehirde yaşıyorum ve burdaki hastanelere hiç güvenmiyorum.
benim son iki ay da böyle geçti. normalde 28 günde regl olurdum ve hiç şaşmazdı. iki aydır şaştı ve kahverengi başladı, durdu, tekrar geldi. 3-4 gün böyle ikilemde bıraktı ama sonunda regl oldum. ancak doktor bunun çok normal olduğunu, vücudun hamileliğe hazırlanıyor olduğunu belirtti.
kızlar ben regli oldum bu ay hayıt suyu ile arısütü polen karışımını deneyeceğim.. umarım işe yarar.. ARI SÜTÜ POLENİ duymuştrum hamileykende yemek gerekiyormuş,doğal b vitaminiymiş,sperm sayısını ve kalitesini de artırıyormuş.. eşime de yedireceğim..
Bende buay 4 gün bu lekelenmeleri yaşadım ve üstüne adet oldum neyazıkkiumarım sizinki bebiştendir.
veee kırmızılar gelırr umut bı daha kı aya kalırrr. . . nasıp degılmıs demek kı
Kızlar yumurtlamanın 9 ya da 10. Günü ve eşimin doğum günü diye kan testi yaptırdım. Maalesef <0,1 çıktı
Üstelik yaptırmadan önce doktoru arayıp sordum ve varsa çıkar dedi. Offfffffgerçi bat a 9 gün var. Yorumlarınız nedir?
Canım benım bu ay gecen ay gbi 12.gunuydu testlerim pozitif akıntım yoğundu zaten belliydi Ogün ve ertesı gunu hem sabah hem akşam oldu ama regl bittikten sonra 12gun üstüne tam yumurtlamada oldu ve Ogün uzayan ip gbı bı akıntım oldu o günden berı kasıklarımda Ağrı ve şişlik var sankı ve akıntım beyaz ve sarı gbı sankıardaemre sen de durumlar nedir
Benim yumurtlama gününü bu ay tam tespit edemedim çünkü tatildeydim ve tek LH testim vardı
onu da 5 ağustosta yaptım çift çizgi çıktı 6 ağustos yada 7 ağustos olabilir ama tam belli değil işte
9- 10 ağustosta yaptım hiç çizgi bile çıkmadı sanırım bu ay bitti yumurtlama zamanı...
Geçen sen ben vegulit_me aynı gidiyorduk
bakalım bu ay ne olur
Eki Görüntüle 1603477 Bak bunlarda ovulasyonlar 12.ve 13 gunlerde koyuyduEki Görüntüle 1603477
Bunlar adetin 12.gunu 7 Ağustos ve 13.gunu 8 Ağustos'un testleri ben 7 Ağustos gecesını degerlendırdım 12.gun üstüne oldu bırde 13.gunun sabah ve akşamını degerlendırdımbu kaç ağustosun testleri canım
senin de yumutlama günü geçmiş sanırım
ama sende ama çift çizgi hep çıkıyor
gene de test yap garanti olsun
Bunlar adetin 12.gunu 7 Ağustos ve 13.gunu 8 Ağustos'un testleri ben 7 Ağustos gecesını degerlendırdım 12.gun üstüne oldu bırde 13.gunun sabah ve akşamını degerlendırdım
Bitanem koyu gördükten sonrakı 24 saat içinde yumurta çatlıyormuş sanırım koyu oldugunda yumurtanın oluştuğu ve heran çatlıyıcagını haber veriyormuş genelde herkes o 3 gunu degerlendırıyorBenimde adetin 12. ve 13. günü
5 ağustos ve 6 ağustos
ama 7 ağustosta yoldaydım eğer o günse yumurtlama o gün kaçtı..
ben stresten erken adet olduğum için bu ay denk gelemedik
acaba ben mi hata yapıyorum en koyu olduğu iki gün değilmi yumurtlama
yoksa koyudan sonraki silikleştiği ilk gün mü
3 ay oldu gebe kalamadım
Bitanem koyu gördükten sonrakı 24 saat içinde yumurta çatlıyormuş sanırım koyu oldugunda yumurtanın oluştuğu ve heran çatlıyıcagını haber veriyormuş genelde herkes o 3 gunu degerlendırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?