Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya:) insallah saglikli bi sekilde kucagina aliesin bebeginiBen hamileyim canm bu gün öğrendim
Amin cümlemizin inşallahHadi ya:) insallah saglikli bi sekilde kucagina aliesin bebegini
Cok sevindim tatlim gözünaydin Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallahkızlarr sanırım hamileyim sonuç çıktı 2 haftalık degerim 42 rabbim isteyen herkesin tez zamanda karnını doldursun saglıklı bir bebişle insallahh
Ne güzel bigün maşallah haberler şahane. Hayırlı olsun Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah darisi başımızaTest sonucumu aldim 49 cikti iyi sonuc hamilesin dedi doktor. Bat 24tu benim de. Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nadip etsin ya da 2 ya da 3 :
Ya bende bu gün öğrendim benim bat 24 ama 201 çıktı niye benim böyle
Çok teşekkürler canım inşallah Allah isteyen herkese versinNe güzel bigün maşallah haberler şahane. Hayırlı olsun Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah darisi başımıza
Senin de normal değerler araliginda gorunuyo yumurtlama ve dollenme gunu farkli olabilir ve 48 saatte bir 2 kati kadar artiyomus degerler bugun dedi doktorYa bende bu gün öğrendim benim bat 24 ama 201 çıktı niye benim böyle
Amon canimm insallah rabbim isteyen herkese saglikli evlat nasip etsin insallah :)Cok sevindim tatlim gözünaydin Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah
Evet konuyu sen acmissin biz doldurmusuz senin de belirtilerin var ama test icin erken sanki. Ben de tatil donusu ogrendim hamile oldugumu insallah senin de olur en kiza zamandaKızlar tatildeyım çok yazamadım bakamadım size masallah güzel bebiş haberleri gelmiş rabbım sağlık sıhatle sorunsuz bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsın inş öpüyorum sizleri ve mercimeklerinizi Benimde bat 27 Temmuz ve sırtım belim kasıklarım acayıp ağrıyor akıntım var göğüslerimin kenarları ağrıyor ara arada uçları sıZlıyor sanki erken gebelik testı aldım cuma Sabahı ilk idrarla yapıcam bakalım hayırlısı artık
Doktora gittin mi bence acele git hemen Allah yardimcin olsunKızlar gece kanama oldu dua edin bebeğim için lütfen
Gittik hemen Dr ilaç verdi ve 2 gün sonra tekrar test yapıp değerlere bakacaklar inşallah bişey olmaz çok üzülürümDoktora gittin mi bence acele git hemen Allah yardimcin olsun
Geçmiş olsun sen bisey olmayacagina inan. Allah hayirlisini verir moralini bozma stres yapmaGittik hemen Dr ilaç verdi ve 2 gün sonra tekrar test yapıp değerlere bakacaklar inşallah bişey olmaz çok üzülürüm
CNm geçmiş olsun Can'ını Sıkma allahın izniyle bisiy olmaz inş dualarım seninleGittik hemen Dr ilaç verdi ve 2 gün sonra tekrar test yapıp değerlere bakacaklar inşallah bişey olmaz çok üzülürüm
Geçmiş olsun sen bisey olmayacagina inan. Allah hayirlisini verir moralini bozma stres daha dün duydum hamile olduğumu ve gece öyle oldu sonuç 201 yarın gitcem 400 cikmazsa gebelik gelişmemiş olcak
CNm sagol benım aldıgım test erken gebelık testı 72 saat öncesine kadar Gösteren çıkarsa çıkar çıkmazsa artık bakıcam duruma göreEvet konuyu sen acmissin biz doldurmusuz senin de belirtilerin var ama test icin erken sanki. Ben de tatil donusu ogrendim hamile oldugumu insallah senin de olur en kiza zamanda