Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Hayirlisi kizlar sıkmayin caninizi. Bu ay hep birlikte fikirlerimizi birlikte paylasarak ayni ayin bebeklerini doguracagiz insallah :-)

Mesela dogurgan donemde incir yemek cok etkili olurmus. Dogurgan doneme gelmeden once baslayalim kizlar her gun 1-2 adet kuru incir yiyelim

Kizlarr merhaba.. ilk kez mayis ayi yum da korumasiz iliski oldu ama regl oldum kan testi yaptirdim 1.20 cikti haziran da yine denedik cuma gunu regl olmam lazim ve tum belirtiler var kesin olucam sadece 2 ay bile olsa insan bi garip oluyo neden tutmadi diye..

Kizlarr merhaba.. ilk kez mayis ayi yum da korumasiz iliski oldu ama regl oldum kan testi yaptirdim 1.20 cikti haziran da yine denedik cuma gunu regl olmam lazim ve tum belirtiler var kesin olucam sadece 2 ay bile olsa insan bi garip oluyo neden tutmadi diye..
Kesinlikle öyle insan ister istemez acaba bi sorun var mı diye düşünüyor..
Sonrada Allah nezaman verirse diyorum ne bileyim karmaşık ..
Temmuz olur inşallah .. Ya da hazirandan yüzümüz güler .. Benim henüz sonuç yok bekliyorum öylle

Bebek istedikten sonra butun kan idrar testlerini yaptirdim k.d muayene oldum hersey yolunda dediler folik asite basladim subattan bu yana kullaniyorum duzenli sekilde acaba ara mi versem 4.5 ay oldu ve bebek yok bi zarari olur mu acaba aklima takiliyo

Bebek istedikten sonra butun kan idrar testlerini yaptirdim k.d muayene oldum hersey yolunda dediler folik asite basladim subattan bu yana kullaniyorum duzenli sekilde acaba ara mi versem 4.5 ay oldu ve bebek yok bi zarari olur mu acaba aklima takiliyo
Hiç bir zararı yok tatlım çünkü vücutta depolanmayan bir vitamin o yüzden erken başlıyoruz zaten :)

Canım ben kullanmıyorum folik asit.
Beslenmeme dikkat ediyorum folik asit depolanmadıgı için hergün gıdalardan almaya bakıyorum.
Hamile kaldıgımı öğrendiğim an içmeyi düşünüyorum.

Siz neler yaptiniz hamilelige ön hazirlik olarak nelere dikkat ettiniz ?

3 ay yeter diyolar ya kilo yapar diye korkuyorum
Canim ben birsey yapmiyorum acikcasi. Zaten mayis ayinda 3 haziranda 2 kere korunmadik. Daha cok yeni yani. Sadece yumurtlama donemlerine dikkat ediyorum o kadar baska birsey yapmiyorum. Tabi birde kuru meyve ve cerez yani findik ceviz falan yiyoruz baska yaptigimiz bisey yok canim oluruna biraktik

Aynen :-)
Allahin izni ile olacak

Gonlumde 2 çocuk var 3e bile hayır demem Allah verdikten sonra kardeşte evlatta güzel bence bakabildikten sonra... Rabbim 1 çocuk bile yazmışsa kaderime bilemem ama annelik duygusunu çok tatmak istiyorum.. İnşallah rabbim kucağımı boş bırakmaz..

Selam kızlar aranıza katılaym dedim. :) Bu ay nedense bende çok umutluym. prolaktinim yüksek olduğundan dostinex içiyorm ve bu ilacı kullanırken hamile kalan sayısı bi hayli fazla. Umarım yanılmam tabi önce hayırlısı. 10 ay oldu gelsn artkk bebiş:emir_bebek::emir_bebek:

Gerçekten çok kilo yapıyor folik asit. Bende kullandım 3 ay gebelik planlamadan önce doktorum verdi. Hızla çok kilo almaya başlayınca bıraktım zaten hamile de kalamadim
Ben de geçen ay folik asir alamaya başladım ve 2 haftada gözle görülür şekilde kilo almaya başladım;bırakalı 1 hafta kadar oldu.yediğime içtiğime dikkat ediyorum artık...

Gerçekten çok kilo yapıyor folik asit. Bende kullandım 3 ay gebelik planlamadan önce doktorum verdi. Hızla çok kilo almaya başlayınca bıraktım zaten hamile de kalamadim
yaa bende diyorum nasıl 8 kilo aldım ben 2 ayda demek bundanmış bıraksam mı acaba ama ya hamile kalırsam çok çelişkili bi durum

X