Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Kizlar cok saskinim boyle bir durumla karsilasan oldu mu ?

Bir arkadim var idrarda hamilelik silik iki cizgu cikiyomus kaanda ise cikmamis bir sure daha smra bir doktor dusuk tehlikesi oldugu icin boyle oldugunu soylemis. Bnimde bugun idrarda silik cikti ve biliyorsunuz ki 9. Gun hala adet yok

Bir arkadim var idrarda hamilelik silik iki cizgu cikiyomus kaanda ise cikmamis bir sure daha smra bir doktor dusuk tehlikesi oldugu icin boyle oldugunu soylemis. Bnimde bugun idrarda silik cikti ve biliyorsunuz ki 9. Gun hala adet yok

Neler oluyor canım ya aslında şaşırmamak lazım.
O yüzden idrar testine ilk etapta çok bel bağlamamak lazım herkese kan testine koş diyorum.

İdrar da silik mi çıktı kız benim haberim yokkk nereye yazdın ?
Çok şaşırdımmmmmmmmmmmmmm :spor::spor:

Neler oluyor canım ya aslında şaşırmamak lazım.
O yüzden idrar testine ilk etapta çok bel bağlamamak lazım herkese kan testine koş diyorum.

İdrar da silik mi çıktı kız benim haberim yokkk nereye yazdın ?
Çok şaşırdımmmmmmmmmmmmmm :spor::spor:
Arkadsim oyle deyince idrar testi yaptim bir daha silik olaraak cikti ikinci cizgi ama dun kanda <0.100 yaziyodu ve bu hamilelik yok demek

Arkadsim oyle deyince idrar testi yaptim bir daha silik olaraak cikti ikinci cizgi ama dun kanda <0.100 yaziyodu ve bu hamilelik yok demek

anladım canım hayırlısı ne zamansa öyle olsun..
bende bu ay umudum yok .. regl olcagımdan çok eminim.

Senin icin hala gec degil canim umarim hamilesindir

İnşallah canım ..

Bir kaç gün önce azcıkta olsa umutlarım vardı ama regl geldi nerdeyse sızılar ağrılar başladı ..

Keşke yanıltsa rabbim süpriz yapsa bebeğim bana.

İnşallah canım ..

Bir kaç gün önce azcıkta olsa umutlarım vardı ama regl geldi nerdeyse sızılar ağrılar başladı ..

Keşke yanıltsa rabbim süpriz yapsa bebeğim bana.
İnsallah canim. Benimde cok agrim vardi bak kac gun oldu ne gelen var ne giden

hamile kalmak isteyenler cok iliskiye girmeyin inanin bana ne kdr az o kdr yuksek hamile kalmaniz bendr oyle oldu iki gunde bir çalıştık hamile kalamadim 1 sene bu ay toplam 4-5 kez beraber olduk ve hamileyim

hamile kalmak isteyenler cok iliskiye girmeyin inanin bana ne kdr az o kdr yuksek hamile kalmaniz bendr oyle oldu iki gunde bir çalıştık hamile kalamadim 1 sene bu ay toplam 4-5 kez beraber olduk ve hamileyim
Canım kısmet aslında pek ilişkiylede alakası yok.
Sık girmişsin az girmişsin alakası yok canım.

Kizlarr haziran ayi malesef uzulduk. Simdi uzuntuyu kenara birakip temmuz icin calisma zamani hadi goreyim sizi :-):KK71::KK74:
Benim de 3 gun kaldi reglime yüksek ihtimal adet olcam cunku bugün erken gebelik testi yaptim negatif. Temmuz da yeniden umutlari yesertmece :) elbet bi gun bulusacagiz bebisimle :)

ben de bu ay pozitif göremedim temmuZda da eşimin memleketinde olcaz sonra ki ay da benim ailemde :KK43: off eylüle kadar göçebe gibi olcaz nolcak bilmiyorum :KK43::KK43:

Benim de 3 gun kaldi reglime yüksek ihtimal adet olcam cunku bugün erken gebelik testi yaptim negatif. Temmuz da yeniden umutlari yesertmece :) elbet bi gun bulusacagiz bebisimle :)

Sende bendensin sanırım canım batlarımız aynı.
Bende regl olcakmısım gibi hissediyorum .. Kısmet

X