- Konu Sahibi strawberry_cake
Travmaların olabilir tamam ama bu işi bırakman yerinde olur. Çalısmak istedikten sonra illa ki başka iş bulursun. Böyle devam edersen Allah korusun ama çocuklarda travma olabilir yani saatler aşırı sağlıksız. O yüzden bırakma kararına sevindim. Daha iyi saatlerde bir çalışma neden olmasın çokta güzel olur.Topluca cevap vereyim vaktim olmadığı için cevap yazamadım herkese. Yurt dışı ile bağlantılı çalışıyorum çocuklarımin biri Aralık ayında 5 yaşını dolduracak oğlum ise Ekim ayında 7 yaşını dolduracak. Yaptığım is (çağrı merkezi) gereği bilgisayarin basindan kalkamıyorum malesef. Part time olanağı olurmu diye geçen gün sordum şu anlık yok dediler. Bu işte devam etmeyi düşünmüyorum her halükarda, cocuklarima ne olursa olsun bu kotulugu yapamam. Uygun bir proje denk gelse hemen degistecegim bu işi ama açıkta kalma düşüncesi biraz ürkütüyor beni, çok fazla travmam var calismamakla ilgili. Bir an bile kimseye muhtaç olmak istemiyorum açıkçası. Büyük ihtimalle projenin içeriğine bakmadan sadece çalışma saatlerine odaklanarak bir işe gireceğim başka oluru yok gibi.
Benim çocuklar 4-7.5 yaşlarındalar bende çalışmak istiyorum artık ama uygun bir iş bulmadan girişemiyorum maalesef. Ne zaman yapabilicem onu da bilmiyorum. Umarım siz daha iyi şartlarda bir iş bulursunuz