- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
Öyle düşünme stres yapma kendine olur allahın izniyle geç olsun ama güç olmasınYok be canım
belirti olsa iyiydi de
yarın direk kan testi yaptırmak istiyorum
eşim de artık bıktım benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle düşünme stres yapma kendine olur allahın izniyle geç olsun ama güç olmasınYok be canım
belirti olsa iyiydi de
Kan testi yaptırdınmi hemen en azından o stres geçer az da olsa değerlerde görünüyoÖyle düşünme stres yapma kendine olur allahın izniyle geç olsun ama güç olmasın
Öyle düşünme stres yapma kendine olur allahın izniyle geç olsun ama güç olmasın
Kötü düşünme inşallah olmuştur ama olmasada bidaha ki ay olur bide hamile kalmam diye sartlandirinca olmuyormus bizim ilk denemede oldu ama biz hemen olur demedik en az 3 ay olmaz dedik takmadik kafaya sizde öyle yapınLH testi yaptım şimdi dilik çizgi bile yok
Rabbimden hayırlısı...
inşallah canım benim
stres yapmamaya çalışıyorum
ama sanırım başaramadım
Yarın kan testi yaptıracağım.
O zaman sonucu yazarım
Negatif çıkan gebelik testi miydi, ovülasyon testi miydi?? Benim ovülasyon negatif çıktı, onda erken diyorlar ya..Bi hafta önceden benim de negatifti ama 4 gün kala silik cikti
LH testi yaptım şimdi dilik çizgi bile yok
Rabbimden hayırlısı...
inşallah canım benim
stres yapmamaya çalışıyorum
ama sanırım başaramadım
Yarın kan testi yaptıracağım.
O zaman sonucu yazarım
Eşin en azından pozitif konuşuyorMuşLh benim de negatif.. Yani 2. Çizgi var da silik, o da negatif demekmiş.. Ben hiç umutlu değildim ama eşim bana hamilesin diyip duruyor, hissediyorum diyor. Saçma bir heyecan bastı
Böyle de kendimi hamile olmak zorunda hissediyorum!! Ki yumurtalam günlerini değerlenmedik, yarılı misafirm vardıEşin en azından pozitif konuşuyorMuş
Ben de iki de bir soruyorum
sence hamile miyim diye
bilmem diyor
doğru söylese de sinir oluyorum
benim de bat 24 temmuz olarak bekliyordum dayanamadım dün gidip kan testi yaptrdımYok be canım
belirti olsa iyiydi de
benim de bat 24 temmuz olarak bekliyordum dayanamadım dün gidip kan testi yaptrdım
sonuç: negatif...(
bu ay için umudum kalmadı desem de içimde küçük bi umut yok değil değil...
allah kalbimize göre versin....
Böyle de kendimi hamile olmak zorunda hissediyorum!! Ki yumurtalam günlerini değerlenmedik, yarılı misafirm vardı
ben de eşime sürpriz yaparım diye düşünmüştüm ama hastaneye tek gitmekten nefret ederim ben, ama gittim, bi saat orda burda bekledim, kalbim ağzımdan çıkacaktı beklerken ama (((Amin canım 2 aydır negatif leri yaşayan biri olaraktan seni ne çok anlıyorum
ben de yarın korka korka gideceğim
inşallah ikimizin de bu ay yüzü güler
ve bekleyen herkesin
ben de eşime sürpriz yaparım diye düşünmüştüm ama hastaneye tek gitmekten nefret ederim ben, ama gittim, bi saat orda burda bekledim, kalbim ağzımdan çıkacaktı beklerken ama (((
çok moral,m bozuldu suratım morardı resmen
eşimin yanına gittim ve moralim bozuk dedim anlattım
Benimde ilk negatif çıktı eşim boşuna üzülme hamilesindir dedi ve hamile çıktım allah isteyen herkese versin inş dua ediyorum hepiniz içinLh benim de negatif.. Yani 2. Çizgi var da silik, o da negatif demekmiş.. Ben hiç umutlu değildim ama eşim bana hamilesin diyip duruyor, hissediyorum diyor. Saçma bir heyecan bastı
Benden size tavsiye biz regl bitiminden sonra hergün denedik ve regl biter bitmez tutmuş illa uvasyon tarihini beklemeyinBöyle de kendimi hamile olmak zorunda hissediyorum!! Ki yumurtalam günlerini değerlenmedik, yarılı misafirm vardı
Bende 4 gün önceden çıktıKızlar bu erken gebelik testlerinden ovula var elimde cuma ilk idrarla yapım dedım ama yarınmı yapsam acaba cıkarmı sizce bat 27 Temmuz pazartesı
Sendemi erken gebelik testi yaptın kuzum resım eklermisin zahmet olmazsa nasıl çıktı sonucunBende 4 gün önceden çıktı
Günün geçmeden bakmıyorlar amaadete daha 4 gün vardı canım dün yaptırdım kan tahlilini