• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz Ayında hamiş olamayan Ağustos'tan umutlu olanlar haydı burdan devam ;)

Ozaman doğru biliyorum ben de koyu bir günü ve sonrasındaki günü değerlendirdim.
neyse geçen ay 3 gün değerlendirdim olmadı
bakalım bu ay 2 güne ne olur?
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Âmin CNm bende oyle yaptım koyu çıkan ve ertesı gunu degerlendırdım gerçi benim iki gun koyu cıktı anlamadım bu testlerden bısı elımdekı ovulasyon testleri bitti bidaha almıcam ne zaman olursa artık

canım eşinin tavırları bana çok şirin geldi
sanki senden daha çok o istiyor bebeği
keşke benim eşimde öyle olsa
ne zaman sence hamile miyim desem sanmıyorum sen de belirti yok diyor ve dediği de çıkıyor
siz ikiniz güzel enerjili bir çift gibi görünüyorsunuz inşallah bu aileniz sayıca genişler
Çok teşekkür ederim yaa;) senin eşin de umutlandırmamak için öyle yapıyordur üzülme.. Bir de benim eşim çook istedi çocuk, ben istememiştim, şimdi ben de böyle deli gibi isteyince olsun hadi modunsa;) senin de güzel ailen kalabalıklaşır inşallah canım, sen gibi iyi niyetli bebeklerin olur..
ardaemre ardaemre sen de durumlar nedir
Benim yumurtlama gününü bu ay tam tespit edemedim çünkü tatildeydim ve tek LH testim vardı
onu da 5 ağustosta yaptım çift çizgi çıktı 6 ağustos yada 7 ağustos olabilir ama tam belli değil işte
9- 10 ağustosta yaptım hiç çizgi bile çıkmadı sanırım bu ay bitti yumurtlama zamanı...
Geçen sen ben ve gulit_me gulit_me aynı gidiyorduk
bakalım bu ay ne olur
Evet aynıydık, ben bu ay yumurtlama takibi yapamadım, sizi takip ediyorum. Biz kaçırdık galiba yumurtlamayı. Telefona kaydediyordum hep de bu ay valla off boşladım. Üzülüyorum öteki türlü.. Şimdi öyle takip etmiyorum bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda ya
Benimde adetin 12. ve 13. günü
5 ağustos ve 6 ağustos
ama 7 ağustosta yoldaydım eğer o günse yumurtlama o gün kaçtı..
ben stresten erken adet olduğum için bu ay denk gelemedik

acaba ben mi hata yapıyorum en koyu olduğu iki gün değilmi yumurtlama
yoksa koyudan sonraki silikleştiği ilk gün mü
3 ay oldu gebe kalamadım

Ben de o mantığı anlamadım. Koyu mu sonrası mı? Benim 3 gün koyu çıkıyor çünkü.. Amaaan garip şeyler ya... Hayırlısı..

Bu arada merve arkadaşım, hayırlı olsun yaaa çookk sevindim. Yarın test sonucununda at da bize, emin olrak sevinelim. Ama silik değil bayaa net, yanılma yoktur bence;)

kızlar doktor bana psikolojik olarak çok etkilendiğim için sanki 1 yıldır olmuyormuş gibi başlayalım testlere dedi yumurta takibi yapalım dedi ama ben tatile giderim belki diye erteledim hiç ovülasyon testi de denemedim 6 aydır olmuyor sizce önümüzdeki ay doktora takip mi yaptırayım ovülasyon testi mi yapayım aslında bata 12 gün var ama ben çok umutsuzum yine kasık ağrım var yine akıntım var ama önceki aylarda da vardı bu aydan ne farkı var ki? aranızda yumurta takibi yaptıran var mı nasıl oluyor fikir verebilirmisiniz?

