Temmuz Ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar :)

Kızlar tatildeyım çok yazamadım bakamadım size masallah güzel bebiş haberleri gelmiş rabbım sağlık sıhatle sorunsuz bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsın inş öpüyorum sizleri ve mercimeklerinizi Benimde bat 27 Temmuz ve sırtım belim kasıklarım acayıp ağrıyor akıntım var göğüslerimin kenarları ağrıyor ara arada uçları sıZlıyor sanki erken gebelik testı aldım cuma Sabahı ilk idrarla yapıcam bakalım hayırlısı artık

Evet konuyu sen acmissin biz doldurmusuz senin de belirtilerin var ama test icin erken sanki. Ben de tatil donusu ogrendim hamile oldugumu insallah senin de olur en kiza zamanda

Arkadaslar adete on gun kala siskinlik ve sadece gogusun yanlarindaki agri belirti olabilir mi?baska bi belirti yok ama...bat 23 temmuz.

Evet konuyu sen acmissin biz doldurmusuz senin de belirtilerin var ama test icin erken sanki. Ben de tatil donusu ogrendim hamile oldugumu insallah senin de olur en kiza zamanda
CNm sagol benım aldıgım test erken gebelık testı 72 saat öncesine kadar Gösteren çıkarsa çıkar çıkmazsa artık bakıcam duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…