Başın sağolsun canım. Allah sabrını bol versin. Kalbindeki rahatsızlığı neydi bebeğinin? Kaçıncı haftasında doğdu? Kaybettiğin başka bebeğin var mı? Ben 2 defa 6. Ve 7. Ayımdayken kalp yetmezliğinden kaybettim bebeklerimi. İlk bebekte anomaliyi tespit ettiğinde rahatsızlık çok ilerlemişti, tedavi olmaz, olsa da yaşamaz dedi dr. 24. haftamda kalbi durdu karnımda. İkinci de yine kalp rahatsızlığı çıktı ama bu defa dr daha başlangıç aşamasında tespit etti. Bebeğim henüz 22 haftalıktı karnımda. Çocuk kardiyoloğuyla görüştük. Anne karnında ameliyat ederiz ama başarı şansı çok düşük dedi. Biraz daha büyüyünce Erken doğumla alıp ameliyat edebiliriz dedi. Ama aynı rahatsızlığın ikinci kez tekrarlamadı genetik olabileceği ihtimalini gösteriyor, eğer bebeğinizde genetik bir rahatsızlık varsa bu tedavi edilemez dedi. Kalbini tedavi etsek ve bebeği sağlıklı doğursanız bile birkaç yıl somra başka bir yerinden başka bir rahatsızlık çıkabilir dedi. Zaten haftalar ilerledikçe bebeğimin kalp yetmezliği de ilerledi. Bayramın son günü artık hareketlerini de hissetmediğimi farkettim. Meğerse bebeğim melek olmuş cennete gitmiş bile...