Son düzenleme:
Âmin CNm bende oyle yaptım koyu çıkan ve ertesı gunu degerlendırdım gerçi benim iki gun koyu cıktı anlamadım bu testlerden bısı elımdekı ovulasy
kızlar doktor bana psikolojik olarak çok etkilendiğim için sanki 1 yıldır olmuyormuş gibi başlayalım testlere dedi yumurta takibi yapalım dedi ama ben tatile giderim belki diye erteledim hiç ovülasyon testi de denemedim 6 aydır olmuyor sizce önümüzdeki ay doktora takip mi yaptırayım ovülasyon testi mi yapayım aslında bata 12 gün var ama ben çok umutsuzum yine kasık ağrım var yine akıntım var ama önceki aylarda da vardı bu aydan ne farkı var ki? aranızda yumurta takibi yaptıran var mı nasıl oluyor fikir verebilirmisiniz?
batlarımız aynı senınle 23 Ağustos hayırlısı olsun Hakkımızda

Be
Âmin CNm bende oyle yaptım koyu çıkan ve ertesı gunu degerlendırdım gerçi benim iki gun koyu cıktı anlamadım bu testlerden bısı elımdekı ovulasyon testleri bitti bidaha almıcam ne zaman olursa artık
Ben bu sefer de olmazsa doktora gideceğim 4.ay oluyor

yumurtlaman ne zamandı senin canım benim 7 ağustostan beri kasık ağrım var ne zaman yumurtlama oldu bilmiyorum daha erken bizim belirtiler için zaten sen kaç aydır deniyorsun?
Gecen ay ovulasyon testi yaptım 12.gunmuş yumurtlama bu ayda 7agustosta ve 8 Ağustos'ta cıktı koyu o gun zaten çok akıntım vardı anlamıştım

canım benim hayırlı olsun....bebeğin demek 19 nisanda doğacak
benim doğum yapmak istediğim hafta bu ay bu haftaydı..nasip olmadı.Yumurtlama günün ne zamandı hatırlıyor musun?
Teşekkür ederim canım. Darısı senin başına inşallah. Yumurtlama günüm yanlış hatırlamıyorsam 27 temmuzdu. Aslında bu ay çok umutlu değildim ama Allah nasip etti. Sana da nasip etsin inşallah. Çalışan bayan olduğumuz için tarihler de bizim için önemli hale geliyor.

benim de adetim geçen ay gecikti
bu ay stresten erken oldu
sanırım gebe kalmayı bu stres işi zorlaştırıyor
hormonlarımızın dengesi bozuluyor

evet maalesef, doktorlar da stres her şeyi mahvediyor diyor. başka kafa yoracak şeyler bulsam diyorum ama aklımdan çıkmıyor ki.

bence umudunu kaybetme...
daha 9 günün varmış az değil...
inşallah geç de olsa doğum günü hediyesini verebilirsin

evet canım öyle yapmaya çalışıyorum. dün gece eşime durumu anlattım. sana böyle bir hediye vermek istemiştim ama olmadı dedim. ilk önce üzüldü sonra henüz ortalıkta olmayan mercimeğe trip attı :KK70:çok naz yapıyormuş.

Teşekkür ederim canım. Darısı senin başına inşallah. Yumurtlama günüm yanlış hatırlamıyorsam 27 temmuzdu. Aslında bu ay çok umutlu değildim ama Allah nasip etti. Sana da nasip etsin inşallah. Çalışan bayan olduğumuz için tarihler de bizim için önemli hale geliyor.
Aynen canım ya doğum izni
Ailenin doğuma gelebilmesi
Herşeyi düşünüyorsun
Benimki de 5 ağustostu yumurtlama
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Aynen canım ya doğum izni
Ailenin doğuma gelebilmesi
Herşeyi düşünüyorsun
Benimki de 5 ağustostu yumurtlama
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım. Doktorumun tavsiyesi de etkili oldu gibi. Gün aşırı yapın demişti. Süreklilik olunca daha kolay olur diye biliyorum.

evet canım öyle yapmaya çalışıyorum. dün gece eşime durumu anlattım. sana böyle bir hediye vermek istemiştim ama olmadı dedim. ilk önce üzüldü sonra henüz ortalıkta olmayan mercimeğe trip attı :KK70:çok naz yapıyormuş.
Kıyamam ya rabbım en kısa zamanda hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inş

ayy inşallah ikimizin de bebişleri göbişlerimizdedir bize bu ay süpriz yaparlar bana gerçekten süpriz olur bu ay umudumu kaybettim çünkü:KK43:
Inş CNm hatta ben konuda açmıştım ama kımse yazmadı yumurtlamadan sonra kasık agrım karnımda şişlik gbı falan var dıe bakalım hayırlısı olsun ıns Hakkımızda

Back