- 27 Şubat 2014
- 48
- 37
- 34
Neden kan testi yaptirmiyorsunuz
sabah kalktığımda bir daha gebelik testi yapacağım silik de olsa çıkarsa öyle gideceğim dedim, hiç bişey çıkmadı ben de o sebeple gitmedim. korkuyorum herhalde :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kan testi yaptirmiyorsunuz
Bazı kadınlarda testte görünmeyebilir o yüzden git yaptir bencesabah kalktığımda bir daha gebelik testi yapacağım silik de olsa çıkarsa öyle gideceğim dedim, hiç bişey çıkmadı ben de o sebeple gitmedim. korkuyorum herhalde :)))
inşallahh
Bazı kadınlarda testte görünmeyebilir o yüzden git yaptir bence
Bekleme yarın yaptir bence stres olmaktan daha iyidir benim reglime 4 gün kala kanda cikticumaya kadar beklemeyeyim mi?
Senin sat kaçtı canmSelam arkadaslar
Az önce doktordan geldik keseyi cok sükür ki gorduk cok sukur hersey yolundaymis haftaya kalp atisi icin randevu aldik insallah onu da duyariz rahatlariz
Ya kızlar bişey sorcam benim hgc değerler her gün iki kat yükselmiş sizce nedendir
son adet tarihi 23 HaziranSenin sat kaçtı canm
Benimde sat 23 yani 4+6 oluyoruz ikimizin ayni:))son adet tarihi 23 Haziran
kese tam 4 haftalik cikti ama sanki ben 4+5 diye hesaplamistim neden sormustun ?
Valla bende öyle düşündüm ondan sordumçoğul gebelik olabilir mi acaba? :)
Valla bende öyle düşündüm ondan sordum
Zaten kese göründü için hamile olduğun kesin olduğu için gerek duymamistir ama ben muayne olmadan kan testimi yaptirdim Dr istemedi ben merak ettim:)Evet ayniyiz Ben doktora beta hcg yaptircakmiyim dedim keseyi gördük simdilik gerek yok kalp atisinida duyalim o zaman yaptiririz dedi anlamadim
Çoğul olma ihtimali yüksek bence de. Bat den önce belli olması da bunu destekliyor sanırım. Hadi hayırlısı :)Valla bende öyle düşündüm ondan sordum
İnşallah canımÇoğul olma ihtimali yüksek bence de. Bat den önce belli olması da bunu destekliyor sanırım. Hadi hayırlısı :)
en son kaç çıktı canım bhcg ikiz gebeliklerde daha hızlı yükseliyormuş doktor keseye bakarken bir şey söylememiş miydi?Ya kızlar bişey sorcam benim hgc değerler her gün iki kat yükselmiş sizce nedendir
İnşallah tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder Rabbim. 7 senedir korundun mu yoksa korunmadan çocuğun olmadı mı?Bende 7 senelik evliyim cocugum yok benide duaniza alin kardeslerim insallah butun cocuk istiyenlere rabbim evlat nasip etsin insallah
Canim dün 4774 ciktien son kaç çıktı canım bhcg ikiz gebeliklerde daha hızlı yükseliyormuş doktor keseye bakarken bir şey söylememiş miydi?