- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
Benimki adetime 4 gun kala cikti su 5 liraliklarla ama arife gunu cikmamisti moralim bozulmustuCNm sagol benım aldıgım test erken gebelık testı 72 saat öncesine kadar Gösteren çıkarsa çıkar çıkmazsa artık bakıcam duruma göre
Sen kan testi yaptırdınmi mi sonuç kaç ciktiBenimki adetime 4 gun kala cikti su 5 liraliklarla ama arife gunu cikmamisti moralim bozulmustu
Kızlar gece kanama oldu dua edin bebeğim için lütfen
Çok teşekkür ederim gittiğim doktor karamsar konuştu benim uvasyon tarihim 10 idi zaten 10 günde 201 değer iyi aslında ama o direk 4 haftaliksa düşük dedi sanki yumurtlama dan hamile kaldım ya bide özel hastane yaDualarımız seninle ve bebişinle. iyi haberlerini duymayı diliyorum.
ben de bu sabah doktora sorularımı sormaya ve hormon testlerimi yaptırmaya gittim. Şu an iş yerinde olduğumdan ayrıntılı olarak daha sonra yazacağım, belki sizlere de faydası dokunur. Ama özetle stres her anlamda zararlı, bu yüzden rahatlamaya çalış ki bebiş de rahat olsun.
Dun sonuc 49duSen kan testi yaptırdınmi mi sonuç kaç cikti
Ya valla benim Dr gerizekalı ultrasonda kese göründü ve değer 201 hala hamile olmayabilirsin dediDun sonuc 49du
Ya valla benim Dr gerizekalı ultrasonda kese göründü ve değer 201 hala hamile olmayabilirsin dedi
Protestan verdi ayağa bile kalkmiyorum kasiklarim agriyo birazCs
Canım inşallah bebek tutunur
progestan mı verdi
Hiçbirşey yapma
yat dinlen sadece
Sancıları takip et
artarsa ve şiddetlenirse tekrar doktora gidin
Inş CNm dualarımız senınle haber ver sonucu AlıncaKızlar kan verdim 1 saate sonuçları alicam dua edin değerler yükselmiş olsun
Çıkar çıkmaz değeri yazarım dualar için çok teşekkür ederimInş CNm dualarımız senınle haber ver sonucu Alınca
Meraktan çatlicam 20 dk ya cikacakSağlıklı haberlerini bekliyoruz canım
Mrb gününüz geçtimi gelmedenmi yaptırdınız kan tahliliniDun sonuc 49du
adete daha 4 gün vardı canım dün yaptırdım kan tahliliniMrb gününüz geçtimi gelmedenmi yaptırdınız kan tahlilini
yükselmiş işte iyi değil mi doktor ne dediDün 201 di bu gün 351
Dun yarın 300 olmasi lazim dedi sonuç çok iyi çok sukuryükselmiş işte iyi değil mi doktor ne dedi