Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

Kızlar 6 günüm kaldı
yarın test yapmak istiyorum
artık sabrım kalmadı
işin kötüsü hala belirti yok

efsunsuz efsunsuz cnm bende cuma ilk idrarla yapıcam sende oyle yap istersen ovulasyon yaptınmı hiç
Yapmaz olurmuyum kör olası test bir çizgi hep
ovulasyon tek çizgi ise gebelik testi :KK43:
Bir de hiç belirti yok
çok sabırsızım zamanı geçiremiyorum
sen nasılsın
var mı güzel haberler
perşembe gitmeyi düşünüyorum kan testine
yani 4 gün kala

Işte bu beklemek için geçerli bir sebep
kızlar tarif verin pasta börek yapayım:KK53:
Bu zaman nasıl geçer

Yapmaz olurmuyum kör olası test bir çizgi hep
ovulasyon tek çizgi ise gebelik testi :KK43:
Bir de hiç belirti yok
çok sabırsızım zamanı geçiremiyorum
sen nasılsın
var mı güzel haberler
perşembe gitmeyi düşünüyorum kan testine
yani 4 gün kala
Kuzum ya benim göğüsler fena belimde ara ara sancıyo Buda öglenki ovulasyon testı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 58
CNm senin ovulasyonda koyu çıkmıştı sanırım sence varmı umut bat 27 Temmuz benim yumurtlamadan beri çizgi kaybolmadı hep var ama koyulaştı sanki acemi_azra acemi_azra

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 44
CNm senin ovulasyonda koyu çıkmıştı sanırım sence varmı umut bat 27 Temmuz benim yumurtlamadan beri çizgi kaybolmadı hep var ama koyulaştı sanki acemi_azra acemi_azra
Bence güzel haberi alicaz senden de :emir_bebek: benim yumurtlamadan sonra kaybolmuştu bikac gün sonra yeniden belli olmaya başladı. Seninki dahada koyulasir bikac güne bata daha varmış. Senin bat gününde benimde doktor randevum var :KK48: güzel haberleri peşpeşe sıralarız insallah:anneadayı:

Insa
Bence güzel haberi alicaz senden de :emir_bebek: benim yumurtlamadan sonra kaybolmuştu bikac gün sonra yeniden belli olmaya başladı. Seninki dahada koyulasir bikac güne bata daha varmış. Senin bat gününde benimde doktor randevum var :KK48: güzel haberleri peşpeşe sıralarız insallah:anneadayı:
İnşallah allah isteyen herkese versin çok güzel bi duygu ama insan afallıyor:KK22::KK22:

X