İnşallah canım. Çok korkuyorum test yanıltır diyeEvet canım hayırlı olsun :) benimde yarın adet günüm bugun yaptım test sabah amaa beyaz cızgi vardı yine ya testin özelliği yada kızaracak o beyaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. Çok korkuyorum test yanıltır diyeEvet canım hayırlı olsun :) benimde yarın adet günüm bugun yaptım test sabah amaa beyaz cızgi vardı yine ya testin özelliği yada kızaracak o beyaz
At bakalım resmiEvet canım hayırlı olsun :) benimde yarın adet günüm bugun yaptım test sabah amaa beyaz cızgi vardı yine ya testin özelliği yada kızaracak o beyaz
Teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kan testini ancak çarşamba günü yaptırabilirim. Çok küçük bir şehirde yaşıyorum ve burdaki hastanelere hiç güvenmiyorum.Hayırlı olsun CNm hamilesinhemen git kan ver baya koyu çıkmıs testte yuksek demekki değerin sağlıkla gelsin yavrun
Resimde görünmeyecek kadar beyaz :) yada ben hayal görüyom offf yrın olsun bakalmAt bakalım resmi
Hayırlı olsun canım, sabaha güzel haberle başladık. Sağlıkla al kucağına inşBenim de bugün regl günümdü. Biraz acele ettim test yaptım. Resim ekledim acaba hamile miyim?
Çok teşekkür ederim canım inşallah.Hayırlı olsun canım, sabaha güzel haberle başladık. Sağlıkla al kucağına inş![]()
İnşallah sen de hamilesindir canım. Bir iki gün daha bekle bakalım. İnşallah güzel haberler alırsın canım#merve4416 bence de hamilesin ben bi iki gün daha beklemek istiyorum tek cizgide üzülüyorum
Insallah canım ya allahım inş dua niyetine kabul eder[/QUOTE]merve4416, post: 42086659, member: 408672"]İnşallah sen de hamilesindir canım. Bir iki gün daha bekle bakalım. İnşallah güzel haberler alırsın canım
Test yaptın mı canımCanim galiba değilim ya kahverengi gelenlerim var akıntı
İdrar testi yaptın mı canımŞehir disindayim test yapabileceğim bi ortam yok ki
Yerleşme kanaması da olabilir canım. İnşallah sen de hamişsindirIste idrar testi yapamadım bugün de pazar ya canım zaten kesildi bi kere geldi
Canım benimde yumurtlama dönemi itibariyle gögüslerimde acayip agrı vardı. Hatta göğüs içi sızlama vs oluyordu. Ama regli oldum. İnternetten araştırınca prolaktin hormonu yüksek olanlarda benzer şikayetler olmuş. Bende bugün regli 3. Gün olduğu için hormon tahlilleri için kan verdim. Umarım sen hamilesindir. Regli belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benziyor.Selam kızlar
Bizimde 2.ayimiz denemede bu ayı değerlendirebildik mi bilmiyorum yani günü denk geldimi çünkü tlfma yukledigim programa göre yumurtladönemi öğreniyorum onada guvenmiyorum açıkçası bu ay pek umudum yok çok stresli ve kosusturmaca geçti ztn gelcek ay icin yumurtlama testlerinden siparis etmeyi düşünüyorum bende, regime 7 gün var daha göğüslerime dokunamiyorum belimdede agri var akıntı da var tam regl belirtileri kimininde hamilelik belirtisi bole oluyomus hayırlısı diorum artık
Sizin regl belirtiniz nasıl oluo gogusleriniz aciyomu 1-2 hafta önceden?
Buarada hamiş olanları tebrik ediyorum darısı basimiza inşallah![]()